Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do rozliczenia pozostały jeszcze następujące wydatki:
- antybiotyk na bakterie w pęcherzu zakupiony w grudniu-20,53zł
-odrobaczenie na przełomie roku(dehinel+,2 tury)-42zł
-zakupy w aptece(leki,suplementy,podkłady)45,69zł;81,56zł;48,99zł.Razem:176,24zł
-ostatnia wizyta w lecznicy(koszt jeszcze nieznany,nie ma jeszcze faktury)
-rozliczenie paliwa:w styczniu tylko Amiś wymagał trzech wizyt u weterynarza.Koszt:90zł

Posted

[quote name='katarzyna09']Paulinko,możemy ruszać,jest wszystko ok ;)
Mam kilka fantów, wystawię jutro taki mini bazarek na Amiśka i Leilę i wtedy zajmę się zaproszeniami.[/QUOTE]

Na pewno? Bo ja mam troszkę wątpliwości co do cen, ale skoro jesteś pewna ;)

Posted

Na konto Amisia wpłynęły pieniążki od :
BUDRYSEK-60zł(stała za 3 miesiące)
israela-20zł(stała)+300zł! jednorazowo.

Ślicznie dziękujemy za wpłaty!:loveu:

Ponadto serdecznie dziękujemy Cioci bei100 za podarowanie ciasteczek wątróbkowych(zakupionych na dogomaniackim bazarku) wszystkim psiakom u ajlii.Amisiek jest smakoszem tych ciasteczek :-)

Posted

[quote name='katarzyna09']...

Ponadto serdecznie dziękujemy Cioci bei100 za podarowanie ciasteczek wątróbkowych(zakupionych na dogomaniackim bazarku) wszystkim psiakom u ajlii.Amisiek jest smakoszem tych ciasteczek :-)[/QUOTE]
Cieszę się, że staruszeczek miał trochę przyjemności- na zdrówko :)

Posted

Israel jesteś niezawodny! :)

Ja zaraz otwieram bazarek, a od jutra się biorę za robienie zdjęć fantów dla moich psiaków, bo niewielki zapas pieniążków jest, ale miesiąc w miesiąc 370 złotych do dozbierania, a telefon milczy pomimo ogromu ogłoszeń:( Najgorsze jest to, że mam fanty z różnych źródeł i już nie wiem co od kogo, na jaki cel itp.:roll:

Posted

[quote name='katarzyna09']A ja już fantów nie mam,nic to-pójdę do znajomych na żebry :roll:

Czyli zrobisz to, co ja robię od dawna:evil_lol:
Kasiu, ja nawet nie wiem czy nie mam jakichś Twoich fantów...Miałam tego ogrom w piwnicy, przebrałam to wszystko-co się nie nadawało do sprzedania, co się już kilkakrotnie nie sprzedało i wcale tak dużo nie zostało;)
zapraszamy na bazarek dla Amisia i Leili: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250645-Dla-staruszka-Amisia-i-Leili-do-14-02-do-godz-21-59-%29?p=21821684#post21821684

Posted

Jaki słodziak:loveu:

Wybacz Kasiu, nic na to nie poradzę, za dużo tego wszystkiego (na szczęście już ;)) było w piwnicy, dostawałam paczki z fantami jak mnie proszono o robienie bazarku na konkretne psiaki i przyznam szczerze, że się wszystko pomieszało:oops:

Posted

Ależ Paulinko,ja do Ciebie nie mam żadnych pretensji,nie dziwię się Tobie,że już wszystko Ci się pomieszało.Jesteś jedną z nielicznych osób ,które biorą na siebie taki ogrom pracy.Jesteś niesamowita! :calus::loveu:

Posted

Skąd ja znam poduszkowe kochane psinki ;)
Paula_t: ja w sprawie bazarku- to zdjęcie katarzyna09 (i wiele innych na forum) widzę. A przeglądarki nie umiem zmienić:oops: