katarzyna09 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 paula_t napisał(a):Nudno by Ci było bez nas:eviltong: Oj ,to na pewno! ;) Paula,mam dwa fajne fanty na bazarek.Dorzuciłabyś do bazarku?Wysyłka poszłaby ode mnie. Quote
paula_t Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Pewnie. Jak to dwa fanty, to zrób im zdjęcia i prześlij mi na maila: paula_t@vp.pl , ja tylko zaznaczę, że to od Ciebie :) Quote
bea100 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Paula_t: list polecony priorytet właśnie poszedł :) Quote
paula_t Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Dziękuję, mam nadzieję, że zdąży do jutra dojść, bo jutro w nocy wyjeżdżam na Wszystkich Świętych i wtedy odbiorę dopiero w poniedziałek. Quote
ajlii Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Wczoraj Ami się zdziwił... Taki duży pies, a zwiał na dźwięk z 14 małych mordek wołających jesć :) Od wczoraj mam w domu mamę-szczurę i jej 14 maluszków (wyrzucone przy okazji porzadków świątecznych :/) Ami przyszedł zobaczyć co się dzieje, przyjechała bowiem dziwnie pachnąca torba, no i ogólne zamieszanie. I wszystko było ok, zapachy teź super interesujące - póki maluchy nie pobudziły się. Na ten zbiorowy pisk Ami najpierw nastroszył uszy... a potem szybkim truchtem opuścił pokój. Chyba nie lubi młodzieży :D Quote
katarzyna09 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Chyba nie tylko On się zdziwił :-D Mam nadzieję,ze wszystko dobrze z mamusią i maleństwami ;) Na Sokołkowe konto wpłynęły pieniążki od ani shirley-100zł! i od BUDRYSEK 60zł-deklaracja za IX,X,XI Moje też już są;) Razem:210.- Dziewczyny,bardzo Wam dziękuję... :) Stan konta:212,79.-:multi: Quote
paula_t Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Taki duży, a taki tchórz :D Przeszukałam dom i zapraszam na minibazarek dla Amisia:http://www.dogomania.pl/forum/threads/234441-Minibazarek-dla-staruszka-Amisia-któremu-brakuje-na-hotel-do-10-10 Nie wiem jak Tobie Kasiu, ale mi się wydaje, żeby tym razem nie wysyłać chyba zaproszeń, skoro za jakiś czas będzie większy bazarek, na który się będzie zapraszać, a żeby potem nie było wiadomości pod wiadomością albo co gorsza punktów karnych. W razie jak coś się nie sprzeda, to wystawię w kolejnym bazarku. Quote
katarzyna09 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='paula_t']Taki duży, a taki tchórz :D Przeszukałam dom i zapraszam na minibazarek dla Amisia: https://lh3.googleusercontent.com/-Btt2vh71Lso/UI7FVkOyQ_I/AAAAAAAAA3c/KLc5MQpx1ck/s512/SN853491.JPG Nie wiem jak Tobie Kasiu, ale mi się wydaje, żeby tym razem nie wysyłać chyba zaproszeń, skoro za jakiś czas będzie większy bazarek, na który się będzie zapraszać, a żeby potem nie było wiadomości pod wiadomością albo co gorsza punktów karnych. W razie jak coś się nie sprzeda, to wystawię w kolejnym bazarku. Paula,wielkie dzięki-ale to chyba nie bazarek :-D,chyba,ze się mylę...;) Nie wiedziałam,ze jesteś taka szybka-ja jeszcze nie zrobiłam fantom zdjęć i co teraz? Quote
paula_t Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Już poprawiłam, nie skopiował mi się link do bazarku ;) Nie mam wyboru, bo jutro wyjeżdżam, ale mogę jutro dołożyć spokojnie jeszcze jakieś rzeczy albo zostawimy na kolejny bazarek, jak wolisz :) Quote
katarzyna09 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Dołożymy jutro po południu,dobrze? Quote
AlkaM Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Obiecałam wpadać do staruszka i kontrolować sytuację. Wpłacę 50 zł bo widzę,że robi się niewesoło. Quote
katarzyna09 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 AlkaM napisał(a):Obiecałam wpadać do staruszka i kontrolować sytuację. Wpłacę 50 zł bo widzę,że robi się niewesoło. Naprawdę?O Boziu... AlkaM,pięknie Ci dziękuję! :) Quote
katarzyna09 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Zapraszamy wszystkich serdecznie na bazarek!:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/234441-Minibazarek-dla-staruszka-Amisia-kt%C3%B3remu-brakuje-na-hotel-do-10-11 Quote
AlkaM Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Nie ma za co.podziw należy się Wam i podziękowania za tak ogromną troskę o zwierzaki.Ja żałuję ,że mogę pomóc tylko doraźnie. Mam kilka stałych deklaracji ale o staruszku bedę pamiętała. Quote
katarzyna09 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 AlkaM napisał(a):Nie ma za co.podziw należy się Wam i podziękowania za tak ogromną troskę o zwierzaki.Ja żałuję ,że mogę pomóc tylko doraźnie. Mam kilka stałych deklaracji ale o staruszku bedę pamiętała. Jeszcze raz ogromnie dziękuję za Twoją pomoc!:loveu: Quote
edek Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ania Shirley wysłała mi zaproszenie na wątek do Amisia. Narazie finansowo nie jestem w stanie wesprzeć konta Amisia, ale będę o nimpamiętała i zaglądała. Quote
katarzyna09 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Aniu,dziękuję:loveu: Witaj edek,zaglądaj proszę do Nas ;) Quote
paula_t Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Super, z dnia na dzień więcej Nas u Amisia:multi: Bea, informuję, że dostałam paczuszkę, dziękuję:loveu: Quote
bea100 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 paula_t napisał(a):... Bea, informuję, że dostałam paczuszkę, dziękuję:loveu: Oj to fajnie, zdążyli przed Świętem :) To może dorzucisz do mini bazarku? Quote
paula_t Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 (edited) Bea, postaram się, tylko tak jak pisałam Kasi- weszłam do domu z pół godziny temu od samiuteńkiego rana, muszę jeszcze sporo rzeczy zrobić, bo koło północy wyjeżdżam na Wszystkich Świętych:/ Edit: wstawione, idę się pakować ;) Edited October 30, 2012 by paula_t Quote
edek Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 katarzyna09 napisał(a):Aniu,dziękuję:loveu: Witaj edek,zaglądaj proszę do Nas ;) Jasne, że będęzaglądać do Amisia :lol:,bardzo ładny psiaczek z niego :loveu: Quote
Recommended Posts