ajlii Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Dzisiaj Amiś miał usg... i dziękuje wszystkim z kciuki! Wynik przyzwoity - nie ma się do czego przyczepić :) Oprócz zużycia organów związanego z wiekiem, nie ma żadnych zmian. bea100 napisał(a):Trzymam kciuki! Idzie karton z zabawkami gumowymi- taki drobiazg wylicytowałam dla wszystkich psiaków w Koluszkach- ajlii napisz mi bo mam nadzieję, że będzie trochę radości i Amisiowi może się spodobają :) Dziękuję w imieniu młodziaków i Rudolfa który kocha gumowe zabawki :))) Zobaczymy, może i Amiś się zainteresuje... ? Coś się w Nim zmienia - cieszył się jak mój mąż wrócił, próbował wejść na piętro (czego nigdy nie robił). Quote
paula_t Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 No to już lepszych wieści nie mogło być:multi: A Amiś jest w ogóle zainteresowany zabawkami? Quote
bea100 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ajlii napisał(a):Dzisiaj Amiś miał usg... i dziękuje wszystkim z kciuki! Wynik przyzwoity - nie ma się do czego przyczepić :) Oprócz zużycia organów związanego z wiekiem, nie ma żadnych zmian. .... Ufff, jak ja się cieszę, tym bardziej, że z Bochusiem nie najlepiej więc Amiś na jego tle to teraz jak okaz zdrowia :multi: Quote
katarzyna09 Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Bea,trzymam kciuki również za Twojego Bochnarka.Będzie dobrze... ;) A ja mam jeszcze jedną wspaniałą wiadomość.Od Andrzeja spoza dogo, Sokołek otrzymał w prezencie worek karmy specjalistycznej. Andrzejku,bardzo,bardzo Ci dziękujemy za wsparcie!:buzi: Quote
bea100 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Och jak cudnie! Brawa dla Pana Andrzeja o wielkim sercu :loveu: Quote
katarzyna09 Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Bea,wysłałam do Ciebie wiadomość.Odczytaj proszę ;) Quote
paula_t Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Super!!! Dziękujemy pięknie Panu Andrzejowi za jedzonko dla Amisia:loveu: Quote
ajlii Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Przyszła dzisiaj paczka od Bea100 z prezentami dla psiaków :) Kocyki super - idealne dla staruszków. Szczególnie że pogoda coraz gorsza, u nas dziś sypie śnieg... A moje psiaki lubią być wieczorem przykrywane, opatulane - taki rytuał. Amiś też sypia pod kocykiem :) Dziękuję w imieniu staruszków za kocyki i młodziaków za zabawki :) Choć nie wiem czy mojego 10-letniego Kazana można nazwać młodzikiem... a zabawką się bawił zdecydowanie niestosownie do wieku ;) Quote
Iljova Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 No to było dzisiaj prezentowo u psiaków :-) super A jak Amisiątko ? Quote
bea100 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Ajlii- dziękuję, to dla mnie radość coś takiego przeczytać :) Quote
katarzyna09 Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Ten śnieżek na Jego nosku...:loveu: Quote
Iljova Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Ślicznie wygląda śnieżne Amisiątko :loveu: Quote
katarzyna09 Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Sokołkowi zima nie pasuje,oj nie pasuje...siusiu,kupka i daje dyla do domu. Quote
katarzyna09 Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 (edited) Uzupełniłam post rozliczeniowy.Opłacona została wizyta Sokołka w lecznicy-usg,badanie moczu. Sokołek ma na koncie 2,79[SIZE=1][SIZE=2]Zł Zbliża się koniec miesiąca,nie mamy pieniążków na opłacenie hoteliku.W poniedziałek wpłacę jednorazową w kwocie 50zł.[SIZE=2]Czy ktoś mógłby jeszcze wspomóc grosikiem?Bardzo Was proszę... Edited October 27, 2012 by katarzyna09 Quote
bea100 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 O qrcze, to niefajnie jest u Amisia :shake:. Trzeba się zmobilizować. Potrzebny na cito bazarek! Kto będzie robił dla Amisia bazarek? Proszę o adres na pw- wysłałabym trochę srebra :) Quote
paula_t Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) bea100 napisał(a):O qrcze, to niefajnie jest u Amisia :shake:. Trzeba się zmobilizować. Potrzebny na cito bazarek! Kto będzie robił dla Amisia bazarek? Proszę o adres na pw- wysłałabym trochę srebra :) Ja mogę się podjąć zrobienia bazarku, bo i tak mam jeszcze dużo fantów Amisiowych od dziewczyn, a dla mnie nawet lepiej będzie teraz tego wszystkiego pilnować, bo za miesiąc-półtora mam egzamin (jeszcze nie jest wyznaczona data) i będę ograniczona z tego względu, a im bliżej tym będę każdą wolną chwilę poświęcała na naukę. U mnie z rzeczami na bazarek nie najlepiej, ale przetrzepię jeszcze cały dom, SPRÓBUJĘ poznajdować jakieś fajne fanty, bo pieniążki potrzebne na cito i wtedy bym jutro wystawiła taki dużo mniejszy bazarek, ale z lepszymi fantami. Na tym bazarku Figo było 20 fantów, a udało się uzbierać 230zł. Takich na pewno nie będę miała, postaram się znaleźć jak najlepsze, ale nic nie obiecuję, żeby potem nie było rozczarowania. katarzyna09 napisał(a):Sokołkowi zima nie pasuje,oj nie pasuje...siusiu,kupka i daje dyla do domu. Daje dyla, bo może na szczęścia zmykać szybciutko do ciepełka:loveu: Ja też nie znoszę zimy, najchętniej, to bym całą przeleżała pod kołdrą, więc mnie to nie dziwi ;) Edited October 28, 2012 by paula_t Quote
bea100 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Paula_t :loveu: : super - proszę na pw podaj mi dzisiaj adres do wysyłki, w poniedziałek idę na pocztę. To takie drobiazgi srebrne ale każdy grosz na wagę (srebra ;) ) Tu nie ma co czekać. Quote
bea100 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Dzięki paula_t :) Wyślę priorytet polecony w poniedziałek. Daj mi info jak fanty dostaniesz plizzz Quote
ajlii Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Paula_t, ja mam jeszcze przygotowane fanty dla Amisia. Od dawna, ale nie mogę sie ogarnąć żeby to zanieść na pocztę :( Quote
katarzyna09 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Dziewczyny,bardzo Wam dziękuje za chęć pomocy!:loveu: Dostałam wiadomość od ani shirley-wpłaciła dla Sokołka 100,-(jednorazowo) Aniu,wielkie dzięki!:Rose::loveu: Nie macie pojęcia jaka jestem szczęśliwa :) Quote
paula_t Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 bea100 napisał(a):Dzięki paula_t :) Wyślę priorytet polecony w poniedziałek. Daj mi info jak fanty dostaniesz plizzz Jasne, od razu dam znać :) ajlii napisał(a):Paula_t, ja mam jeszcze przygotowane fanty dla Amisia. Od dawna, ale nie mogę sie ogarnąć żeby to zanieść na pocztę :( Nie przejmuj się, ja się do większości rzeczy tak zabieram dopóki mnie ostro nie przyciśnie ;) Super, przynajmniej już nie będzie widać tych zaledwie paru złotóweczek na koncie. Quote
katarzyna09 Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Co ja bez Was bym zrobiła...? Kochani,jeszcze raz pięknie Wam wszystkim dziękuję :loveu: Ajlii,skrzyneczka;) Quote
Recommended Posts