bea100 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Łomatko, martwiłam się jak zchorowane i stare psiaki znoszą tą burzę u Ajlii :shake:...dobrze, że Amiś dobrze ale skrobnij coś Ajlii też u Bochusia plizzz Quote
Becia Lublin Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 dziękuję za zaproszenie , poproszę nr konta, wpłacę grosika dla pieska :loveu: Quote
ajlii Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 bea100 napisał(a):Łomatko, martwiłam się jak zchorowane i stare psiaki znoszą tą burzę u Ajlii :shake:...dobrze, że Amiś dobrze ale skrobnij coś Ajlii też u Bochusia plizzz Zaraz i do Bochnarka dotrę :) Oblatuję wątki psiaków, póki mi baterii starczy w laptopie - bo co jeden, to inna historia i opinia na temat pogody :) Mieliśmy i napad lękowy w wykonaniu Ilanki, i deszczową piosenką made in Falek... I radosną kąpiel błotną - Fantisia :) Quote
AgusiaP Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Dziekuje za zaproszenie, ale niestety nie mogę pomóc finansowo... bardzo mi przykro Quote
Agata P Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Jestem i ja na zaproszenie,ale niestety pomóc finansowo nie mogę :shake: mamy psiaka po operacji , z długiem u weta i żadnych deklaracji....... Quote
katarzyna09 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 (edited) Beciu Lublin,ślicznie dziękuję za grosik:lol:już wysyłam numerek konta. AgusiuP,AgatoP,dziękuję,ze odpowiedziałyście na moje zaproszenie.Zaglądajcie proszę do Naszego dziadeczka;) AgatoP,to ta biedna psina z banerka? I mamy kolejne wpłaty na Sokołkowym koncie: Paula_T -30zł(jednorazowa) Dorota H.-10zł(jednorazowa) Bardzo dziękujemy:loveu: Edited July 4, 2012 by katarzyna09 Quote
ajlii Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Korzystając z chwilowej przyjemnej pogody, wybraliśmy się z Amisiem do Łodzi do lecznicy. Na kontrolę skóry i uszu oraz rtg. Pojechaliśmy (Amiś próbował pięknie wskoczyć do auta), i niestety tylko spacer zalicztliśmy. Z powodu grafiku urlopowego pan doktor leczący Amisia zamienił się dyżurami z innym lekarzem. Musimy pojechać jeszcze raz - jutro - niestety, w kiepskich godzinach (tj. przedpołudniowych). Chociaż ja widzę już poprawę w ogólnej kondycji skóry psiaka. Jest gładsza, ma normalny psi koloryt. Nie jest już tak zmacerowana, i czerwono-beżowa jak wcześniej. Niestety nadal jest łupież, skóra jest sucha a sama sierść z tłustym osadem z przerwach między kąpielami. Quote
katarzyna09 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę w lecznicy;) Dobrej nocki wszystkim... ajlii,skrzynka znowu pełna. Quote
jaanka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) Witam , jestem na zaproszenie Katarzyny09 . Pomóc finansowo niestety nie mogę ale podrzucić wątek to i owszem :) I widzę że Sokół w dobrych rękach bo u Ajlii . Edited July 4, 2012 by jaanka Quote
israel Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Chciałbym zadeklarować wpłatę stałą (co miesiąc) w wysokości 20 zł dla Sokoła. Poproszę o numer konta na pw Quote
Agata P Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='katarzyna09'] AgatoP,to ta biedna psina z banerka? Tak,to ta bida :-(zapraszam na wątek ,jakoś tak pusto u niego.... a do Sokoła oczywiście będę zaglądać;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/228763-TRAGEDIA-Z%C5%82amana-%C5%82apa-operacja-i-du%C5%BCy-D%C5%81UG-husky-owate-cude%C5%84ko-POMOCY-!!! Quote
