paula_t Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='malibo57']Paczuszka ode mnie wyjdzie jutro. Na adres Pauli, zgodnie z ustaleniami. Pozdrawiam![/QUOTE] Super, będę czekać, pięknie dziękuję :) Quote
Selenga Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 (edited) Sesja fotograficzna przystojniaka: Edited September 17, 2012 by Selenga Quote
katarzyna09 Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Sokołku...:loveu: Miałaś rację ajlii,zdjęcia idealne do ogłoszeń;) Quote
katarzyna09 Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Chyba już miał dosyć tych fotek:D Quote
ajlii Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Oj tam, tylko doszedł do wniosku że modeling to jednak nużące zajęcie ;) Quote
paula_t Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Amisiowi chyba pogoda nie służy, bo jakiś taki mało zainteresowany, a wręcz bym powiedziała, że śpiący ;) Na bazarku Ramzesowym i Amisiowym jest już 287złotych do podziału, a minęły zaledwie dwa dni:multi: Quote
bea100 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='ajlii']Ale przystojniak z Niego, co nie? :D[/QUOTE] Tak, tak, i jeszcze raz tak!!! :) Quote
katarzyna09 Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='paula_t']Amisiowi chyba pogoda nie służy, bo jakiś taki mało zainteresowany, a wręcz bym powiedziała, że śpiący ;) Na bazarku Ramzesowym i Amisiowym jest już 287złotych do podziału, a minęły zaledwie dwa dni:multi:[/QUOTE] Ja ciągle rozsyłam zaproszenia ;) Quote
paula_t Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='katarzyna09']Ja ciągle rozsyłam zaproszenia ;)[/QUOTE] Wiem, dziękuję Ci z całego serca:loveu: Tylko nie przemęczaj się i nie siedź nie wiadomo ile, bo to już kolejny bazarek na kilka psiaków, a to My działamy póki co...:/ Quote
katarzyna09 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 (edited) Paula,kurde...to ja Ci ogromnie dziękuję za wszystko!!!:loveu: Na Sokołkowym koncie mamy deklarację od mparsley-10zł(stała) Dzięki mparsley;) Zakupiona została obróżka przeciw kleszczom.Koszt -65zł Konto Sokoła:163.93zł. Ajlii,pieniążki już wysłane;) Edited September 18, 2012 by katarzyna09 Quote
paula_t Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Doszła do mnie paczuszka, serdeczne dzięki!! Baaardzo fajne rzeczy są, naprawdę, mój facet jak tylko zobaczył zestaw filmów z Louisem de Funes (tak się pisze? :eviltong:), to od razu zapytał za ile będę wystawiała, bo On kupi ;) Quote
katarzyna09 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 To fajnie :)jeszcze moja i ajlii i co,ruszamy od razu z kolejnym?Paula,dasz radę? Quote
ajlii Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='katarzyna09']To fajnie :)jeszcze moja i ajlii i co,ruszamy od razu z kolejnym?Paula,dasz radę?[/QUOTE] Przepraszam, ale nie wiem czy uda mi się w najbliższych dniach wysłać paczkę. Nabawiłam się kontuzji, a większość rzeczy zostawiłam na piętrze - i chwilowo nie mam jak ich przynieść. Ostatnie dni ciepła Amiś spędza na dworze. Lubi siedzieć w ogrodzie. Choć o dziwo... od niedawna tak naprawdę. Przez większość lata jednak siku, obchód i do domu. Coś się zmieniło po deszczach i zimnych dniach. Wtedy siedział w domu... i jak się ociepliło to zaczął wychodzić nawet na dłuższe drzemki do ogrodu. Pozwalam psom jeszcze korzystać ze słońca, ale jutro ma być deszcz i 13 stopni :( Quote
paula_t Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='katarzyna09']To fajnie :)jeszcze moja i ajlii i co,ruszamy od razu z kolejnym?Paula,dasz radę?[/QUOTE] Rzeczy na bazarek w razie czego pod dostatkiem i ja cały czas też u siebie wynajduje jakimś cudem nowe ;) Tak, od razu po tym, jak już wszystko rozliczę i powysyłam wezmę się za kolejny , jak szaleć to szaleć ;) [quote name='ajlii']Przepraszam, ale nie wiem czy uda mi się w najbliższych dniach wysłać paczkę. Nabawiłam się kontuzji, a większość rzeczy zostawiłam na piętrze - i chwilowo nie mam jak ich przynieść. Ostatnie dni ciepła Amiś spędza na dworze. Lubi siedzieć w ogrodzie. Choć o dziwo... od niedawna tak naprawdę. Przez większość lata jednak siku, obchód i do domu. Coś się zmieniło po deszczach i zimnych dniach. Wtedy siedział w domu... i jak się ociepliło to zaczął wychodzić nawet na dłuższe drzemki do ogrodu. Pozwalam psom jeszcze korzystać ze słońca, ale jutro ma być deszcz i 13 stopni :([/QUOTE] Nie ma problemu (patrz wyżej ;) ). No niestety koniec ładnej pogody i wylegiwania się na słoneczku, teraz będzie już tylko szaro i buro :( Jemu jest po prostu w domku dobrze, wygodnie, czuje się bezpiecznie, a nie musi już spędzać czasu leżąc na betonie... Quote
paula_t Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Witam się u Amisia, bo jeszcze mnie tu dzisiaj nie było :) Quote
katarzyna09 Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Zamówiłam dla Sokołka ogłoszenia ;) Quote
Iljova Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Witaj Amiśku-Sokołku w czwartkowy dzień :-) Mizianka dla Ciebie ślę :-) Ajlii a jak z Tobą ? Quote
ajlii Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Amiś robi za kosmitę ;) Dosłownie! Ponieważ końce uszysk nadal nie chcą się goić dobrze mimo pielęgnacji, trzeba było je ogolić... a następnie zostały spryskane alu spray. I Ami teraz świeci końcówkami :) Quote
Iljova Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 WOW...!!!!!!!Super :-) to mamy znajomego kosmitę:evil_lol: tylko za głośno o tym nie mówcie ;-) Quote
bea100 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ajlii- zmartwiłaś mnie :roll:- proszę, dbaj o siebie i staraj się (zwłaszcza) nie chodzić po schodach ! Quote
paula_t Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Kasiu, bazarek kończy się za 5 dni dopiero, pewnie niektórzy wpłacą dopiero po jakimś czasie kaskę, więc jeśli będzie wcześniej jakaś potrzebna albo teraz jest, bo chcecie coś z Amisiem robić -"Wydatki w tym miesiącu będą ogromne.Trzeba odrobaczyć psinę,zrobić badanie moczu,zakupić specjalistyczną karmę i obróżkę przeciw kleszczom.No i czeka Nas opłata za hotelik." - to daj znać, przeleję wcześniej już część kaski z bazarku, którą i tak bym przelewała. Quote
katarzyna09 Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Paula,dzięki Kochana -zdzwonię się z ajlii i w razie czego dam Ci znać ;) Paczuszki jutro zostaną wysłane :) Quote
paula_t Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ok, zaproponowałam, bo w końcu takie rzeczy jak np. jedzenie nie mogą czekać, a inne nie powinny :) No to muszę przygotować chłopaków na dźwiganie niezłych ciężarów ;) Quote
Recommended Posts