katarzyna09 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Wszystkim darczyńcom,bardzo,bardzo dziękujemy!:lol: Złotóweczka już dopisana;) Quote
ajlii Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Kiepsko u nas z pogodą nadal. Psiaki umęczone - śpią cały dzień. Po nocnej burzy wilgotność powietrza jest okropna :/ Nawet nie jest bardzo gorąco, tylko duszno. Myślę że nie ma sensu pakować dziś Amisia do samochodu, jest i tak umęczony pogodą. Nie chce wogóle wychodzić na dwór, tylko szybkie siku i z powrotem do chłodu. Mimo że ogólnie to On lubi wygrzewać się na słońcu, w ciepełku. Myślę że możemy spokojnie przełożyć wizytę kontrolną na środę, ma być podobno chłodniej. Quote
katarzyna09 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 (edited) Norel,wiem... tyle tych bid wokoło...fajnie,ze zajrzałaś;) Doris66,jeszcze raz bardzo Ci dziękuję:-) Dziewczyny ,cieszę się,ze zaglądacie na wątek:lol: Pojawiły się pierwsze wpłaty na Sokołkowym koncie: ewu - 30zł(jednorazowa) p.Aldona J-100zł(za lipiec i sierpień) Kasia S -100zł( za lipiec i sierpień) Ewa i flatki - 45zł(za czerwiec,lipiec i sierpień) rencia42 - 30zł(kolejna deklaracja stała) ania shirley - 120zł(za kolejne 4 miesiące) W imieniu Sokoła bardzo,bardzo Wam dziękuję!:Rose: Uzupełniłam już post nr4-sprawdźcie proszę,czy wszystko się zgadza. Edited July 2, 2012 by katarzyna09 Quote
malibo57 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Witam! Przepraszam za nieobecność, ale praktycznie nie bywam obecnie na Dogo. Sytuację Sokoła znam, jestem w kontakcie z Katarzyną09 i Ajlii. Proponuje jednak skontaktować się z Mariamc - Carprodyl powinien sie znaleźć w apteczce hotelowej. To chyba najmniej szkodliwy z NLPZ. Czasami podany przez kilka dni potrafi wygasić problem ze stawami na dłużej. Nie wiem, jaki lek nasercowy ma w dyspozycji Mariamc, ale może warto spytać? Jeśli nie Sokół, to może inny hotelowy pies w sile wieku skorzysta z tej propozycji? Mam prośbę do Ajlii o zamówienie 3 preparatów: 1. Otodine ( uszy) 2. Otifree ( uszy) 3. Iryplus ( oczy) Proszę o podanie kosztów wraz z przesyłką - prześlę na konto "skarpetkowe". Quote
KropeczkaJ Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Jestem na zaproszenie. Poczytam wątek pieska w weekend, poproszę tymczasem o nr konta Quote
pikola Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Dziekuje za zaproszenie.Tymczasem poczytam bo duuuzo tego.. Quote
katarzyna09 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 (edited) Dziękuję Wam wszystkim za okazaną pomoc i zainteresowanie Naszym pieskiem:) Pojawiły się kolejne wpłaty na koncie: Budrysek 30zł(20zł stała+10zł dopłata ) Pola53 20zł(jednorazowa) Sokołek pięknie dziękuje:loveu: Post nr3 i nr4 zaktualizowany. Po opłaceniu czynszu za hotelik i wysłaniu zaliczki na rtg,na koncie Sokołka pozostaje 72,69zł. Bardzo proszę o pomoc,obawiam się,ze pieniążków nie wystarczy,możliwe też ,ze trzeba będzie kupić pieskowi nowe leki,suplementy... Pod koniec lipca Sokołek musi zostać zaszczepiony przeciw wściekliźnie.Proszę,pomóżcie:oops: Edited July 3, 2012 by katarzyna09 Quote
aanka Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 witam ,mam ostatnio trochę na głowie .ewentualnie ,jak zajdzie potrzeba coś jednorazowo pomogę ..potem doczyta m.. Quote
katarzyna09 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 aanka napisał(a):witam ,mam ostatnio trochę na głowie .ewentualnie ,jak zajdzie potrzeba coś jednorazowo pomogę ..potem doczyta m.. Bardzo Ci dziękuję:smile: Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 I oto jestem ;) **Cioteczki, za 3 godziny wyjeżdżam na tydzień,nie będę miała dosepu do internetu, więc choćbym chciała, to nie przeczytam dzisiaj wątku, ale dajcie numer konta, to chociaż jednorazowo przeleję grosik za chwilkę, a po powrocie jak już się bardziej wgłębię w temat będziem kombinować jak tu *chłopaka finansowo poratować:) Quote
