katarzyna09 Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Kochani,Zdrowych i Spokojnych Świąt :x-mas: Quote
paula_t Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='bea100']Wujek??? Oooo :lol: Najmocniej przepraszam :oops:[/QUOTE] Na dogo zdecydowana przewaga płci pięknej (wybacz Maciek;)), więc chyba wszystkim zdarza się mylić;) Cieszę się, że u Amisia wszystko dobrze. Nic dziwnego, że już sił coraz mniej, preferuje bardziej leżenie, niż chodzenie, ale najważniejsze, że ma opiekę najlepszą z możliwych :) Quote
katarzyna09 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Wpłynęło 50zł do Charly-stała za 4 miesiące.Amisiek dostał od Cioteczki dodatkowo dyszkę. Serdeczne dzięki!:lol: Quote
katarzyna09 Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Rozliczyłam się już z ajlii. Wysłałam 450zł za hotelik,55zł za posiew moczu i 120zł na karmę.Razem:625zł Wyniki posiewu będą prawdopodobnie w poniedziałek. Quote
israel Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Mocne kciuki za wyniki badania! Niech będą dobre! Jeżeli chodzi o pomyłkę w sprawie mojej płci - to zdarza się nagminnie na dogo ;) Kochani, czy głosujecie w Krakvecie? Jeżeli tak to proszę o głos na Schronisko "Ciapek" W Hajnówce :) Quote
bea100 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Ja też trzymam kciuki za dobre wyniki :kciuki: PS Zagłosowane proszę pana :) Quote
katarzyna09 Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 (edited) Dziś ajlii odebrała wyniki-nie ma bakterii! :multi: Szczęśliwego Nowego Roku! :) Edited December 31, 2013 by katarzyna09 Quote
bea100 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Fantastyczne wieści na koniec starego roku!!! Zdrowia dla Amisia! _________•(▒▒▒▒▒▒▒)• ________•(▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒)• Ślę serdeczne ______•(▒)_(█)(█)(█)_(▒)• pozdrowienia!!! ____•(▒)(█)_____ ___(█)(▒)• Za niedługo __•(▒)(█)______XII____(█)(▒)• rok się zmienia. _•(▒)(█)______\_|______(█)(▒)• To ostatnie •(▒)(█)________\|__ _____(█)(▒)• są godziny •(▒)(█)_IX______O____III_(█)(▒)• niech się cieszą •(▒)(█)_________________(█)(▒)• nasze miny!!! _•(▒)(█)_______________(█)(▒)• Bo za stary ___•(▒)(█)_____VI____ (█)(▒)• ów -trzynasty _____•(▒)(█)________(█)(▒)• wejdzie nowy _______•(▒)_(█)(█)(█)_(▒)• rok -czternasty! ________•(▒▒▒▒▒▒▒)• _____•(▒▒▒)(_____)(▒▒▒)• Więc go ładnie przywitajmy ___ •(▒▒▒)_________(▒▒▒)• by był dobry, ot zadbajmy. Quote
phase Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 W Nowym Roku życzę Wam zdrowia, szczęścia, pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Niech taneczny, lekki krok będzie z Wami cały rok. Niech prowadzi Was bez stresu od sukcesu do sukcesu. :) Quote
paula_t Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim fanom Amiśka!:loveu: Quote
katarzyna09 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Wpłynęły pieniążki od israela-20zł(stała) Serdeczne dzięki! :lol: Rozmawiałam chwilkę z ajlii,z Amisiem wszystko w porządku,nic złego się nie dzieje-możemy być spokojni :) ajlii zakupiła karmę Bosch w rewelacyjnej cenie :187zł za dwa worki.Jako,że wysłałam wcześniej 120zł na karmę,dosyłam brakującą kwotę 67zł. Quote
katarzyna09 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Rozliczyłam już bazarek z gwiazdeczkami,kwota 66.75zł zasila konto Amisia :smile: Quote
israel Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 katarzyna09 napisał(a):Rozmawiałam chwilkę z ajlii,z Amisiem wszystko w porządku,nic złego się nie dzieje-możemy być spokojni :) I tyko o takie info prosimy w tym roku :) Quote
bea100 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 israel napisał(a):I tyko o takie info prosimy w tym roku :) Tylko o takie i żadne inne !!! Quote
paula_t Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 katarzyna09 napisał(a):Dziś ajlii odebrała wyniki-nie ma bakterii! :multi: Szczęśliwego Nowego Roku! :) Dopiero teraz jakoś mi ten post wpadł w oko! Wspaniałe wieści, oby tak dalej!:multi: Quote
katarzyna09 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Na konto Amiśka wpłynęło 300zł od israela i Jego Rodziny! Bardzo dziękujemy,bardzo,bardzo!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
cisowianka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Ja oczywiście odwiedzam , wiem sporadycznie , ale.... wiecie cioteczki i wujkowie cała masa wątków i trudno odmówić żeby nie wejść. Super wieści z nowym rokiem ;) Quote
katarzyna09 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 cisowianka napisał(a):Ja oczywiście odwiedzam , wiem sporadycznie , ale.... wiecie cioteczki i wujkowie cała masa wątków i trudno odmówić żeby nie wejść. Super wieści z nowym rokiem ;) Najważniejsze,że zaglądasz :kiss_2: Quote
bea100 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 ...to tak jak ja...a tu dobre wieści z nowym rokiem :multi: Quote
paula_t Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 katarzyna09 napisał(a):Na konto Amiśka wpłynęło 300zł od israela i Jego Rodziny! Bardzo dziękujemy,bardzo,bardzo!!!:loveu::loveu::loveu: Widzę, że israel i Jego rodzinka się totalnie Amisiem zauroczyli:loveu: Quote
katarzyna09 Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 israel napisał(a):Kasiu, masz skrzynkę zapełnioną ;) Już puściutka ;) Quote
katarzyna09 Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Amisiek miał USG.Wątroba,nerki,śledziona-wszystko ok!!!:multi: Została pobrana też krew do pełnego badania,wyniki wkrótce. Quote
bea100 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Stary, stareńki po prostu- a tak pięknie zadbany ( po wynikach widać w jakiej formie :multi:) Quote
Recommended Posts