Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej, wzruszyłam się...dzięki pomocy israela Amisiowi na ostatnie dni (ile by ich nie było) nic nie zbraknie.
Israel: wielki mój szacunek za to co robicie dla starowiny :iloveyou:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna09 napisał(a):
:nono:sorry,ale....to moja działka ;)

Kasiu, ja już zrobiłam 0-58 i 241 do końca...:roll: Mam nadzieję, że się nie zdublowałyśmy...Udało Ci się coś zrobić czy jeszcze nie zaczęłaś? Jak nie zaczęłaś to się choć podzielmy ;)

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Od 20.00 wysyłam zaproszenia ,ale nie według listy.Paulinko,nie wysyłaj już więcej,jutro zrobię od 59 do 240.
Latam po bazarkach ;)

Jako, że jestem z Krakowa to krakowskim targiem ;) Ja zrobię do 150, a Ty od 150 do 240. Nie zostawię Cię z tym samej

Posted

Wszystko w porządku z Amisiem,antybiotyk zadziałał.Psina się lepiej już czuje i ma wilczy apetyt :) Puszek i suchej nie chce,koniecznie musi być gotowane,więc ajlii stoi przy garach :-D i pichci dla naszego dziadeczka :)

Na konto wpłynęły pieniążki od malibo57-25zł
Serdeczne dzięki! :loveu:

Posted

Jeeeest!:multi: Amisiu, oby tak dalej! :)
Amisiek jest dziadziusiem, w dodatku nie najlepiej ze zdrówkiem, więc niech korzysta chłopak (wykorzystuje ajlii:evil_lol:) ;)

Posted (edited)

A ja widziałam w piątek Amisia :) i nawet częstowałam smaczkami, które z apetytem zajadał :)
Wygrzewał się w ogródku pod kocykiem, mam fotki.

Edited by mysza 1