paula_t Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Nikt cały dzień Amisia dzisiaj nie odwiedził?:crazyeye: Ja dzisiaj pół dnia zaproszenia na bazarku wysyłałam, ale wreszcie wieczorkiem się pojawiłam :) Dobranoc Amisiu:loveu: Quote
ajlii Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Ja mam Amisia w realu :D Dziś rano oznajmił że sikanie na dworze jest głupie i pies nie będzie wstawał, łaził bez sensu i wogóle poduszka to jedyne miejsce gdzie można przeleżeć to wstrętne wiatrzysko. Pogoda znów mi psiaków nie rozpieszcza :/ Wieje paskudnie i część psów zwyczajnie się boi tego zjawiska... Quote
katarzyna09 Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 (edited) Przepraszam paula_t ,ale jak wiesz- choroba mnie zmogła...lecę już na bazarek:) Sokołku,podziel się podusią;) Na Sokołkowym koncie pojawiły się wpłaty: Selenga-10zł(stała) ania shirley-40zł (jednorazowa) Ślicznie dziękujemy!!!:Rose::Rose::Rose: Edited July 23, 2012 by katarzyna09 Quote
paula_t Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='katarzyna09']Przepraszam paula_t ,ale jak wiesz- choroba mnie zmogła...lecę już na bazarek:) Sokołku,podziel się podusią;) Na Sokołkowym koncie pojawiły się wpłaty: Selenga-10zł(stała) ania shirley-40zł (?) Ślicznie dziękujemy!!!:Rose:[/QUOTE] Ty się Kasiu nic nie martw i za nic nie przepraszaj, bo nie masz za co, tylko marsz do łóżka ;) Chciałam tylko zmotywować do odwiedzin Amisia :D Quote
katarzyna09 Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='paula_t']Ty się Kasiu nic nie martw i za nic nie przepraszaj, bo nie masz za co, tylko marsz do łóżka ;) Chciałam tylko zmotywować do odwiedzin Amisia :D[/QUOTE] Ale ja nie chcę do łóżka...:roll:,już lepiej się czuję:) Quote
paula_t Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='katarzyna09']Ale ja nie chcę do łóżka...:roll:,już lepiej się czuję:)[/QUOTE] Ty nie kombinuj:mad:;) Zrobimy ile możemy, a reszta już nie zależy od Nas. Będziemy robiły bazarki dopóki się nie sprzeda, bo mnie niedługo z tymi pudłami i torbami z rzeczami na bazarek z domu eksmitują ;) Quote
katarzyna09 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 [quote name='paula_t']Ty nie kombinuj:mad:;) Zrobimy ile możemy, a reszta już nie zależy od Nas. Będziemy robiły bazarki dopóki się nie sprzeda, bo mnie niedługo z tymi pudłami i torbami z rzeczami na bazarek z domu eksmitują ;)[/QUOTE] Ty w ogóle śpisz?kurcze, 00:46...:) Małe pudełeczko ode mnie też pójdzie;),nie wylecisz z hukiem...:evil_lol: Paula,damy radę!Dzięki! Ajlii,skrzyneczka:) Quote
paula_t Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 katarzyna09 napisał(a):Ty w ogóle śpisz?kurcze, 00:46...:) Małe pudełeczko ode mnie też pójdzie;),nie wylecisz z hukiem...:evil_lol: Paula,damy radę!Dzięki! Ajlii,skrzyneczka:) Hahaha, no czasem brakuje paru godzin w dobie, nie powiem ;) Miejmy nadzieję, bo niedługo i mi będziecie szukać DT:eviltong: Quote
Cantadorra Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ruch u Sokoła nie lada, więc Sokołek nie obrazi się, gdy zaproszę: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229447-Ksi%C4%85%C5%BCki-bi%C5%BCu-ciuszki-dla-Kasetki-%29-23-07-22-00 Quote
katarzyna09 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Cantadorra napisał(a):Ruch u Sokoła nie lada, więc Sokołek nie obrazi się, gdy zaproszę: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229447-Książki-biżu-ciuszki-dla-Kasetki-)-23-07-22-00 Miło Cię widzieć Cantadorra:) paula_t napisał(a):Hahaha, no czasem brakuje paru godzin w dobie, nie powiem ;) Miejmy nadzieję, bo niedługo i mi będziecie szukać DT:eviltong: Ty się nie wygłupiaj,wiesz jak ciężko zebrać deklaracje stałe:-D Quote
ajlii Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 katarzyna09 napisał(a): Ty się nie wygłupiaj,wiesz jak ciężko zebrać deklaracje stałe:-D Oj, tam. Wspomoże sie bazarkami, zrobi śliczny banerek i ogłoszenia adopcyjne :P A ja dzisiaj nakryłam Amiśka na figlikach :D Ale po kolei... Amiś ostatnio zmienił obiekt zainteresowania. Odkąd Basio zjadł Mu materacyk, Ami sypia wyłącznie na kołdrach. Ostatnio nawet rozsiadł się na całej (200x160 cm) i nie chciał wpuścić kolegi po kąpieli... Dziś natomiast okupował mniejszą kołderkę. Bardzo ją lubi - to rozmiar chyba dziecięcy. Tam gdzie mała kołderka tam i Amiś... No i dziś patrzę, a na kołderce leży pies... Żadna nowość ;) Ale jak leży! NA ŁOPATKACH! A łapskami wyciera sobie pysk i uszy. W pierwszej chwili myślałam, że to Osiołek - bo On tak często tarza się po świeżej pościeli. Jakie było moje zdziwienie jak dopatrzyłam się w tym ucieszonym psie właśnie Amisia... A dotychczas był taki spokojny i opanowany chłopak :D Quote