AlfaLS Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Przypominamy, że jeszcze dziś i jutro trwa bazarek dla Sokoła/Amiśka - zapraszamy serdecznie na zakupy a jak nic nie wpada w oko to pięknie prosimy o podnoszenie. http://www.dogomania.pl/forum/threads/228487-Pom%C3%B3%C5%BC-Soko%C5%82owi-kup-co%C5%9B!-Dla-Ciebie-dziecka-i-zwierzaka!-Do-06-07-12r-godz-22-00 Quote
ajlii Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Właśnie wróciliśmy z Amiśkiem z lecznicy. Wieści są raczej dobre - jest poprawa w kwestii uszu i skóry :) Musieliśmy wykonać 2 zdjęcia rtg - bo stawy i odcinek lędźwiowy są w bardzo dobrym stanie jak na takiego staruszka (nie ma zmian chorobowych). Trzeba było szukać wyżej i to w odcinku piersiowym jest problem. Więcej napiszę wieczorem, wrzucę skan albo przepiszę opis wizyty. Quote
bea100 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Dobrze, że badania nie tak kiepsko! Ściągnęłam przed chwilką na bazarek sąsiadkę i zalicytowała choć 3 książeczki, zawsze coś :) Quote
katarzyna09 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 jaanka,dziękujemy za odwiedzinki;) israel,cudowna wiadomość!!!Z całego serca Ci dziękuję za tą deklarację!:loveu: Witaj casablanca:-) Bea,dziękuję...:lol: Rozmawiałam przed chwilką z ajlii,prawdopodobnie dzisiaj już nie zajrzy na watek,ale mam do przekazania dobre wieści .Staruszek Nam się trzyma.Stawy i kręgosłup jak u młodego psiaka.Rtg odcinka piersiowego wykazało tylko zwężenie przestrzeni między kręgami - sprawy związane dyskopatią.Okresowo Sokołek będzie miał podawane leki przeciwzapalne,przeciwbólowe. Psinka trzyma linię,waży 38,7kg.;) Quote
AlkaM Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Poproszę o dane na konto , nie zadeklaruję stałej kwoty ale w miarę możliwości będę psiaka wspomagać. Quote
katarzyna09 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='AlkaM']Poproszę o dane na konto , nie zadeklaruję stałej kwoty ale w miarę możliwości będę psiaka wspomagać.[/QUOTE] Dziękuję,bardzo Ci dziękuję!:-) Już wysyłam PW. Quote
katarzyna09 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Na Sokołkowym koncie mamy kolejną wpłatę 10zł od muza_51 Pięknie dziękujemy!:-) Quote
AlkaM Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Już wysyłam co nieco. Szacunek dla Was wszystkich a szczególne pozdrowienia dla katarzyny09 / jak się okazało mojej sąsiadki-)/. Quote
Panca Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 nie zapomnialam o Sokole i obietnicy przelewu ale dopiero po wkndzie to zrobie, za co przepraszam Quote
paula_t Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Jestem z doskoku, bo neta mam tylko w recepcji, ale musialam zajrzec do Sokolka, juz nie moglam wytrzymam bez dogo, wiec chociaz na te pol godzinki;) Bardzo sie ciesze, ze wyniki wyszly dobre, przynajmniej zdrowko nie szwankuje, a widze, ze tu cioeteczki caly czas dzialaja w sprawie kaski, to super :) Trzymaj sie Sokolku:loveu: Quote
katarzyna09 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 (edited) Panca,spokojnie...-dzięki!;) paula_t,fajnie,ze znalazłaś chwilkę,żeby zajrzeć do psinki:-) Proszę,podrzućcie jeszcze Nasz bazarek,dzisiaj się kończy. http://www.dogomania.pl/forum/thread...12r-godz-22-00 Pojawiły się kolejne dwie wpłaty na Sokołkowym koncie: -od israel 20zł(deklaracja stała) -od AlkiM 60zł(jednorazowa) Pięknie dziękujemy!:Rose: Edited July 6, 2012 by katarzyna09 Quote
Recommended Posts