paula_t Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Dobrze, że z łapką nic poważnego się nie dzieje. Z tego co piszesz ajlii, to Amisiek jest w naprawdę dobrej formie jak na swój wiek :) Teraz pewnie niektóre dolegliwości będą coraz częstsze, bo idzie nieciekawy okres dla staruszków, ale przynajmniej będzie grzał doopkę w domku i miał najlepszą opiekę, jaką tylko można sobie wyobrazić :) Zdjęcie śliczne, Amisiek sobie kwiatki wącha ;) Quote
katarzyna09 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 (edited) Przedwczorajsza wizyta Sokołka w lecznicy nie została w pełni opłacona ,ponieważ zabrakło pieniążków :roll:Koszt wizyty to 79zł.Zakupiony został też antybiotyk-keflex(19,11zł) Opłacone zostało tylko odrobaczenie-48zł. Stan konta:-83,71zł Edited October 17, 2012 by katarzyna09 Quote
paula_t Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 (edited) Zaraz sprawdzę bazarek (ile mam wpłat), bo myślę, że dzisiaj albo jutro mogę przelać już pieniążki:) Dla mnie im szybciej tym lepiej, bo aktualnie mam pieniądze 4 psiaków pomieszane z moją prywatną kasą:) Hmmmm, przydałoby się osobne konto na potrzeby dogo;) Edit: jak już taka pełna współpraca w zakresie bazarków, to podrzućcie choć czasem proszę Ciotki:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233739-Bazarek-dla-Figo-)-Zapraszamy-do-25-10-do-22?p=19832546#post19832546 Edited October 17, 2012 by paula_t Quote
paula_t Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Przelałam przed chwilką 151,50zł (za fanty+nadwyżki wyszło 236,50zł - 85zł = 151,50zł). Mam nadzieję, że udało się skasować Amisiowego minusa? Potwierdź Kasiu tyle na bazarku jak dostaniesz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233048-KONIEC%21%21%21Bazarek-dla-dw%C3%B3ch-psich-staruszk%C3%B3w-DO-10-10-ZAPRASZAMY%21%21%21/page23 Quote
katarzyna09 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='paula_t']Przelałam przed chwilką 151,50zł (za fanty+nadwyżki wyszło 236,50zł - 85zł = 151,50zł). Mam nadzieję, że udało się skasować Amisiowego minusa? Potwierdź Kasiu tyle na bazarku jak dostaniesz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233048-KONIEC!!!Bazarek-dla-dwóch-psich-staruszków-DO-10-10-ZAPRASZAMY!!!/page23 Pieniążki już na koncie Sokołka.Minus skasowany ;)Wielkie dzięki!:loveu: Quote
paula_t Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Cieszę się :) Za jakiś czas (postaram się jak najszybciej) zorganizuję bazarek, bo w końcu muszę wyprzedać rzeczy od Was (;)), tyle że potrzebuję chwilki oddechu od bazarków. Quote
bea100 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 paula_t napisał(a):... Za jakiś czas (postaram się jak najszybciej) zorganizuję bazarek ... tyle że potrzebuję chwilki oddechu od bazarków. Wcale się nie dziwię, podziwiam, jesteś cioteńko niesamowita z tymi bazarkami! Jak to dobrze, że na razie nie ma minusa... Quote
ajlii Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Poopowiadam Wam trochę o Amisiu... Ami to świetny pies - wielki, kochany, daje się tulić. Ma swój charakter i jak się na coś uprze, to nie ma zmiłuj. Np. śpi tylko w jednym, konkretnym pokoju. Jak wieczorem albo w nocy będą dzwi zamkniete, to będzie stał i sie w nie wpatrywał... a nóż się otworzą i psa wpuszczą do ulubionego pokoju ;) A w dzień ma miejscówkę w innym i koniec. Amiś ogólnie jest psem nie okazującym emocji. Szczególnie od wiosny, gdy przestał wkurzać się na szczotkę. Generalnie to oaza spokoju i zrównoważenia. Jedyne emocje przekazuje za pomocą śliny, która skapuje z psiej mordy na hasło "idziemy jeść" :) Oczywiście lubi że Go pomiziać, wyraźnie podobają Mu się wszelkie drapanki, przytulanki i obgłaskiwanie. Ale przyjmuje to jak kot... z należytym "to-mi-się-należy, więc-tak-mi-rób". Natomiast nie wita sie rano jak pozostałe dwa owczary. Nie cieszy sie jak wracam do domu np. z zakupów (pozostałe szaleją z rarości). Normalnie zen uprawia... ;) No i dziś się zdziwiliśmy... Mojego męża nie było praktycznie 2 dni w domu, rozwoził psy po Polsce. I dziś jak wrócił, to oczywiście psi szał radości (ja im jednak nie wystarczam :/, paskudy). No w tym wszystki drep-drep... Amiś, na dźwiek głosu mojego męża, przydreptał z jednego końca do domu do kuchni... i zaczął domagać sie (!) się witania z psem. Zatkał nas ten "wybuch radości". Po pół roku mieszkania z nami to... miło z Jego strony :D Quote
