Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze póki co nie zapeszajmy!!! Ale i tak się strasznie cieszę, bo już za tydzień do niego jadę w odwiedziny :)
Amisiu, od jutra spróbujemy podreperować troszeczkę Twój budżet, żebyś miał jakieś pieniążki w zanadrzu, a nie tylko stałe deklaracje, niemniej proszę o cierpliwość, bo mam wreszcie zamiar się wyyyyyyyyyspać ;)

Posted

[quote name='paula_t']...tak się strasznie cieszę, bo już za tydzień do niego jadę w odwiedziny :)
...[/QUOTE]
Mogę Ci tylko pozazdrościć. Bardzo lubię odwiedzać to ciepłe i dobre miejsce na Ziemi!

Posted

Mam straszną obsuwę dzisiaj, bo musieliśmy z chłopakiem jechać do Jego rodziców na obiad i się zasiedzieliśmy, ale już lecę robić zdjęcia rzeczom bazarkowym. Tylko będzie póóóóóóźno gotowy, bo trochę tego jest.

Posted

[quote name='paula_t']Tak, robię bazarek dla Amisia i dla Ramzesa pół na pół z fantów swoich i ewakrakow- ja wybrałam Amisia, ewakrakow Ramzesa, żeby było fair ;)
A to źle?[/QUOTE]
Źle???Paula...jesteś niesamowita!!!:loveu:Dziękuję Kochana!;)

Posted

Bazarek już jakiś czas temu obiecałam, kiedy nawet jeszcze nie wiedziałam, że będę miała rzeczy od Was, więc musiał być z rzeczy, które znajdują się u mnie :)
A rzeczy z tych paczuszek, które mają do mnie przyjść pójdą po prostu w następnym "rzucie" ;)

Posted

Super!Nie masz pojęcia jak się cieszę :lol:
Wydatki w tym miesiącu będą ogromne.Trzeba odrobaczyć psinę,zrobić badanie moczu,zakupić specjalistyczną karmę i obróżkę przeciw kleszczom.No i czeka Nas opłata za hotelik.

Posted

Wiem kochana, Amisiowi teraz kaska bardzo potrzebna, dlatego trzeba działać i zbierać pieniążki, żeby w żadnym wypadku nie znalazł się na minusie, a wręcz przeciwnie, bo kolejny miesiąc szybciutko przyjdzie i znowu będą opłaty.
WSTĘPNIE zapraszam na nowy Aramiskowy bazarek : http://www.dogomania.pl/forum/threads/232317-Bazarek-dla-dw%C3%B3ch-psich-staruszk%C3%B3w-Do-25-09-ZAPRASZAMY%21%21-%29?p=19674507#post19674507 WSTĘPNIE, bo muszę dopisać wymiary, porobić niektórym rzeczom lepsze zdjęcia (jestem w tym beznadziejna, nawet jak są ślicznie rzeczy, to nie idą przez moje zdjęcia, więc muszę poprosić dziewczynę brata, żeby jutro rano zrobiła), no i dodać nowe fanty :)