Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luzia napisał(a):
Zwłaszcza przy jedzeniu, w końcu trzeba zrobić miejsce na to co się je :diabloti:

Taaa Sokół tak smakowicie mlaska, mlaszcze i głośno pojękuje, że przy okazji załatwił potrzebę :D Dobrze, że ma chłopak apetyt, a grubachny się zrobił jak wójt ;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilką wysłałam małą paczuszkę z przekąskami .Sokół ma się ze wszystkimi podzielić!Jejku,mam nadzieję,ze żadnego piesia nie pominęłam...:roll:
Czarodziejko,ile Ty masz psiaków?

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Przed chwilką wysłałam małą paczuszkę z przekąskami .Sokół ma się ze wszystkimi podzielić!Jejku,mam nadzieję,ze żadnego piesia nie pominęłam...:roll:
Czarodziejko,ile Ty masz psiaków?

Dzięki Katarzynko :) 13 onków i kot ;)

Posted

Luizo, don't kill me! Nawet nie sądziłam, że będzie ich aż tyle, ale qooźwa jest coraz więcej, jak mam odmówić... :-? Poza Bejem nie przyjmuję żadnych poza onkami i za każdym razem przysięgam sobie, że to już ostatni....

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Luizo, don't kill me! Nawet nie sądziłam, że będzie ich aż tyle, ale qooźwa jest coraz więcej, jak mam odmówić... :-? Poza Bejem nie przyjmuję żadnych poza onkami i za każdym razem przysięgam sobie, że to już ostatni....

Ależ nawet mi taki pomysł w głowie nie zaświtał :shake: W życiu :cool3:

Ja po każdym tymczasie przysięgam sobie że już nigdy więcej a przynajmniej przerwę na jakiś czas, a po Samborze to w ogóle miałam sobie odpuścić wszystko łącznie z forum...

Posted

Sokołek dzisiaj mnie bardzo rozczulił, bo dosłownie wtulił się we mnie i pragnął być bardzo dopieszczony natychmiast. Głaskałam więc dwa wielkie łby przytulone do siebie - Sokoła i Szarika, oraz jeden cienki Ząbala. Tak się panowie w trójcę stulili, żeby łatwiej mi było wszystkich ogarnąć i przytulić ;)

Posted

No mi przy moich rąk do pieszczenia brakuje, szczególnie rano jak się obudzę, to ja sobie wyobrażam jak to u Ciebie musi wyglądać :)
A tu każdego trzeba przytulić i wymiziać :lol:

Posted

Widocznie nie lubi chłopak się czesać :lol: woli chodzić zapuszczony jak żul jakiś :evil_lol:

Dostałam deklarację za maj od Kasi S. - 50 zł.

Na koncie Sokoła jest 533 zł :loveu:

Posted

Już i tak jest nieco ogarnięty. Wyskubałam mu kudły tu i tam, ale wokół pyska czesać się nie lubi. Miziać za to jak najbardziej ;) Bardzo jest tulaśny. Dziś rozdałam ostatni przydział kabanoskó od cioci Katarzyny09. Smakowały bardzo :)