Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aktualizowałam rozliczenie.
Doszły wpłaty od Katarzyny09 ( 20 zł za lipiec ), oraz Kasi S. ( 50 zł za lipiec ). :loveu::loveu:

Na koncie Sokoła jest 194 zł. :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Sory za OFFa ale sprawa mało ciekawa.
Piękny DONek do uśpienia:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210774-DON-Norton-do-UŚPIENIA-zbieramy-na-hotel-BŁAGAMY-O-POMOC[/url]!!!
Potrzebna pomoc, dosłownie każda :([/B]

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Co Ty tu z niedziałającym linkiem wyskakujesz?:evil_lol:

:oops: już naprawiłam :lol:
z resztą i tak było wiadomo o co chodzi :eviltong:

Posted

Niechaj, niechaj, bo dziś post. Strachulce chyba nawet nie myślą o kolacji, bo tak strasznie wciąż błyska i grzmi. Chociaż Sokół...podjeżdża pod drzwi szczelnie wypakowana beczka i wielkimi oczyskami wyznaje mi straszny głód. Bardzo jest krągły, ale nie opasły. Podejrzałam, że bieganie uprawia wraz ze wschodem słońca. Pełno go wówczas w ogrodzie. Potem cały dzień odpoczywa, a na wieczór umiera z głodu. Przestał już linieć, wyczesany jak należy i przystojny brunet się z niego zrobił ;) Teraz kłębki gubią Kajka z Hercią i Aron.

Posted

Ustaliłyśmy z Luzią,ze kupimy mu obróżkę w przyszłym roku,na wiosnę.Myslisz,ze już kleszczy nie ma?Kurde,wolę zeby jednak jeszcze przez te trzy miesiące był zabezpieczony..Zaraz Czarodziejko zrobię przelew.Wyślę na razie 20.-,w sierpniu wyślę kolejne pieniązki ,ok?

• 2 weeks later...
Posted

Sokołowej opowieści ciąg dalszy ;)
Niewidzące oko Sokoła jednak wypatrzy szczotę w ręku oprawcy ;)

A wczoraj były ulubione Sokoła kosteczki. Dzięki temu opuścił budę i można go było fotnąć. Nawet z góry ;) Taki ma obły kształt.