paula_t Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 katarzyna09 napisał(a):Ty się nie wygłupiaj,wiesz jak ciężko zebrać deklaracje stałe:-D Oj tam, oj tam, dacie radę. Nieduża jestem (całe 160cm), wiele nie jem (jak to mówią znajomi "królicze żarcie") to i może jakąś zniżkę dostaniecie ;) Quote
katarzyna09 Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 ajlii napisał(a):Oj, tam. Wspomoże sie bazarkami, zrobi śliczny banerek i ogłoszenia adopcyjne :P A ja dzisiaj nakryłam Amiśka na figlikach :D Ale po kolei... Amiś ostatnio zmienił obiekt zainteresowania. Odkąd Basio zjadł Mu materacyk, Ami sypia wyłącznie na kołdrach. Ostatnio nawet rozsiadł się na całej (200x160 cm) i nie chciał wpuścić kolegi po kąpieli... Dziś natomiast okupował mniejszą kołderkę. Bardzo ją lubi - to rozmiar chyba dziecięcy. Tam gdzie mała kołderka tam i Amiś... No i dziś patrzę, a na kołderce leży pies... Żadna nowość ;) Ale jak leży! NA ŁOPATKACH! A łapskami wyciera sobie pysk i uszy. W pierwszej chwili myślałam, że to Osiołek - bo On tak często tarza się po świeżej pościeli. Jakie było moje zdziwienie jak dopatrzyłam się w tym ucieszonym psie właśnie Amisia... A dotychczas był taki spokojny i opanowany chłopak :D Jeszcze nie raz Sokołek Nas zadziwi:) paula_t napisał(a):Oj tam, oj tam, dacie radę. Nieduża jestem (całe 160cm), wiele nie jem (jak to mówią znajomi "królicze żarcie") to i może jakąś zniżkę dostaniecie ;) Ok.Paula,szczegóły dogramy już na PW.Będziemy powoli szukać Ci domku,bądź spokojna na łańcuch Cię nie wydamy:-D Quote
ajlii Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Dziś Amiś chodzi uchachany i zupełnie nie wiem dlaczego. No chodzi normalnie i się uśmiecha... Co prawda, mam wrażenie że ma to niejaki związke z suszonymi sardynkami które mi się rozsypały na podłodze... Ami pomagał sprzątać :D I to z jakim entuzjazmem! Quote
katarzyna09 Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Nie dziwię się,że psina uchachana...tyle sardynek na raz...wow:) Ajlii,skrzynka:-D Quote
Iljova Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 ajlii napisał(a):Dziś Amiś chodzi uchachany i zupełnie nie wiem dlaczego. No chodzi normalnie i się uśmiecha... Co prawda, mam wrażenie że ma to niejaki związke z suszonymi sardynkami które mi się rozsypały na podłodze... Ami pomagał sprzątać :D I to z jakim entuzjazmem! Ale miał super zajęcie to na pewno musiało wywołać uśmiech i zadowolenie :lol: Quote
paula_t Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Ty to masz z nimi niezłą zabawę :D Ale psiaka jedzącego sardynki to jeszcze nie widziałam ;) Quote
Iljova Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 A psa jedzącego świeżo złowione ryby widziałaś ? ;-) Bo ja tak i na dodatek to było pierwszy raz jak zobaczył żywe ryby wcinał, aż mu się uszy trzęsły i czekał na jeszcze :-) więc nie dziwi mnie że Amiś je sprzątnął do swojego żołądka :-) Quote
ajlii Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Bea100 opowiadała mi kiedyś o pewnym bardzo rasowym i utytułowanym ogarze, z który łowi ryby ze swoim człowiekiem i je razem wcinają. Pies podobno okaz zdrowia i piękny chłopak :D Ja kupuję moim psiakom w ramach smakołyków suszone sardynki. Psy je uwielbiają, a służym im to lepiej niż wypełnione konserwantami i barwnikami "ciasteczka" z zoologicznego. Quote
Iljova Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 I to jest to rybki zdrowsze niż psie smakołyki:loveu: i Sokołek/Amiś dobrze o tym wie Quote
paula_t Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Iljova napisał(a):A psa jedzącego świeżo złowione ryby widziałaś ? ;-) Bo ja tak i na dodatek to było pierwszy raz jak zobaczył żywe ryby wcinał, aż mu się uszy trzęsły i czekał na jeszcze :-) więc nie dziwi mnie że Amiś je sprzątnął do swojego żołądka :-) Szczerze mówiąc nie widziałam, ale z miłą chęcią bym to zobaczyła ;) Właśnie skończył się Amisiowy bazarek, lecę rozliczać i potem napiszę ile wyszło :) Quote
katarzyna09 Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Ale niespodzianka!!!Sokołek Nasz kochany:loveu:Dzięki ajlii! Quote
Iljova Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Jakie słodkości cudowny widok przed snem :-) Super !!! dzięki !!! będzie mi się teraz napewno dobrze spało:loveu: Quote
Recommended Posts