Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_t napisał(a):
A czy ta kamica przeszkadza mu w takim codziennym funkcjonowaniu? Ma chłopak problemy z sioosianiem?

Nie paula,dzięki Bogu wszystko jest ok ,nie ma problemów z siusianiem.Ciekawa jestem czy zasmakuje Mu ta nowa karma...?:roll:

bea100 napisał(a):
Zaglądam do Amisia i uzupełniłam zaległości w czytaniu :)
Zdrówka chłopaczku!!!

Witaj bea,miło Cię widzieć :smile:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma wyboru, musi Sokołkowi zasmakować. Na pewno samobójstwa z głodu nie popełni ;)
Dobrze, że powoli się Sokołek wygrzebuje z tego długu, a jeszcze bazarek trwa.

Posted

No, Amiś narazie twierdzi że chcemy Go otruć... Karmą nową oczywiście :P
Podszedł do miski, powąchał, spojrzał na nas... i sobie poszedł...

Posted

ajlii napisał(a):
No, Amiś narazie twierdzi że chcemy Go otruć... Karmą nową oczywiście :P
Podszedł do miski, powąchał, spojrzał na nas... i sobie poszedł...

Po jakimś czasie nie wytrzyma i na pewno granulki ruszy :-)

bea100 napisał(a):
No to skromnie jestem :)

Jesteś Kochana :loveu:

Posted

Moim zdaniem Amiś wygląda tak jak powinien wyglądać pies. On ma bardzo mocne, solidne łapy. 40 kg to dla Niego standard :)

I faktycznie, problemów z karmieniem Amiśka to nie mam specjalnych. Trochę grymasił ostatnio, bo karma Mu się nudziła... no to ma odmianę ;)

Cieszę się że tak ładnie je, bo grymasy przerabiam regularnie z moją Iskier. Suczysko każe się ładnie prosić by raczyła spożyć swoje jedzenie... Oczywiście zjada wszystko ślicznie, ale przedstawienie z proszeniem co wieczór odbyć się musi :P

Posted

Nie, jest właśnie ok :) Nawet inflamex był uprzejmy spożyć z suchą karmą... no szok kompletny, bo od dwóch miesiecy musze gotować Mu mięso by raczył przełknąć suplementy...

Posted

Zrobię nowe fotki, ale i tak po weekendzie będę mogła dopiero przesłać. W sobotę i niedzielę mam kiepski transfer :/

Amiś wcina nową karmę tak, że naprawdę nie możemy się nadziwić.
A poza tym - kocha swoją nową szmatkę. Dosłownie - szmatkę. Starą kapę. Ma do dyspozycji poduszki, kołdry, dywaniki... a i tak okupuje swoją szmatkę. Normalnie, jak bym oglądała reklamę Ikea "ale to Twoja szmatka..." :D

Posted

Byłam wczoraj z wizytą w Koluszkach u Bochnarka, głaskałam uśmiechniętego Amisia. Śliczny chłopak i widać jak mu dobrze!
Nie mam zdjęć. Jestem pod wrażeniem. To trzeba zobaczyć! Ajlii i Jubu robią tam u siebie prawdziwe CUDA!!!

Posted

Dzięki bea że podzieliłaś się z nami swoimi wrażeniami :-)
Masz szczęście że mogłaś zobaczyć Amiśka i go głaskać :-)
Dobrze że są takie miejsca gdzie zwierzaki naprawdę mają to co im potrzebne i spokojnie mogą czekać na domki :-)
Dziękuję Ajlii i Jubu za opiekę nad zwierzakami :)