Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Zamówimy obróżkę troszkę pózniej,tak w lipcu -ok?

Spoko :) Ja czekam na zakończenie jednego bazarku i biorę się za następny.

Posted

Pogoda upalna. Sokół śpi przed drzwiami na betonie z wyczesaną JEDNĄ stroną. Reszta sfilcowana i sama wyłazi. Sokolino ślepe, ale przypadkiem usłyszało jak kociczka woła nas z drugiej strony płotu. Wtedy trzeba podejść i ją wziąć na ręce - taka umowa ;) A nasz ślepaczek wytruchtał ścieżkę zdrowia, żeby kota kawałek uświadczyć. I jak się wytrzeszczał :D A jak ją niosłam to tak mnie wąchał. I powietrze wokół mnie :D

Posted

Ogłoszenia z tego co się orientuję to już zrobione, muszę jeszcze poprosić CatAngel o podanie linków żebym na pierwszą stronę wrzuciła :)

Posted

Uzupełniłam rozliczenie i wkleiłam do pierwszych postów ogłoszenia Sokoła.

Czarodziejko dziś wybiorę się do banku żeby wpłacić deklarację znajomej i kasę za Sokoła podeślę Ci jutro.

Posted

Nie wiem, czy widzi, może jakieś zarysy. Kiedy z bliska cokolwiek mu podaję, to kłapie paszczą na ślepo, a kiedy stawiam przed nim gar, to muszę mu czasem wpakować pysk do środka, bo tak zapalczywie wącha, tylko nie w tym miejscu. Ale radzi sobie świetnie. Dziś wreszcie przyszła straszna burza, oczyściło się powietrze i mamy wciąż ulewę. Sokół cały dzień kręcił się koło domu, a kiedy zagrzmiało, to znalazł sobiesłodki kącik w drugim garażu za przyczepką ;) Trzeba było mieć nosa, żeby się tam wcisnąć, no i znaleźć to miejsce. Obok niego Gromiś - pod stołem i Bej pod drabiną. Jedynie Duke z przekrzywionym łebkiem dzielnie leżał na swoim miejscu, bo to jego osobisty garaż. Ma tam miseczki i kocyk ;)

Posted

Czarodziejko wysłałam dziś 300 zł za czerwiec.
Na koncie Sokoła jest 93 zł :)
I na dniach będę rozliczać bazarek to będę wiedziała ile wyjdzie po podziale na niego i Romę.

Posted

U Sokoła wszystko dobrze, ale Daszeńka....raczysko ją zżera, a ja waruję przy niej jak pies.
Sokół jest teraz bardzo towarzyski, widzę go galopującego po ogrodach, bo na łąki nie chodzi. Nie chce na smycz, a luzem się boję, bo potrafi być szybki. Nauczył się naszej przestrzeni i potrafi z drugiego końca oghrodu pędem wskoczyć na werandę, żeby nie trafić potem w swój gar :D I baaaardzo sie teraz garnie do przytulania. Apetyt ma nadmierny i zrobił się bardzo duży. Julka mówi, że taki był kiedyś drobniutki ;) Ale nie jest zapasiony. Jest masywny i nieźle umięśniony dzięki podbiegom i spacerom.

Posted

Sprzątając przed chwilką qoopy rozsiane po trawie natknęłam się na jedną z robakami :-? Nie wiem, który to pies, ale trzeba chyba odrobaczyć wszystkie. Popatrzę, który namiętnie skubie trawę, bo w qoopie była trawa i robaki, czyli sam się musi naturalnie przeczyszczać.
Jutro pojadę do lecznicy i wykupię tablety...Jak nie urok, to srrrrru.

Posted

Dziękuję Ci Kasiu, właśnie weszłam na wątek żeby zerknąć ile mam wysłać a tu proszę - jak zwykle mnie ubiegłaś :)
Jeszcze raz dziękuję :)

Posted

Ty nie ruszaj Sokoła pieniędzy!:evil_lol:
Wysłałam jednorazówkę(50,-)dla Sokoła,jutro powinnaś mieć już na koncie.A ile uzbierało się z Twojego bazarku?
I następna sprawa- Twoja skrzynka!:)