Pyrdka Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 SERDECZNIE ZAPRASZAM na kolejny bazarek na podopiecznych "ŁAPY" [SIZE=6][FONT=georgia]BAZAREK KSIĄŻKOWO-PLUSZAKOWY[/FONT] Quote
ajlii Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Zapraszam do niezwykłego Centrum Handlowego! Twoje zakupy pomogą stareńkiemu Panu Psu walczyć z dolegliwościami oraz wspomogą Fundację Niechciane i Zapomniane :) A śliczności mamy na bazarku - nowe firmowe koszulki, nowe sukienki i spodnie, biżuterię i mnóstwo różności! Zapraszamy serdecznie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233722-Dla-Pana-Psa-i-Fundacji-NOWE-FIRMOWE-CIUCHY-i-BIŻUTERIA-do-05-11-2012-!!!?p=19844036#post19844036 Quote
katarzyna09 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Paula,tak jak wcześniej Bea napisała,jesteś niesamowita!-tyle w Tobie siły i chęci do pomocy :lol:Dziękuję! Quote
ajlii Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 katarzyna09 napisał(a):Paula,tak jak wcześniej Bea napisała,jesteś niesamowita!-tyle w Tobie siły i chęci do pomocy :lol:Dziękuję! Tak, Amiś ma wspaniałych przyjaciół, którzy troszcza się Niego z wielkim zaangażowaniem :)))) Quote
Iljova Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Amiś pewnie jeszcze nie raz zaskoczy Was czymś ;-) Quote
ajlii Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Iljova napisał(a):Amiś pewnie jeszcze nie raz zaskoczy Was czymś ;-) Amiś nas zaskakuje każdego dnia :) Dziś na przykład... pilnował konewki :D Quote
Iljova Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Widocznie miał jakieś swoje plany z nią związane:loveu: Quote
ajlii Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Iljova napisał(a):Widocznie miał jakieś swoje plany z nią związane:loveu: Dziś moje suczyska miały plany co do rury od odkurzacza i pluszowego szczura z Ikea......:roll: Quote
Iljova Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 No cóż zwierzaki tez maja swoje plany względem niektórych rzeczy ;-) Quote
paula_t Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 katarzyna09 napisał(a):Paula,tak jak wcześniej Bea napisała,jesteś niesamowita!-tyle w Tobie siły i chęci do pomocy :lol:Dziękuję! ajlii napisał(a):Tak, Amiś ma wspaniałych przyjaciół, którzy troszcza się Niego z wielkim zaangażowaniem :)))) Każdy orze jak może ;) Wszyscy tutaj jesteśmy w jednym celu i każdy pomaga jak tylko się da. A co do tych przyzwyczajeń ajlii, to ja mam jednego psiaka (niestety), ale Ty w domu to pewnie masz zbiór indywiduów po wieloma względami :) Amiś może i nie kipi od nadmiaru okazywanych uczuć, ale na pewno jest Wam bardzo wdzięczny za to, co dla niego robicie:) Quote
katarzyna09 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Sokołek jutro jedzie do lecznicy na badanie usg.Proszę,trzymajcie mocno kciuki za dobre zdrówko dziadeczka. Quote
_Goldenek2 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Trzymam kciuki za wszystkie staruszki .... Quote
bea100 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Trzymam kciuki! Idzie karton z zabawkami gumowymi- taki drobiazg wylicytowałam dla wszystkich psiaków w Koluszkach- ajlii napisz mi bo mam nadzieję, że będzie trochę radości i Amisiowi może się spodobają :) Quote
Recommended Posts