Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Ami się zdziwił... Taki duży pies, a zwiał na dźwięk z 14 małych mordek wołających jesć :)
Od wczoraj mam w domu mamę-szczurę i jej 14 maluszków (wyrzucone przy okazji porzadków świątecznych :/) Ami przyszedł zobaczyć co się dzieje, przyjechała bowiem dziwnie pachnąca torba, no i ogólne zamieszanie. I wszystko było ok, zapachy teź super interesujące - póki maluchy nie pobudziły się. Na ten zbiorowy pisk Ami najpierw nastroszył uszy... a potem szybkim truchtem opuścił pokój. Chyba nie lubi młodzieży :D

Posted

Chyba nie tylko On się zdziwił :-D
Mam nadzieję,ze wszystko dobrze z mamusią i maleństwami ;)

Na Sokołkowe konto wpłynęły pieniążki od ani shirley-100zł!
i od BUDRYSEK 60zł-deklaracja za IX,X,XI
Moje też już są;)
Razem:210.-
Dziewczyny,bardzo Wam dziękuję... :)

Stan konta:212,79.-:multi:

Posted

Taki duży, a taki tchórz :D

Przeszukałam dom i zapraszam na minibazarek dla Amisia:http://www.dogomania.pl/forum/threads/234441-Minibazarek-dla-staruszka-Amisia-któremu-brakuje-na-hotel-do-10-10

Nie wiem jak Tobie Kasiu, ale mi się wydaje, żeby tym razem nie wysyłać chyba zaproszeń, skoro za jakiś czas będzie większy bazarek, na który się będzie zapraszać, a żeby potem nie było wiadomości pod wiadomością albo co gorsza punktów karnych.
W razie jak coś się nie sprzeda, to wystawię w kolejnym bazarku.

Posted

[quote name='paula_t']Taki duży, a taki tchórz :D

Przeszukałam dom i zapraszam na minibazarek dla Amisia: https://lh3.googleusercontent.com/-Btt2vh71Lso/UI7FVkOyQ_I/AAAAAAAAA3c/KLc5MQpx1ck/s512/SN853491.JPG

Nie wiem jak Tobie Kasiu, ale mi się wydaje, żeby tym razem nie wysyłać chyba zaproszeń, skoro za jakiś czas będzie większy bazarek, na który się będzie zapraszać, a żeby potem nie było wiadomości pod wiadomością albo co gorsza punktów karnych.
W razie jak coś się nie sprzeda, to wystawię w kolejnym bazarku.
Paula,wielkie dzięki-ale to chyba nie bazarek :-D,chyba,ze się mylę...;)
Nie wiedziałam,ze jesteś taka szybka-ja jeszcze nie zrobiłam fantom zdjęć i co teraz?

Posted

Już poprawiłam, nie skopiował mi się link do bazarku ;)
Nie mam wyboru, bo jutro wyjeżdżam, ale mogę jutro dołożyć spokojnie jeszcze jakieś rzeczy albo zostawimy na kolejny bazarek, jak wolisz :)

Posted

Nie ma za co.podziw należy się Wam i podziękowania za tak ogromną troskę o zwierzaki.Ja żałuję ,że mogę pomóc tylko doraźnie. Mam kilka stałych deklaracji ale o staruszku bedę pamiętała.

Posted

AlkaM napisał(a):
Nie ma za co.podziw należy się Wam i podziękowania za tak ogromną troskę o zwierzaki.Ja żałuję ,że mogę pomóc tylko doraźnie. Mam kilka stałych deklaracji ale o staruszku bedę pamiętała.

Jeszcze raz ogromnie dziękuję za Twoją pomoc!:loveu:

Posted

Ania Shirley wysłała mi zaproszenie na wątek do Amisia. Narazie finansowo nie jestem w stanie wesprzeć konta Amisia, ale będę o nimpamiętała i zaglądała.

Posted (edited)

Bea, postaram się, tylko tak jak pisałam Kasi- weszłam do domu z pół godziny temu od samiuteńkiego rana, muszę jeszcze sporo rzeczy zrobić, bo koło północy wyjeżdżam na Wszystkich Świętych:/

Edit: wstawione, idę się pakować ;)

Edited by paula_t
Posted

katarzyna09 napisał(a):
Aniu,dziękuję:loveu:
Witaj edek,zaglądaj proszę do Nas ;)

Jasne, że będęzaglądać do Amisia :lol:,bardzo ładny psiaczek z niego :loveu: