katarzyna09 Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 paula_t napisał(a):A czy ta kamica przeszkadza mu w takim codziennym funkcjonowaniu? Ma chłopak problemy z sioosianiem? Nie paula,dzięki Bogu wszystko jest ok ,nie ma problemów z siusianiem.Ciekawa jestem czy zasmakuje Mu ta nowa karma...?:roll: bea100 napisał(a):Zaglądam do Amisia i uzupełniłam zaległości w czytaniu :) Zdrówka chłopaczku!!! Witaj bea,miło Cię widzieć :smile: Quote
katarzyna09 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 (edited) Ajlii,smakowała Sokołkowi ta nowa karma? Mamy wpłatę od p.Wiesława 20.- ;) ,no i moja 20.- Sokołek jest na minusie 14,07.- Edited August 7, 2012 by katarzyna09 Quote
paula_t Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nie ma wyboru, musi Sokołkowi zasmakować. Na pewno samobójstwa z głodu nie popełni ;) Dobrze, że powoli się Sokołek wygrzebuje z tego długu, a jeszcze bazarek trwa. Quote
katarzyna09 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Bazarek trwa...ale cosik mało chętnych na książeczki i filmiki :roll: Quote
ajlii Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 No, Amiś narazie twierdzi że chcemy Go otruć... Karmą nową oczywiście :P Podszedł do miski, powąchał, spojrzał na nas... i sobie poszedł... Quote
bea100 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 katarzyna09 napisał(a):Bazarek trwa...ale cosik mało chętnych na książeczki i filmiki :roll: No to skromnie jestem :) Quote
katarzyna09 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 ajlii napisał(a):No, Amiś narazie twierdzi że chcemy Go otruć... Karmą nową oczywiście :P Podszedł do miski, powąchał, spojrzał na nas... i sobie poszedł... Po jakimś czasie nie wytrzyma i na pewno granulki ruszy :-) bea100 napisał(a):No to skromnie jestem :) Jesteś Kochana :loveu: Quote
ajlii Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 A dzisiaj Amiś się namyślił i stwierdził że nowa karma jednak smaczna :D Quote
paula_t Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Szybko się dosyć przekonał, wytrzymał cały jeden dzień ;) Quote
ajlii Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Bo Amiś to łakomczuch. Nie lubi być głodny :) Quote
paula_t Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nie, żebym była złośliwa czy cuś, ale troszkę widać ;) Quote
Iljova Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Przynajmniej nie ma problemu z żywieniem go ;-) Quote
ajlii Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Moim zdaniem Amiś wygląda tak jak powinien wyglądać pies. On ma bardzo mocne, solidne łapy. 40 kg to dla Niego standard :) I faktycznie, problemów z karmieniem Amiśka to nie mam specjalnych. Trochę grymasił ostatnio, bo karma Mu się nudziła... no to ma odmianę ;) Cieszę się że tak ładnie je, bo grymasy przerabiam regularnie z moją Iskier. Suczysko każe się ładnie prosić by raczyła spożyć swoje jedzenie... Oczywiście zjada wszystko ślicznie, ale przedstawienie z proszeniem co wieczór odbyć się musi :P Quote
katarzyna09 Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 A ja myślałam,ze strzeli focha i będzie problem... :D Quote
ajlii Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nie, jest właśnie ok :) Nawet inflamex był uprzejmy spożyć z suchą karmą... no szok kompletny, bo od dwóch miesiecy musze gotować Mu mięso by raczył przełknąć suplementy... Quote
katarzyna09 Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Nieprawdopodobne!Nie poznaję Naszego psiaka!:-D Ajlii,cieszę się bardzo ;) Quote
paula_t Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 A dostaniemy jakieś zdjątka nowe Amisia?:razz: Quote
katarzyna09 Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 paula_t napisał(a):A dostaniemy jakieś zdjątka nowe Amisia?:razz: Ładnie prosimy...:-) Quote
ajlii Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Zrobię nowe fotki, ale i tak po weekendzie będę mogła dopiero przesłać. W sobotę i niedzielę mam kiepski transfer :/ Amiś wcina nową karmę tak, że naprawdę nie możemy się nadziwić. A poza tym - kocha swoją nową szmatkę. Dosłownie - szmatkę. Starą kapę. Ma do dyspozycji poduszki, kołdry, dywaniki... a i tak okupuje swoją szmatkę. Normalnie, jak bym oglądała reklamę Ikea "ale to Twoja szmatka..." :D Quote
katarzyna09 Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Całusy dla psinki :loveu:cierpliwie czekamy na fotki : Smile: Quote
Iljova Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 No tak najlepsze są takie "stare szmatki" Amiś się na tym zna i dlatego ją sobie wybrał:-) Cudownej pełnej uśmiechu niedzieli życzę :-) Quote
bea100 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Byłam wczoraj z wizytą w Koluszkach u Bochnarka, głaskałam uśmiechniętego Amisia. Śliczny chłopak i widać jak mu dobrze! Nie mam zdjęć. Jestem pod wrażeniem. To trzeba zobaczyć! Ajlii i Jubu robią tam u siebie prawdziwe CUDA!!! Quote
Iljova Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Dzięki bea że podzieliłaś się z nami swoimi wrażeniami :-) Masz szczęście że mogłaś zobaczyć Amiśka i go głaskać :-) Dobrze że są takie miejsca gdzie zwierzaki naprawdę mają to co im potrzebne i spokojnie mogą czekać na domki :-) Dziękuję Ajlii i Jubu za opiekę nad zwierzakami :) Quote
WiosnaA Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Odwiedzam staruszka i cieszę się,że Amiśkowi dobrze się żyje :smile: Quote
Recommended Posts