Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łomatko, martwiłam się jak zchorowane i stare psiaki znoszą tą burzę u Ajlii :shake:...dobrze, że Amiś dobrze ale skrobnij coś Ajlii też u Bochusia plizzz

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea100 napisał(a):
Łomatko, martwiłam się jak zchorowane i stare psiaki znoszą tą burzę u Ajlii :shake:...dobrze, że Amiś dobrze ale skrobnij coś Ajlii też u Bochusia plizzz

Zaraz i do Bochnarka dotrę :) Oblatuję wątki psiaków, póki mi baterii starczy w laptopie - bo co jeden, to inna historia i opinia na temat pogody :) Mieliśmy i napad lękowy w wykonaniu Ilanki, i deszczową piosenką made in Falek... I radosną kąpiel błotną - Fantisia :)

Posted (edited)

Beciu Lublin,ślicznie dziękuję za grosik:lol:już wysyłam numerek konta.
AgusiuP,AgatoP,dziękuję,ze odpowiedziałyście na moje zaproszenie.Zaglądajcie proszę do Naszego dziadeczka;)
AgatoP,to ta biedna psina z banerka?

I mamy kolejne wpłaty na Sokołkowym koncie:
Paula_T -30zł(jednorazowa)
Dorota H.-10zł(jednorazowa)

Bardzo dziękujemy:loveu:

Edited by katarzyna09
Posted

Korzystając z chwilowej przyjemnej pogody, wybraliśmy się z Amisiem do Łodzi do lecznicy. Na kontrolę skóry i uszu oraz rtg.
Pojechaliśmy (Amiś próbował pięknie wskoczyć do auta), i niestety tylko spacer zalicztliśmy. Z powodu grafiku urlopowego pan doktor leczący Amisia zamienił się dyżurami z innym lekarzem. Musimy pojechać jeszcze raz - jutro - niestety, w kiepskich godzinach (tj. przedpołudniowych).

Chociaż ja widzę już poprawę w ogólnej kondycji skóry psiaka. Jest gładsza, ma normalny psi koloryt. Nie jest już tak zmacerowana, i czerwono-beżowa jak wcześniej. Niestety nadal jest łupież, skóra jest sucha a sama sierść z tłustym osadem z przerwach między kąpielami.

Posted (edited)

Witam ,
jestem na zaproszenie Katarzyny09 .
Pomóc finansowo niestety nie mogę ale podrzucić wątek to i owszem :)
I widzę że Sokół w dobrych rękach bo u Ajlii .

Edited by jaanka
Posted

Właśnie wróciliśmy z Amiśkiem z lecznicy. Wieści są raczej dobre - jest poprawa w kwestii uszu i skóry :)
Musieliśmy wykonać 2 zdjęcia rtg - bo stawy i odcinek lędźwiowy są w bardzo dobrym stanie jak na takiego staruszka (nie ma zmian chorobowych). Trzeba było szukać wyżej i to w odcinku piersiowym jest problem. Więcej napiszę wieczorem, wrzucę skan albo przepiszę opis wizyty.

Posted

jaanka,dziękujemy za odwiedzinki;)
israel,cudowna wiadomość!!!Z całego serca Ci dziękuję za tą deklarację!:loveu:
Witaj casablanca:-)
Bea,dziękuję...:lol:

Rozmawiałam przed chwilką z ajlii,prawdopodobnie dzisiaj już nie zajrzy na watek,ale mam do przekazania dobre wieści .Staruszek Nam się trzyma.Stawy i kręgosłup jak u młodego psiaka.Rtg odcinka piersiowego wykazało tylko zwężenie przestrzeni między kręgami - sprawy związane dyskopatią.Okresowo Sokołek będzie miał podawane leki przeciwzapalne,przeciwbólowe. Psinka trzyma linię,waży 38,7kg.;)

Posted

[quote name='AlkaM']Poproszę o dane na konto , nie zadeklaruję stałej kwoty ale w miarę możliwości będę psiaka wspomagać.[/QUOTE]
Dziękuję,bardzo Ci dziękuję!:-)
Już wysyłam PW.

Posted

Jestem z doskoku, bo neta mam tylko w recepcji, ale musialam zajrzec do Sokolka, juz nie moglam wytrzymam bez dogo, wiec chociaz na te pol godzinki;)

Bardzo sie ciesze, ze wyniki wyszly dobre, przynajmniej zdrowko nie szwankuje, a widze, ze tu cioeteczki caly czas dzialaja w sprawie kaski, to super :) Trzymaj sie Sokolku:loveu:

Posted (edited)

Panca,spokojnie...-dzięki!;)
paula_t,fajnie,ze znalazłaś chwilkę,żeby zajrzeć do psinki:-)

Proszę,podrzućcie jeszcze Nasz bazarek,dzisiaj się kończy.
http://www.dogomania.pl/forum/thread...12r-godz-22-00

Pojawiły się kolejne dwie wpłaty na Sokołkowym koncie:
-od israel 20zł(deklaracja stała)
-od AlkiM 60zł(jednorazowa)

Pięknie dziękujemy!:Rose:

Edited by katarzyna09