Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amisiowi chyba pogoda nie służy, bo jakiś taki mało zainteresowany, a wręcz bym powiedziała, że śpiący ;) Na bazarku Ramzesowym i Amisiowym jest już 287złotych do podziału, a minęły zaledwie dwa dni:multi:

Posted

[quote name='paula_t']Amisiowi chyba pogoda nie służy, bo jakiś taki mało zainteresowany, a wręcz bym powiedziała, że śpiący ;) Na bazarku Ramzesowym i Amisiowym jest już 287złotych do podziału, a minęły zaledwie dwa dni:multi:[/QUOTE]

Ja ciągle rozsyłam zaproszenia ;)

Posted

[quote name='katarzyna09']Ja ciągle rozsyłam zaproszenia ;)[/QUOTE]

Wiem, dziękuję Ci z całego serca:loveu: Tylko nie przemęczaj się i nie siedź nie wiadomo ile, bo to już kolejny bazarek na kilka psiaków, a to My działamy póki co...:/

Posted (edited)

Paula,kurde...to ja Ci ogromnie dziękuję za wszystko!!!:loveu:

Na Sokołkowym koncie mamy deklarację od mparsley-10zł(stała)
Dzięki mparsley;)

Zakupiona została obróżka przeciw kleszczom.Koszt -65zł
Konto Sokoła:163.93zł.
Ajlii,pieniążki już wysłane;)

Edited by katarzyna09
Posted

Doszła do mnie paczuszka, serdeczne dzięki!! Baaardzo fajne rzeczy są, naprawdę, mój facet jak tylko zobaczył zestaw filmów z Louisem de Funes (tak się pisze? :eviltong:), to od razu zapytał za ile będę wystawiała, bo On kupi ;)

Posted

[quote name='katarzyna09']To fajnie :)jeszcze moja i ajlii i co,ruszamy od razu z kolejnym?Paula,dasz radę?[/QUOTE]

Przepraszam, ale nie wiem czy uda mi się w najbliższych dniach wysłać paczkę. Nabawiłam się kontuzji, a większość rzeczy zostawiłam na piętrze - i chwilowo nie mam jak ich przynieść.

Ostatnie dni ciepła Amiś spędza na dworze. Lubi siedzieć w ogrodzie. Choć o dziwo... od niedawna tak naprawdę. Przez większość lata jednak siku, obchód i do domu. Coś się zmieniło po deszczach i zimnych dniach. Wtedy siedział w domu... i jak się ociepliło to zaczął wychodzić nawet na dłuższe drzemki do ogrodu. Pozwalam psom jeszcze korzystać ze słońca, ale jutro ma być deszcz i 13 stopni :(

Posted

[quote name='katarzyna09']To fajnie :)jeszcze moja i ajlii i co,ruszamy od razu z kolejnym?Paula,dasz radę?[/QUOTE]

Rzeczy na bazarek w razie czego pod dostatkiem i ja cały czas też u siebie wynajduje jakimś cudem nowe ;)
Tak, od razu po tym, jak już wszystko rozliczę i powysyłam wezmę się za kolejny , jak szaleć to szaleć ;)

[quote name='ajlii']Przepraszam, ale nie wiem czy uda mi się w najbliższych dniach wysłać paczkę. Nabawiłam się kontuzji, a większość rzeczy zostawiłam na piętrze - i chwilowo nie mam jak ich przynieść.

Ostatnie dni ciepła Amiś spędza na dworze. Lubi siedzieć w ogrodzie. Choć o dziwo... od niedawna tak naprawdę. Przez większość lata jednak siku, obchód i do domu. Coś się zmieniło po deszczach i zimnych dniach. Wtedy siedział w domu... i jak się ociepliło to zaczął wychodzić nawet na dłuższe drzemki do ogrodu. Pozwalam psom jeszcze korzystać ze słońca, ale jutro ma być deszcz i 13 stopni :([/QUOTE]

Nie ma problemu (patrz wyżej ;) ).
No niestety koniec ładnej pogody i wylegiwania się na słoneczku, teraz będzie już tylko szaro i buro :(
Jemu jest po prostu w domku dobrze, wygodnie, czuje się bezpiecznie, a nie musi już spędzać czasu leżąc na betonie...

Posted

Amiś robi za kosmitę ;) Dosłownie!

Ponieważ końce uszysk nadal nie chcą się goić dobrze mimo pielęgnacji, trzeba było je ogolić... a następnie zostały spryskane alu spray. I Ami teraz świeci końcówkami :)

Posted

Kasiu, bazarek kończy się za 5 dni dopiero, pewnie niektórzy wpłacą dopiero po jakimś czasie kaskę, więc jeśli będzie wcześniej jakaś potrzebna albo teraz jest, bo chcecie coś z Amisiem robić -"Wydatki w tym miesiącu będą ogromne.Trzeba odrobaczyć psinę,zrobić badanie moczu,zakupić specjalistyczną karmę i obróżkę przeciw kleszczom.No i czeka Nas opłata za hotelik." - to daj znać, przeleję wcześniej już część kaski z bazarku, którą i tak bym przelewała.

Posted

Ok, zaproponowałam, bo w końcu takie rzeczy jak np. jedzenie nie mogą czekać, a inne nie powinny :)
No to muszę przygotować chłopaków na dźwiganie niezłych ciężarów ;)