Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie katarzyny09. Na pw prosze o dane do wpłaty. na poczcie wpłacam więc pełne dane sa potrzebne. Trzymaj się nasz Sokole.

Posted

mariamc napisał(a):
Nie mam czasu na przeglądanie wątku Sokoła,jestem rzadko na Dogo.

Mogę podesłać leki na stawy ( Carprodyl) i na serce.

Proszę podać na jaki adres.

Taki wpis jest na wątku Hospicjum. Może te leki się Sokołowi przydadzą?

Posted

[quote name='ajlii']
Czy ktoś zna dobry album - czyli bez większych ograniczeń i z możliwością wgrywania od razu dużej ilości zdjęć? A może ktoś mógłby umieszczać na forum zdjęcia psiaka, które przesłałabym mailem?
Możesz wysyłać do mnie na maila selenga@egonet.pl
Mam własny serwer i nieograniczony dostęp 24 godz./dobę, więc nie będzie problemu z wrzucaniem zdjęć

Posted (edited)

Chciałabym bardzo podziękować wszystkim,którzy przybyli na wątek.
Z całego serca Wam dziękuję za deklaracje, za każde wyrażenie chęci pomocy...Wielkie dzięki!:lol:

AlfaLS,wcześniej już Nam dała znać baster i lusi o tym wpisie;),ale dzięki za czujność...

Proszę,podrzućcie czasem Sokołkowy bazarek:-)
http://www.dogomania.pl/forum/thread...12r-godz-22-00

Edited by katarzyna09
Posted (edited)

Bardzo proszę o wszelką pomoc dla Naszego staruszka...

[SIZE=2]Czy ktoś mógłby napisać ładny tekst do ogłoszeń dla Sokoła?Taki chwytający za serce,ja niestety nie potrafię...:roll:[SIZE=2]Chciałabym zamówić jakiś pakiet.

Ajlii, pełna skrzynka
;)[SIZE=2]

Edited by katarzyna09
Posted

[quote name='Selenga']Możesz wysyłać do mnie na maila selenga@egonet.pl
Mam własny serwer i nieograniczony dostęp 24 godz./dobę, więc nie będzie problemu z wrzucaniem zdjęć

Dziękuję :) Przy pierwszej okazji (tj. kiedy dotrwam do północy), prześlę Ci jeszcze kilka fotek Amiśka z ostatniego spaceru.

Zobaczymy czy uda nam się dziś pojechać do lecznicy. Od dwóch dni taka duchota u nas (temperatura powyżej 30 stopni, ale słońca brak), że nawet młode zdrowe psy wymęczyła krótka wycieczka autem do lasu. Jeśli tak będzie dziś - to przełożymy kontrolę na trochę chłodniejszy dzień.

Posted

ja tez tu trafilam na zaproszenie Katarzyny09...straszny biedak..zycie go nie rozpieszczalo plus jeszcze doswiadczenia u czarodziejki....wplace na niego jakis grosik bo mam liczne zobowiazania finansowe wobec innych psow dlatego nie bedzie to duzo ale zawsze cos :)

Posted

A! Wczoraj dostałam obiecane 20 zł spoza forum - za które kupiłam Amiśkowi preparat wspomagający regenrację skóry (za 19 zł ). Złotówkę można dopisać do rozliczenia :)