katarzyna09 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Cieszę się ogromnie,ze wpadłaś do Naszego Sokołka:lol: Już wysyłam nr.konta.Bardzo ,bardzo dziękuję. Quote
ania shirley Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Zaglądam wieczorem do pieska. Jak on znosi te upały??? Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 A powiedzcie mi, jak na ten moment wyglądają jego finanse hotelikowe, ile ma stałych deklaracji? Quote
katarzyna09 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 (edited) Sokołek ,jak i reszta psiaków z chęcią wracają do domu,nie za bardzo im ta pogoda służy... paula_t na ten moment 285zł,pomyliłam się.Niektóre deklaracje się wykruszyły... Potrzebujemy 450,-na hotelik,140,- na karmę no i jeszcze na leki i suplementy. Edited July 3, 2012 by katarzyna09 Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 katarzyna09 napisał(a):Sokołek ,jak i reszta psiaków z chęcią wracają do domu,nie za bardzo im ta pogoda służy... *paula_t na ten moment 335zł.Niektóre deklaracje się wykruszyły...* Domyśliłam się, że niestety tak jest... Ostatnio było wyciąganie Badiego, który miał 1500zł długu, udało się, teraz ma kilka stówek na plusie, ale ile czasu, pracy i zaangażowania to wymagało od wielu osób.*Póki co nie ma tragedii, ale super, że już działacie- nie można dopuścić do sytuacji, żeby psiak zaczął mieć długi, był na minusie, bo to już jest tylko równia pochyła. Ściskam cię Sokołku z całych sił i wrócę do Ciebie za tydzień:loveu:* *Edit:Pieniążki poszły przed chwilką. Quote
katarzyna09 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Dziękuję Ci bardzo:lol: Przepraszam,ale wysyłam zaproszenia na wątek,dlatego mój wpis był troszkę później.Gubię się jeszcze,dlatego proszę o zrozumienie. Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 katarzyna09 napisał(a):Dziękuję Ci bardzo:lol: *Przepraszam,ale wysyłam zaproszenia na wątek,dlatego mój wpis był troszkę później.Gubię się jeszcze,dlatego proszę o zrozumienie. * Nic się nie dzieje :) Widziałam, że tam w finansach cały czas jakieś zmiany z deklaracjami, dlatego sama wolałam zapytać. Czyli tak naprawdę hotelik można liczyć z karmą, skoro ta karma jest niezbędna. 450zł+140zł to 590zł, a jest tylko 285zł,, brakuje 305zł miesięcznie, nie mówiąc już o innych wydatkach, jak np.wet...Nie jest ciekawie :/ Quote
katarzyna09 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 No nie jest:roll: Cały czas wysyłam zaproszenia... Quote
ajlii Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Tak sobie :/ Amiś lubi się powygrzewać na słońcu, ale ostatnie dni tylko w domu spędza. Wychodzi do ogrodu na szybkie siku i zaraz wraca. Ale od weekndu jest naprawdę fatalnie - duszno, parno. Nie czuje się tej temperatury, bo słońca nie ma. Dobrze że mam dom z cegły, to jest miło i przyjemnie wewnątrz. A nam właśnie dogorywa burza taka, że dawno nie widziałam :/ Pioruny momentami tak waliły, że jasno jak w dzień. Latarnie zdechły. Syrena straży wyła aż miło. Deszcz taki, że rynny przestały odbierać wodę. Naprawdę nie fajnie, i potrwa pewnie jeszcze parę godzin. Niektóre psiaki przerażone bardzo. Inne zupełnie nic sobie nie robiły z deszczu i grzmotów. Taki Amiś na przykład... Przespał cześć burzy. W końcu wstał, rozprostował kości i skierował sie w stronę dzwi. Deszcz zdradziecko napadał Mu na nos, więc Amiś zrobił tył zwrot i poszedł do kuchni mlaskać przy lodówce :) Quote
katarzyna09 Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Dałaś mu coś?:razz: Trzymajcie się tam wszyscy;) Quote
ajlii Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 katarzyna09 napisał(a):Dałaś mu coś?:razz: Trzymajcie się tam wszyscy;) Oczywiście :) Wszystkie psiaki dostały nadprogramowe gryzaki - żucie pozwala lepiej radzić sobie ze stresem. A kilka naprawdę ciężko przeżyło dzisiejsze atrakcje pogodowe :/ Quote
Recommended Posts