AlfaLS Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Kasiu przekazałam na konto Sokoła 577,20 zł. z bazarku - bardzo proszę jak wpłyną pieniądze potwierdź na wątku bazarkowym http://www.dogomania.pl/forum/threads/228487-Zako%C5%84czony-Rozliczamy-Dla-Soko%C5%82a-od-Czarodziejki%21-Do-06-07-12r-godz-22-00. Brak mi jeszcze 2 potwierdzeń ale myślę, ze lada moment będą to nie chcę kasy przetrzymywać :lol:. Quote
paula_t Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Ciotki, udało się zebrać 496zł do podziału na 3 psiaczki, a więc 166zł dla Amisia :) Wyślijcie mi nr konta na pw, to jak tylko uzbiera mi się taka sumka, od razu przeleję :) Quote
Iljova Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 No to przybyło Amiśkowi trochę kaski :-) Radosnego dnia życzę :) Quote
katarzyna09 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 AlfaLS napisał(a):Kasiu przekazałam na konto Sokoła 577,20 zł. z bazarku - bardzo proszę jak wpłyną pieniądze potwierdź na wątku bazarkowym http://www.dogomania.pl/forum/threads/228487-Zakończony-Rozliczamy-Dla-Sokoła-od-Czarodziejki!-Do-06-07-12r-godz-22-00. Brak mi jeszcze 2 potwierdzeń ale myślę, ze lada moment będą to nie chcę kasy przetrzymywać :lol:. Pieniążki już są:-),lecę potwierdzić... Dziękuję Alfa:loveu: paula_t napisał(a):Ciotki, udało się zebrać 496zł do podziału na 3 psiaczki, a więc 166zł dla Amisia :) Wyślijcie mi nr konta na pw, to jak tylko uzbiera mi się taka sumka, od razu przeleję :) Wow,aż tyle pieniążków dla psiny,wspaniale...:multi: wielkie dzięki Paula:loveu: Już wysyłam numerek konta Sokoła. Iljova napisał(a):No to przybyło Amiśkowi trochę kaski :-) Radosnego dnia życzę :) Oj przybyło,przybyło...:lol:tak bardzo się cieszę! Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim! Quote
katarzyna09 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Znowu gorąco...a ma być jeszcze gorzej:roll: Ajlii,jak się czują psiaki? Quote
paula_t Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Serio? U mnie szaro, cały dzień pada i przez to non stop chce się spać. Ja chcę do Was ;) Quote
katarzyna09 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Proszę bardzo,zapraszamy do Trójmiasta:smile: Już wolę jak jest minus 30,nie znoszę upałów,nie ma czym oddychać! Quote
ajlii Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 katarzyna09 napisał(a):Znowu gorąco...a ma być jeszcze gorzej:roll: Ajlii,jak się czują psiaki? A nie najgorzej w sumie... Miało być dziś bardzo gorąco, ale było tak sobie, kropiło po trochu cały dzień. Dziś nakryłam Amisia na moszczeniu sobie dziury w ogrodzie. Normalnie uklepywał sobie piasek, by zwinąć sie w tym zagłębieniu i położyć się. Niestety, szybko został wyprowadzony z miejscówki - ze względu na układ moczowy nie może sobie leżeć w grajdołku :( No, i to o czym rozmawiałyśmy wczoraj... dziś mam już pewność :) Otóż Amiś... wybrzydza przy jedzeniu :)))) Już nie zjada wszystkiego jak leci, nie ślini się na dźwięk miski. Przychodzi na posiłek, zagląda do michy, zastanawia się... idzie sprawdzić co ma kolega w innej misce (zostawiając swoje jedzenie), czasem popatrzy z politowaniem na tą swoją... To bardzo dobry znak - Amiś już wie że jedzenie po prostu jest i będzie :) Quote
paula_t Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 No niestety, lato to nie najlepszy okres dla staruszków :( A niech wybrzydza, należy mu się ;) Quote
katarzyna09 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 paula_t napisał(a): A niech wybrzydza, należy mu się ;) No,no,no,niech On lepiej nie wybrzydza-niech zostanie przy tej karmie,która jest;) Quote
katarzyna09 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 ajlii napisał(a):Katarzyna09 - skrzynka ;) Chyba żartujesz:Djuż czyszczę;) Quote
ajlii Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Dziś miało byś parno i upalnie... a była tak burza... Jak nam grzmotnęło nad domem, to sama się przestraszyłam. Do tego nalało nam się przez okno do jednego pokoju :((( Amiś kompletnie się nie przejął burzą - jak zwykle ;) Choć zauważyłam ciekawą sprawę. Otóż dzisiaj grzebaliśmy z mężem w ogrodzie. Zlikwidowałam swój ogródek warzywny - powstaje tam miejscówka dla starszych psów. Na głównym wybiegu jest mnóstwo dziur, porozrzucanych zabawek i zabitej trawy w czasie gonitw. Chcę mieć takie spokojne miejsce z zieloną trawą na której mogą wylegiwać się starsze i niepełnosprawne psiaki. W każdym razie - grzebiemy sobie w ogrodzie, wycinamy różności. Słońce świeci, jest miło i przyjemnie. Psiaki się wylegują... i nagle wszystkie wstają i drepczą do domu. Ot tak sobie, nieśpiesznie... ale wszystkie po kolei. Hmmm... trochę się zdzwiłam, ale zaczęłam zbierać narzędzia na wszeli wypadek. I dobrze, bo jak lunęło... Psiaki wywąchały deszcze na kilka minut zanim po prostu słup wody z nieba :) Quote
katarzyna09 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Mądre psiaki;) Fajnie,ze szykujesz takie miejsce dla staruszków:smile: Quote
paula_t Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kasiu, wyślesz mi jeszcze raz dane do przelewu? Bo przez przypadek skasowałam:oops: Quote
katarzyna09 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 paula_t napisał(a):Kasiu, wyślesz mi jeszcze raz dane do przelewu? Bo przez przypadek skasowałam:oops: No ładnie:mad: Już wysyłam;) Quote
paula_t Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 katarzyna09 napisał(a):No ładnie:mad: Już wysyłam;) Dziękuję :) Przelałam właśnie 180zł z bazarku, dajcie znać na wątku jak dojdzie kaska :) Quote
katarzyna09 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 paula_t napisał(a):Dziękuję :) Przelałam właśnie 180zł z bazarku, dajcie znać na wątku jak dojdzie kaska :) Pięknie dziękujemy:multi: Quote
katarzyna09 Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Paula,pieniążki już są:lol:,lecę na bazarek potwierdzić;) Quote
paula_t Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 katarzyna09 napisał(a):Paula,pieniążki już są:lol:,lecę na bazarek potwierdzić;) Super,bardzo się cieszę, dzięki:) Quote
ajlii Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Cioteczki, a Wy jeszcze nie wiecie... nowy bazarek dla Amiśka już na dogo stoi :D http://www.dogomania.pl/forum/threads/229988-Książkowo-filmowy-na-Sokoła-do-26-08-godz-20-00 Quote
katarzyna09 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Już jest?:lol:O kurde...no to pędzimy na bazarek;) Quote
Recommended Posts