katarzyna09 Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 phase napisał(a):Zaglądam do Sokołka... :kiss_2::kiss_2::kiss_2:;) Quote
katarzyna09 Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Na konto wpłynęły pieniążki od renci42-30zł(stała) i BUDRYSEK-40zł(za dwa miesiące) Bardzo dziękujemy! :loveu: Quote
katarzyna09 Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Niestety,kolejne badanie moczu Sokołka wykazało stan zapalny pęcherza,ale spokojnie,już leczymy.Jak tylko otrzymam informację jakie są ogólne koszty leczenia, rozliczę się z ajlii i uzupełnię post rozliczeniowy. Trzeba też będzie wkrótce uzupełnić zapasy suplementów i leków. Quote
bea100 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 O qrcze. A tu nasz bazarek prawie nie idzie... Quote
katarzyna09 Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Zaraz będę rozsyłać zaproszenia. Quote
katarzyna09 Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [FONT=Verdana]Suzanka(psina bei100) wraz z kotką Millą(kicia ajlii) startują w konkursie. Chcą wygrać preparat [/FONT] [FONT=Verdana]witaminowo-mineralny dla Suzki. Jeśli któraś cioteczka ma konto na fb to [/FONT] [FONT=Verdana]prosimy o lajka :smile:[/FONT] [FONT=Verdana]Uwaga! Trzeba polubić zdjęcie oraz stronę producenta by głos był ważny. Poniżej link do zdjęcia konkursowego: [/FONT]https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Quote
israel Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 (edited) Jak czuje sie Amiś, leki pomogły? Kasiu czy wiadomo już jakie są koszty leczenia? Co z zapasu trzeba uzupełnić? P.S. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater polubione, udostępnione! Trzymamy kciuki! Edited November 19, 2013 by israel Quote
paula_t Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Niedobrze, że to zapalenie pęcherza cały czas wraca:shake: Z fb niestety nie pomogę, bo nie mam, ale trzymam mocno, mocno kciuki, żeby się udałO!:) Quote
mdk8 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='katarzyna09'][FONT=Verdana]Suzanka(psina bei100) wraz z kotką Millą(kicia ajlii) startują w konkursie. Chcą wygrać preparat [/FONT] [FONT=Verdana]witaminowo-mineralny dla Suzki. Jeśli któraś cioteczka ma konto na fb to [/FONT] [FONT=Verdana]prosimy o lajka :smile:[/FONT] [FONT=Verdana]Uwaga! Trzeba polubić zdjęcie oraz stronę producenta by głos był ważny. Poniżej link do zdjęcia konkursowego: [/FONT]https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater zrobione ;) Quote
ania shirley Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='katarzyna09'][FONT=Verdana]Suzanka(psina bei100) wraz z kotką Millą(kicia ajlii) startują w konkursie. Chcą wygrać preparat [/FONT] [FONT=Verdana]witaminowo-mineralny dla Suzki. Jeśli któraś cioteczka ma konto na fb to [/FONT] [FONT=Verdana]prosimy o lajka :smile:[/FONT] [FONT=Verdana]Uwaga! Trzeba polubić zdjęcie oraz stronę producenta by głos był ważny. Poniżej link do zdjęcia konkursowego: [/FONT]https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Polubione. Z dwóch kont :cool3: Quote
bea100 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Dziękujemy za polubienia :loveu: i oby się udało :) Quote
katarzyna09 Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Jesteście cudowni!:loveu: Ja "niefejsbukowa",nie mam jak lajknąć,ale również mocno trzymam kciuki! ;) Z Sokołkiem wszystko w porządku :)Troszkę pogoda Mu nie służy,najchętniej położyłby się na swojej kołderce, i w ogóle nie wstawał.Apetyt Mu jak najbardziej dopisuje,z lekka zrobił się tylko nam grymaśny :p Niestety,z zapaleniem pęcherza kolejny raz już walczymy...:roll: całe szczęście,że nerki działają prawidłowo. Psina otrzymała leki i niedługo trzeba będzie powtórzyć badanie moczu. ajlii wykupiła już recepty i na dniach da znać jakie są ogólne koszty leczenia i zakupu suplementów. Czyżby psina czuła się zawstydzona...? :evil_lol: Quote
paula_t Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Cóż za poza :D Kasiu, ja od dwóch dni to też bym najlepiej tylko leżała i drzemała, bo mniej więcej co 30 sekund ziewam:evil_lol: Quote
katarzyna09 Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 A ja mam straszny ból korzonków i normalnie nie wyrabiam. Quote
katarzyna09 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 [FONT=Times New Roman]Post rozliczeniowy zaktualizowany. Zakupione leki i suplementy dla Sokołka :[/FONT] [TABLE="width: 891"] [TR] [TD="class: xl65, width: 93"]-167,72[/TD] [TD="class: xl64, width: 798"]brainactiv balance + l-methiocid w promocji (2 opakowania)[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: xl65"]-69,9[/TD] [TD="class: xl64"]euthyrox + agapurin [/TD] [/TR] [/TABLE] [FONT=Times New Roman]l-methiocid wyszedł po 38 zł z groszami w tej promocji za 1 opakowanie :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czyli koszt leków i suplementów to łącznie: 237,62 zł Badanie moczu i antybiotyk ajlii rozliczy później.[/FONT] Quote
bea100 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 katarzyna09 napisał(a):A ja mam straszny ból korzonków i normalnie nie wyrabiam. O rany, współczuwam :loveu: Wszyscy widać szwankujemy jak taka aura, ja od tygodnia walczę z migreniskiem :roll: Quote
katarzyna09 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Migrena-to dopiero paskudztwo... Ech...długo by można było gadać o chorobach ;) Quote
katarzyna09 Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 I jak tu nie skakać z radości...?:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Sokołek otrzymał od israela pieniążki na suplementy-250zł! Bardzo,bardzo dziękujemy za kolejne, hojne wsparcie finansowe!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
bea100 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Wielkie serce israel ma dla Amisia :loveu: Ależ się cieszę i również skaczę z radości !!! Quote
israel Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='bea100']Wielkie serce israel ma dla Amisia :loveu: Ależ się cieszę i również skaczę z radości !!![/QUOTE] Takie samo jak wszyscy przyjaciele Amisia, dzięki którym dziadziuś ma to, co mu się należy. Wielki szacunek dla Was :) Quote
bea100 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 (edited) Dwóch staruszków na jedym posłanku, na pewno mają o czym pogadać ;) Piękni są razem :loveu: Edited November 27, 2013 by bea100 Quote
Recommended Posts