Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Amiś miał usg... i dziękuje wszystkim z kciuki! Wynik przyzwoity - nie ma się do czego przyczepić :) Oprócz zużycia organów związanego z wiekiem, nie ma żadnych zmian.

bea100 napisał(a):
Trzymam kciuki!

Idzie karton z zabawkami gumowymi- taki drobiazg wylicytowałam dla wszystkich psiaków w Koluszkach- ajlii napisz mi bo mam nadzieję, że będzie trochę radości i Amisiowi może się spodobają :)

Dziękuję w imieniu młodziaków i Rudolfa który kocha gumowe zabawki :))) Zobaczymy, może i Amiś się zainteresuje... ? Coś się w Nim zmienia - cieszył się jak mój mąż wrócił, próbował wejść na piętro (czego nigdy nie robił).

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ajlii napisał(a):
Dzisiaj Amiś miał usg... i dziękuje wszystkim z kciuki! Wynik przyzwoity - nie ma się do czego przyczepić :) Oprócz zużycia organów związanego z wiekiem, nie ma żadnych zmian.
....

Ufff, jak ja się cieszę, tym bardziej, że z Bochusiem nie najlepiej więc Amiś na jego tle to teraz jak okaz zdrowia :multi:

Posted

Bea,trzymam kciuki również za Twojego Bochnarka.Będzie dobrze... ;)

A ja mam jeszcze jedną wspaniałą wiadomość.Od Andrzeja spoza dogo, Sokołek otrzymał w prezencie worek karmy specjalistycznej.
Andrzejku,bardzo,bardzo Ci dziękujemy za wsparcie!:buzi:

Posted

Przyszła dzisiaj paczka od Bea100 z prezentami dla psiaków :) Kocyki super - idealne dla staruszków. Szczególnie że pogoda coraz gorsza, u nas dziś sypie śnieg... A moje psiaki lubią być wieczorem przykrywane, opatulane - taki rytuał. Amiś też sypia pod kocykiem :)

Dziękuję w imieniu staruszków za kocyki i młodziaków za zabawki :) Choć nie wiem czy mojego 10-letniego Kazana można nazwać młodzikiem... a zabawką się bawił zdecydowanie niestosownie do wieku ;)

Posted (edited)

Uzupełniłam post rozliczeniowy.Opłacona została wizyta Sokołka w lecznicy-usg,badanie moczu.
Sokołek ma na koncie 2,79[SIZE=1][SIZE=2]Zł

Zbliża się koniec miesiąca,nie mamy pieniążków na opłacenie hoteliku.W poniedziałek wpłacę jednorazową w kwocie 50zł.[SIZE=2]Czy ktoś mógłby jeszcze wspomóc grosikiem?Bardzo Was proszę...

Edited by katarzyna09
Posted

O qrcze, to niefajnie jest u Amisia :shake:.
Trzeba się zmobilizować. Potrzebny na cito bazarek!

Kto będzie robił dla Amisia bazarek? Proszę o adres na pw- wysłałabym trochę srebra :)

Posted (edited)

bea100 napisał(a):
O qrcze, to niefajnie jest u Amisia :shake:.
Trzeba się zmobilizować. Potrzebny na cito bazarek!

Kto będzie robił dla Amisia bazarek? Proszę o adres na pw- wysłałabym trochę srebra :)

Ja mogę się podjąć zrobienia bazarku, bo i tak mam jeszcze dużo fantów Amisiowych od dziewczyn, a dla mnie nawet lepiej będzie teraz tego wszystkiego pilnować, bo za miesiąc-półtora mam egzamin (jeszcze nie jest wyznaczona data) i będę ograniczona z tego względu, a im bliżej tym będę każdą wolną chwilę poświęcała na naukę.

U mnie z rzeczami na bazarek nie najlepiej, ale przetrzepię jeszcze cały dom, SPRÓBUJĘ poznajdować jakieś fajne fanty, bo pieniążki potrzebne na cito i wtedy bym jutro wystawiła taki dużo mniejszy bazarek, ale z lepszymi fantami. Na tym bazarku Figo było 20 fantów, a udało się uzbierać 230zł. Takich na pewno nie będę miała, postaram się znaleźć jak najlepsze, ale nic nie obiecuję, żeby potem nie było rozczarowania.

katarzyna09 napisał(a):
Sokołkowi zima nie pasuje,oj nie pasuje...siusiu,kupka i daje dyla do domu.

Daje dyla, bo może na szczęścia zmykać szybciutko do ciepełka:loveu:
Ja też nie znoszę zimy, najchętniej, to bym całą przeleżała pod kołdrą, więc mnie to nie dziwi ;)

Edited by paula_t
Posted

Paula_t :loveu: : super - proszę na pw podaj mi dzisiaj adres do wysyłki, w poniedziałek idę na pocztę. To takie drobiazgi srebrne ale każdy grosz na wagę (srebra ;) )
Tu nie ma co czekać.

Posted

Dziewczyny,bardzo Wam dziękuje za chęć pomocy!:loveu:

Dostałam wiadomość od ani shirley-wpłaciła dla Sokołka 100,-(jednorazowo)
Aniu,wielkie dzięki!:Rose::loveu:
Nie macie pojęcia jaka jestem szczęśliwa :)

Posted

bea100 napisał(a):
Dzięki paula_t :)
Wyślę priorytet polecony w poniedziałek. Daj mi info jak fanty dostaniesz plizzz

Jasne, od razu dam znać :)

ajlii napisał(a):
Paula_t, ja mam jeszcze przygotowane fanty dla Amisia. Od dawna, ale nie mogę sie ogarnąć żeby to zanieść na pocztę :(

Nie przejmuj się, ja się do większości rzeczy tak zabieram dopóki mnie ostro nie przyciśnie ;)

Super, przynajmniej już nie będzie widać tych zaledwie paru złotóweczek na koncie.