Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za off, ale:

[CENTER][B]Bardzo proszę o pomoc :oops:[/B]

[B] Max - psiak uratowany przed morbitalem - od pięciu miesięcy mieszka w hotelu, ma tylko 20 zł stałej deklaracji, na koncie została mu już tylko złotówka [/B][B]:([/B]

[B] Bardzo proszę o pomoc - nawet nie mogę napisać, że jeśli nie będę miała czym płacić, Max wróci do schroniska... On nie ma gdzie wracać, chyba, że do weta pod strzykawkę [/B][B]:([/B]
[/CENTER]

Wątek Maksa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url]

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Basiu,a co z zabiegiem,odbył się?

Miał być dziś lub jutro. Ja niestety nie mam jak zadzwonić do doktora. Może jutro mi się uda doładować telefon.

Posted

Osobą decyzyjną w sprawie Sokoła jest Pani Prezes TSPZ w chwili obecnej. Weterynarz mający pod opieką Sokoła wykona zabiegi wyłącznie za zgodą wymienionej osoby. Luiza nie może podejmować decyzji w sprawie Sokoła, tym bardziej decydować o zastosowaniu jakichkolwiek zabiegów weterynaryjnych, gdyż psiak jest na utrzymaniu miasta i TSPZ.
Gdy znajdzie sie transport Sokół pojedzie do Czarodziejki. Na razie aura nie sprzyja niestety.
Z tego co rozmawiałam dzisiaj z doktorem to zabiegi będą - tylko musi to uzgodnić z "właścicielami" psiaka. Bo trzeba za to zapłacić /no niestety/.

Posted

Nie wiem o co cała schiza.. Bo ja pieniądze na kastrację Sokoła mam więc żaden "właściciel" płacić nie musi..
(pieniążki podarowane przez Katarzynę09 )

Posted

bez sensu jest brać od kogoś pieniądze w przypadku, gdy piesek jest na utrzymaniu miasta i miasto ponosi za to koszty. Trzeba najpierw zapytać osoby, pod której opieką jest pies zanim podejmie się jakiekolwiek decyzje.

Posted

Bez sensu jest brać od kogoś pieniądze, jeśli nie ma się zamiaru wykorzystać ich w odpowiednim celu..
Przepraszam Cię Basiu, ale akurat Ty nie powinnaś robić Luizie wyrzutów.
Rachunek u dr.Sałaty zapłacony dopiero w sobotę mimo, że kasa od Luizy dotarła do Ciebie już dawno.
I nie masz prawa robić jej koło d*py na całym Dogo, jeśli sama nie jesteś w porządku.

Posted

nie robię Luizie wyrzutów jedynie pisze jaka jest prawda - a z pieniędzmi dla doktora to trzeba było zapytać najpierw u źródła, a nie posądzać mnie o kradzież.
A Luiza nie może decydować o losie psiaka, za którego odpowiedzialne jest stowarzyszenie i UM. Co mi uświadomiono, więc ja nie decyduję o losie psiaka. Napisałam to co usłyszałam. Ja tylko mu pomagam.

Posted

Basiu rozumiem, naprawdę. Nie róbcie awantur na forum publicznym - a załatwiajcie to prywatnie. Nie psujcie sobie opini bez powodu, jesteście k*a w jednej drużynie i nie podoba mi się publiczne wyciąganie brudów. Obie jesteście dorosłe, więc załatwiajcie to jak dorosłe osoby.
Jestem po Waszej stronie, dlatego nie mogę się pogodzić z tym, że za wszelką cenę chcecie być sobie wrogie i wręcz karzecie wybrać mi jedną ze stron.
Dla mnie to koniec tematu - mam nadzieję, ze chociaż trochę wyniesiecie z tego, co napisałam..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Psiaczek pojedzie do Czarodziejki jak zbierzemy chociaż 250 zł deklaracji (szczytem luksusu było by uzbieranie pełnej kwoty tj. 300 zł), na razie mamy 215zł.
Zobaczymy jak się dalej potoczą jego losy.. Jedno jest pewne teraz już na pewno będzie lepiej. ;)