Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia napisał(a):
Spokojnie :)
Aparat jak aparat lada dzień ruszę z bazarkiem ogłoszeniowym :) Kilka pakiecików porobię to zawsze parę groszy wpadnie. Tylko muszę stronki skompletować.

Kiedy ruszasz z bazarkiem?:razz:

Posted

Mam nadzieję że do końca tygodnia mi się uda.
Muszę jeszcze założyć wątek kociakom z działek bo część kasy z bazarku będzie na żarełko dla nich, leczenie i jeśli się uda to sterylki.
Wysłałam pieniążki za listopad. Na koncie Sokoła po raz pierwszy w historii mamy mały debecik, ale miejmy nadzieję, że szybko wszystko się unormuje.

Posted

Katarzyno, niewidome psy muszą mieć coś swojego, oczywistego, znajomego i bezpiecznego. Sokołek zawsze dostaje jeść w jednym miejscu - przy swojej budzie i nigdy nie próbuje nawet zainteresować się inną michą. Czeka na mnie, potem się podkleja i idzie obok, żebym broń Boże, bud nie pomyliła i nie postawiła komu innemu ;) On po prostu jest domator. Lubi leżeć obok swojego domku. Położyłam mu kocyk i poduszkę - wszystko wywalone na zewnątrz i zapiaszczone. Porządek, minimalizm, wyklepane boczki i dobra kuchnia. Sokół wiele nie potrzebuje do szczęścia.

Posted

Otóż zdarzyła się historia taka, że raptem Grom upodobał sobie Sokołową budę. Żeby zaznaczyć własność poobgryzał ją i wyharatał łuk wejściowy, bo Gromiś lubi łuki. Strasznie ją zniszczył...:( Sokoła jednak wyrzucić się nie dało i panowie spali przez jakiś czas razem. Na wybiegu jest 5 bud dla 8/9 psów, a psów tylko 5 w porywach do 6-ciu, w zależności, gdzie rezyduje Bejek. Grom jednak uparł się na Sokołową własność. Trzeba ją będzie naprawić, jak i poprzednie, które Grom uporczywie niszczy.
Sokołek za to ma się kwitnąco i futrzasto :)

Posted

Czarodziejko,chciałabym 50,- przeznaczyć na leki dla psiaków.Zaraz zrobię przelew na Twoje konto,natomiast w przyszłym tygodniu wyślę mięciutki kocyk dla Sokołka i kilka dobrych przysmaków-dla wszystkich;)

Posted

Kasiu - dotarło 50 zł. Jeszcze nie wiem, na co wydam, ale jak podejmę decyzję, to oznajmię na wątku ;)
Sokołek grubas słodki miał w swojej budzie kocyk nie lada, ale przybłąkał się taki jeden strachulec Grom i koc wywlókł zastępując go samym sobą. Bardzo się rozgniewałam, bo nie dość, że budę zniszczył, to teraz koce wywleka. Za każdym razem wyciągam Groma i odprowadzam do jego budy, a nad ranem zastaję go wtulonego w Sokoła.