Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nawet nie wiem dokładnie co tak śmierdziało, zakupiłam po prostu ok.10 sztuk różnych rzeczy, bo to moje małe to wybredne takie, że szkoda gadać, nie wiadomo co będzie smakować i aromat był przedcudny ;) Oooo, to widzę, że nie tylko ja je wywalam z pomieszczenia ;)

Posted (edited)

katarzyna09 napisał(a):
No taaaak...a jakie słodkie całusy po nich mają ,wow:lol::-D

Oczywiście że tak;):evil_lol:

:dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog:

A jak tam miewają się Twoi futerkowcy ??? :-)

Edited by Iljova
Posted

katarzyna09 napisał(a):
Ajlii,wszystko dobrze z Sokołkiem?

Tak, u Amisia wszystko ok. To spokojny psiak, bez szaleństw uskutecznia swoje spacerki po ogrodzie :)

Ale dziś miałam duuużo wrażeń - jeden z moich podopiecznych miał badanie neurologiczne i tomograf. No i szykujemy się chyba do operacji, co jest baaaardzo dobrą wiadomością.

Spotkałam dziś w Łodzi weterynarza zajmującego się psią neurologią. Oprócz umówionego pacjenta, omówiliśmy też niedawne problemy Bochnarka. Nie zdążyłam zapytać już o inne psy, ale z rozmowy z innym wetem w lecznicy wynika że ów pan doktor zajmuje się też sprawami ucisków w kręgosłupie. Przy najbliższej okazji zapytam czy by nie spojrzał na zdjęcia Amiśka (uciski w odcinku piersiowym).

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Ajlii,wszystko dobrze z Sokołkiem?

Przyszły pieniążki od cisowianki- 10zł(jednorazowa)
Pięknie dziękujemy:Rose:

Ej, no, nie ma za co - gówniane pieniądze i jednorazowo , bo trzeba jeszcze kilka innych biedactw wspomóc, choć marną grosiną. Tu grosik tam grosz i zawsze się coś uzbiera. A jest coraz marniej, bo są bazarki cegiełkowe z cegiełką za 5 zł.

Posted

Jak nie ma za co?Jest za co!Jesteś cały czas na wątku,na bazarkach,a teraz jeszcze wspomogłaś Sokołka i to nieważne czy to 5 czy 10zł.
Z całego serca ogromnie Ci dziękuję,ze jesteś tu z Nami.
Wszystkim Wam bardzo dziękuję!:Rose::Rose::Rose:

Posted

paula_t napisał(a):
Pewnie leży i się wyleguje na słoneczku, taka piękna pogoda w całej Polsce!:razz:

A w zasadzie to niespecjalnie się dziś Amiś plażuje... trochę na dworze, trochę w domu. Tak cały dzień sobie drepcze gdzie chce. Za to ma dzień na przytulanki i głaskanki, podtyka głowę i uszy do miziania.

Wogóle to Amiś jest już u mnie kawałek czasu... i zaczął mieć nawyki moich najstarszych stażem rezydentów :D Jeden z nich... taki może śmieszny, ale jakoś wszystkie psiaki uważają to za tradycję... a tradycja rzecz święta i co wieczór być musi! Otóż, kiedy już wszystkie są poukladane do snu, już po przemywaniu oczu, ostatnim siku i wieczornych dzikich zabawach żółtych suk... W zasadzie kiedy ja jeszczę lecę do łazienki, to wracając zaglądam do wszystkich psiaków rozlokowanych po pokojach. I każdy, nawet jak śpi, podnosi głowę... i czeka... Każdy musi być obowiązkowo jeszcze dotknięty, pogłaskany i dopiero można spokojnie iść spać :) Amiś też, nawet jak śpi na boku to podniesie się na barkach i wodzi za mną wzrokiem (nadal widzi ruch), i czeka żeby Go też pogłaskać...

Posted

ajlii napisał(a):

Wogóle to Amiś jest już u mnie kawałek czasu...

Ja pierdziule,to już pół roku...-ale to szybko minęło.

Wpłaciłam dzisiaj jednorazówkę-150zł.
Stan konta Sokoła:245.93zł.
Dojdą jeszcze pieniązki z bazarku Dolly2- 93zł( bardzo dziękujemy!:lol:)
Niestety,tym razem będziemy sporo na minusie,nie mamy całości na opłatę za hotelik.Trzeba będzie pomyśleć o jakimś kolejnym bazarku,aby wyjść na prostą.Dobrze,ze już ten miesiąc się kończy...:roll:
Słuchajcie,czy ktoś z Was miałby jakieś rzeczy na bazarek?Proszę,pomyślcie...

Posted

Witaj malibo :)Miło Cię widzieć!
A miałabys jakieś rzeczy?Ja bazarku nie wystawię,bo nie umiem,ale możesz wysłać do mnie.Ja przekażę fanty Twoje i swoje- osobie,która sie tego podejmie.Paula zaproponowała Nam wczesniej pomoc.Mam nadzieję,ze to jeszcze aktualne.

Posted (edited)

katarzyna09 napisał(a):
Witaj malibo :)Miło Cię widzieć!
A miałabys jakieś rzeczy?Ja bazarku nie wystawię,bo nie umiem,ale możesz wysłać do mnie.Ja przekażę fanty Twoje i swoje- osobie,która sie tego podejmie.Paula zaproponowała Nam wczesniej pomoc.Mam nadzieję,ze to jeszcze aktualne.

Jasne, że aktualne!!! :) Tylko najpierw studia, tak sobie postanowilam, bo inaczej musiałabym zrobić coś kosztem czegoś. Egzamin ostatni mam 12-ego , a potem się biere ;)

Edited by paula_t
Posted (edited)

paula_t napisał(a):
Jasne, że aktualne!!! :) Tylko najpierw studia, tak sobie postanowilam, bo inaczej musiałabym zrobić coś kosztem czegoś. Egzamin ostatni mam 12-ego , a potem się biere ;)

No to super !Dzięki Paula :)
Powodzenia na egzaminach ;)

Na Sokołkowym koncie pojawiła się wpłata w wysokości 150zł od ani shirley.(stała za kolejne trzy miesiące + jednorazówka 60zł )
Aniu,bardzo Ci dziękujemy!!!:Rose::buzi:

Edited by katarzyna09
Posted (edited)

[quote name='paula_t']Ekhm, nie dziękuję...Jeszcze dwa dni do pierwszego, wszystko powtarzam i już padam na twarz:mdleje:
Dasz radę,jeszcze troszkę...;) trzymamy mocno kciuki! :kciuki:

[quote name='Iljova']Witam w niedzielne popołudnie Amisia i Was wszystkich

[quote name='cisowianka']Odwiedzam ;)
Witamy,witamy :)

Wysłałam pieniążki za hotelik (sierpień)
Sokołek jest na plusie 25.93zł

Edited by katarzyna09
Posted (edited)

Dzieńdoberek ;) Jak się czuje Nasze Sokolino?

Na konto psinki wpłynęła deklaracja stała w wysokości 20zł od israela.
Pięknie dziękujemy :)

Ajlii,skrzyneczka pełna :p

Edited by katarzyna09