Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczyłam się już z ajlii,wysłane zostały wszystkie pieniążki jakie psina miała na koncie.Za hotelik wisimy 126,12zł.
Opłacone zostało wcześniejsze badanie moczu+leki-razem:98zł
Na pewno jakieś pieniążki wpadną dla Sokołka z bazarku Pliszki,na rozliczenie musimy jeszcze troszkę poczekać.
Lada dzień chciałabym ruszyć ze swoim mini bazarkiem,mam jeszcze kilka fajnych fancików.Możliwe,że wystawi się w tym samym czasie jeszcze jeden-z ajlii gwiadeczkami ;)

Posted

[quote name='paula_t']Aaaaa, to już są prywatne sprawy:eviltong:[/QUOTE]Oj tam, oj tam... pewnie zwyczajem staruszków rozmawiają o strzykaniu w kościach ;)

p.s. Kasiu, zwolnij proszę trochę skrzynkę ;)

Posted

Na konto pieska wpłynęły pieniążki od :
mparsley-10zł(stała)
malibo57-25zł(stała)
israel-20zł(stała)
Pięknie dziękujemy :)

israel dodatkowo przysłał pieniążki w kwocie 130zł na spłatę zadłużenia hoteliku.
Nie znajdujemy słów by Wam podziękować za dokonane wpłaty na Amisia... :loveu::loveu::loveu:

Posted

Rozliczyłam się już z ajlii-wysłałam pieniążki za hotelik i za badanie moczu na posiew-55zł.
Wyniki będą na dniach.Trzymajcie mocno kciuki,żeby było wszystko dobrze ;)
Zakupione zostały dwa suplementy-Żuravit i Urosept.Na razie nie znam cen,jak tylko się dowiem, uzupełnię w rozliczeniu.

Posted

[quote name='katarzyna09']Bea,wrzuciłam na bazarek te Twoje misie ceramiczne i dwie ramki,mam nadzieję,że nie masz nic przeciw temu...?[/QUOTE]
Pewnie, że nie :) Obniż może tylko ich cenę ...?

Posted

Mamy wyniki posiewu.Niestety,w moczu są bakterie,które normalnie bytują w jamie ustnej i jelitach.Sokołek otrzymał już antybiotyk.
Zastanawiamy się z ajlii nad wizytą u nefrologa w Warszawie...

Bazarki(mój i z ajlii gwiazdeczkami) otworzę jutro,dzisiaj chyba nie dam rady.