Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nikt nie dzwonił.

Amiś będzie miał inflamex na następne 2 miesiące - zamianka za napoczęty kanemaster, którego nie może jeść przez conajmniej pół roku (a tyle otwarty nie powinien czekać).

Posted

Jestem pewna, że Sokół/Amiś się nie obrazi jak zaproszę na bazarek dla jego staruszka kolegi z DT na leki...
Zapraszam serdecznie na fajny książkowy bazarek (wszystkie książeczki od 7 zł!!!) - na leki dla staruszków na DT u ajli w Koluszkach! Na Bochusia i ogony...bardzo potrzebne tam dla starowinek wsparcie w leki i suplementy!
Serdeczna moje i wielka prośba o zajrzenie i choć o podnoszenie!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230983-Książkowisko-dla-Bochnara-i-ogonów-od-7zł-do-21-09-12-godz-22-00?p=19550801#post19550801[/URL]

Posted

[quote name='bea100']Jestem pewna, że Sokół/Amiś się nie obrazi jak zaproszę na bazarek dla jego staruszka kolegi z DT na leki...
Zapraszam serdecznie na fajny książkowy bazarek (wszystkie książeczki od 7 zł!!!) - na leki dla staruszków na DT u ajli w Koluszkach! Na Bochusia i ogony...bardzo potrzebne tam dla starowinek wsparcie w leki i suplementy!
Serdeczna moje i wielka prośba o zajrzenie i choć o podnoszenie!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230983-Książkowisko-dla-Bochnara-i-ogonów-od-7zł-do-21-09-12-godz-22-00?p=19550801#post19550801[/URL][/QUOTE]
Za chwileczkę zameldujemy się na bazarku ;)

[quote name='cisowianka']Witam , dawno nie zaglądalam (był też urlop). Fajnie że jest poprawa, a ja mogę poprosić o numer konta - wpłacę w ok. 28 sierpnia grosik (10 zł):-(, bo na bazarkach raczej podrzucam.[/QUOTE]
Cisowianko,ślicznie Ci dziękujemy! :lol:Już wysyłam pw.

[quote name='paula_t']Jak tam Amiś znosi te okropne upały?:([/QUOTE]
Psiaki w taką pogodę chyba niechętnie wychodzą na zewnątrz...:roll:Całe szczęście w Gdańsku jest znacznie chłodniej.

Posted

A z Sokoła to dość przyciężkawy ptaszek się zrobił... 40,1 kg! Kawał psa :) Choć nadal to nie jest pies gruby, ma ładne wcięcie w talii - jest po prostu duuuuużym owczarem.

Dziś strasznie żałowałam że nie mam mojego ulubionego telefonu z dobrym aparatem. Mogłabym pokazać minę Amiśka... Leżał w przedpokoju, totalnie rozparty, z przednimi łapami wycięgnietymi przez próg aż na ganek. Głowa uniesiona do góry, gryzek w zębach, rozanielenie w oczach... Taki zadowolony z życia pies i jego chwila przyjemności :)

Posted

Tak, właśnie odebrałam z poczty :) Dziękuję :))))))
A Amiś konsumował jeszcze z naszych zapasów - uwielbia gryzaki i jak słyszy że innym psom coś w pyskach chrupie to potrafi z drugiego końca domu przydreptać :)

Posted

katarzyna09 napisał(a):
A są mniej pachnące?Ja wymiękam jak poczuję ten zapach :-D

No co Ty chcesz od tego zapachu psiakom się podoba ...jest super ;-):evil_lol:

Posted

Oooo, nie musicie mi mówić.... Ja jakiś czas temu zamówiłam swojemu psiurowi takie inaczej pachnące smakołyczki, to przebywam w mieszkaniu stało się delikatnie mówiąc uciążliwe i musiały wylądować na balkonie ;)