Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, jeszcze jeden kawaler towarzyszył w całym procesie wypieku ciastek :)
Wogóle większość psów lubi takie zwykłe domowe czynności. Basiek kocha pranie, a szczególnie możliwość umoszczenia się na całej górze ciuchów. Fantiśka lubi podlewać rośliny w ogródku. Osiołek służy grzebietem do odkładnia szmatek w czasie sprzątania...

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, organizują... w ramach hobby łatam kanapy i fotele, doklejam wykładziny, szukam moich roślinek albo butów po całym ogrodzie. Pilnują żebym się czasem nie nudziła i zawsze coś miała do roboty :P

Amiś to i tak spokojny chłopak. Ale ciekawski strasznie. Jak coś dzieje, to zaraz słysze te Jego: klap, klap. I zaraz pojawia się wieeelki nos i ogląda wszystko :)

Posted

[quote name='ajlii']Oj, organizują... w ramach hobby łatam kanapy i fotele, doklejam wykładziny, szukam moich roślinek albo butów po całym ogrodzie. Pilnują żebym się czasem nie nudziła i zawsze coś miała do roboty :P

Amiś to i tak spokojny chłopak. Ale ciekawski strasznie. Jak coś dzieje, to zaraz słysze te Jego: klap, klap. I zaraz pojawia się wieeelki nos i ogląda wszystko :)[/QUOTE]*

Hahahahaha, się uśmiałam :D

Posted

Ciotki, czekam jeszcze do jutra na przesyłkę od jednej osoby z rzeczami na bazarek i będę kombinowała jakiś dla Amisia na spółkę z Mariankiem i Badim (dużo więcej rzeczy, dużo więcej osób do rozsyłania, zapraszania-od 3 psiaków,a w konsekwencji więcej osób na bazarku do kupowania- wydaje mi się to dosyć logiczne), ale taki szybszy, żeby zabrały się jeszcze jakieś pieniążki na operację Marianka, którą ma na początku sierpnia :)

Miałam pisać jutro, ale obiecałam Kasi przed wyjazdem i nie chcę, żeby się martwiła, że zapomniałam ;)

Posted

Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/228487-Zakończony-Rozliczamy-Dla-Sokoła-od-Czarodziejki!-Do-06-07-12r-godz-22-00?p=19264337#post19264337 dziś wysłałam ostatnie trzy przesyłki. Jak pieniądze potrzebne to już je przekazuję, jak troszkę można poczekać to wolałabym mieć jeszcze potwierdzenia, że wszystkie paczki dotarły - a brak mi jeszcze 15 potwierdzeń :shake:. Tak czy siak poproszę o numer konta na PW bo dla Sokoła będzie 577,20 zł. :multi::bigcool::sweetCyb:.

Malibo57, Katarzyno09 - dzięki za dary na bazarek :p.

Posted

Alfa,fantastyczny bazarek,bardzo,bardzo dziękujemy!:loveu:Jejku,tyle pieniążków dla Sokołka!!!:multi:Tak się cieszę...będzie na opłatę za hotelik, na szczepienie i badanie moczu.
Jeszcze raz wielkie dzięki!
Co do rozliczenia bazarku, poczekajmy najpierw na potwierdzenia dostarczenia przesyłek-tak będzie ok;)

Posted

kajam sie ....wciaz nie wplacilam obiecanej kasy ale pamietam, mam zawirowania roznorodne obecnie...:( nie bede juz obiecywac ze jutro tylko jak wplace to zamelduje ze to zrobilam :)

Posted (edited)

[quote name='Panca']kajam sie ....wciaz nie wplacilam obiecanej kasy ale pamietam, mam zawirowania roznorodne obecnie...:( nie bede juz obiecywac ze jutro tylko jak wplace to zamelduje ze to zrobilam :)[/QUOTE]
Panca,spokojnie...na razie Sokołek jest na plusie;)dziękuję,ze pamiętasz o psince.

Edited by katarzyna09
Posted

Ciotki, rozsyłajcie proszę zaproszenia na profilach, bo bazarek trwa parę dni, a ja się biorę właśnie za mierzenie rzeczy, żeby nie było sto razy tych samych pytań i żeby nie mierzyć tego cały czas, a zejdzie mi sporo czasu na tym :/

Posted

Amiś dziękuje :)))

Dziś wogóle bardzo grzeczny chłopak. I w dobrym humorze :)
Pogoda sprzyja staruszkom, bo jest chłodniej. Ale za to wilgotno i deszczowo - mnóstwo prania, które wogóle nie chce schnąć :/