ania shirley Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Luzia']nie no padłam i chyba nie wstanę... Teraz dobrze że schodzi z wagi a na początku było wielkie biadolenie, że taki chudy :shake: Tak zaraz zostanę zjedzona że się odzywam a piesku nie pomagam, ale hotel który wali faktury 450 zł i do tego wymaga karmy i wszystkiego innego nie jest dla mnie miejscem które kocha psy, a takim która chce się na tym dorobić, a tylko udaje wielkich samarytan :diabloti: Skąd!! Najlepszy jest taki, który nie daje faktur, woła 300zł, trzyma psy w garażu -a właściwie we wiacie, bo nie ma drzwi -w 20 stopniowym mrozie, w trakcie kontroli nie ma jedzenia dla kilkunastu psów, z którego psy zostają zabrane , pod groźbą wywiezienia do schroniska- taki jest cudowny!!! Nieprawdaż???? A co szkodziło szukać hoteliku innego, jak ten u Ajli sie nie podobał? Byłaś opiekunką Amisia- Sokoła. I porzuciłaś go. Więc nie pisz o kochaniu. Gdyby nie Kasia, to niewiadomo , co by z nim było. Ciebie to przestało obchodzić. Nawet nie napisalaś na wątku , że zrzekasz się opieki nad nim. To sie nazywa tchórzostwem, jakbyś miała wątpliwości. I jak padłaś i nie wstaniesz , to daruj sobie komentarze , bo skoro nie pomagasz, to Cię pożremy za każdy taki bezczelny komentarz. A dla mnie , za to co zrobiłaś , jesteś zerem.... Quote
Luzia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='ania shirley']Skąd!! Najlepszy jest taki, który nie daje faktur, woła 300zł, trzyma psy w garażu -a właściwie we wiacie, bo nie ma drzwi -w 20 stopniowym mrozie, w trakcie kontroli nie ma jedzenia dla kilkunastu psów, z którego psy zostają zabrane , pod groźbą wywiezienia do schroniska- taki jest cudowny!!! Nieprawdaż???? A co szkodziło szukać hoteliku innego, jak ten u Ajli sie nie podobał? Byłaś opiekunką Amisia- Sokoła. I porzuciłaś go. Więc nie pisz o kochaniu. Gdyby nie Kasia, to niewiadomo , co by z nim było. Ciebie to przestało obchodzić. Nawet nie napisalaś na wątku , że zrzekasz się opieki nad nim. To sie nazywa tchórzostwem, jakbyś miała wątpliwości. I jak padłaś i nie wstaniesz , to daruj sobie komentarze , bo skoro nie pomagasz, to Cię pożremy za każdy taki bezczelny komentarz. A dla mnie , za to co zrobiłaś , jesteś zerem.... po prostu przyjechał by do Tarnobrzega ;) Bo taki wariant był, tylko o dziwo nie poruszony na wątku ;) Quote
bea100 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) katarzyna09 napisał(a):I mam jeszcze jedną dobrą wiadomość.Pliszka zaoferowała pomoc w wystawieniu bazarku :lol: Jak tylko ajlii upora się ze zdjęciami i opisami fantów,ruszymy z bazarkiem ;) Ciocie- Ogromnie mnie cieszy, że Konar/Niuniuś ( w zasadzie) wyszedł z długów :multi: W takim razie moje fanty co zostały z jego ostatniego bazarku (nie sprzedały się) a są fizycznie u Pliszki- proszę dołączyć i przeznaczyć na nowy bazarek dla Amisia :smile: EDIT I może Pliszka ciut przeceni? Nie jest tego dużo, ale zawsze jakiś grosik więcej będzie... Edited November 1, 2013 by bea100 Quote
katarzyna09 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 bea100 napisał(a):Ciocie- Ogromnie mnie cieszy, że Konar/Niuniuś ( w zasadzie) wyszedł z długów :multi: W takim razie moje fanty co zostały z jego ostatniego bazarku (nie sprzedały się) a są fizycznie u Pliszki- proszę dołączyć i przeznaczyć na nowy bazarek dla Amisia :smile: EDIT I może Pliszka ciut przeceni? Nie jest tego dużo, ale zawsze jakiś grosik więcej będzie... Bea,wielkie dzięki za fanciki :loveu: Quote
katarzyna09 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Luzia,co Tobą kieruje i czemu miało to służyć? Jeżeli chodzi o Tarnobrzeg...no właśnie,czemu ten wariant nie został poruszony na wątku? Pojawiłaś się po półtora roku i czego oczekujesz? Quote
ania shirley Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Luzia napisał(a):po prostu przyjechał by do Tarnobrzega ;) Bo taki wariant był, tylko o dziwo nie poruszony na wątku ;) A kto miał to poruszyć????????????????????????????? Sądząć z podpisu- Ty jesteś z Tarnobrzega. Mogłaś coś zaproponować, a nie zwinąć sie z wątku i zostawić psa. Porzucic..... Quote
katarzyna09 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Z hotelikiem jesteśmy na czysto,zostało na koncie jeszcze parę groszy:smile: Możliwe,że pod koniec przyszłego tygodnia ruszymy już z bazarkiem-Pliszka czeka na sygnał ;) Quote
katarzyna09 Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Na Sokołkowe konto wpłynęły pieniążki od israela-20zł(stała):-) katarzyny09 ;)-35zł(stała-20zł i 15zł jednorazowej) ajlii znalazła fajną karmę(po względem składu ,no i ceny) dla Naszej psiny-http://www.swiatkarm.pl/p,firstmate-australian-lamb-13kg-promocja,17524,973.html Zamawiamy :p Quote
paula_t Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Najważniejsze, że Amisiek dobrze się czuje, że nic tak naprawdę poważnego się nie dzieje, a że niektóre sprawy "szwankują"...no cóż....to już starszy psiak, który wiele w życiu przeszedł, ale teraz jest już pod dobrą opieką, regularnie bierze leki, regularnie bywa u weterynarza i miejmy nadzieję, że to pozwoli żyć mu jak najdłużej bez chorób, bólu i cierpienia. Kasiu, jesteście niesamowite z tymi bazarkami:D Quote
katarzyna09 Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Mam problem z zapisaniem postu rozliczeniowego...,klikam zapisz i nic...:roll: No nic,jutro to zrobię. Wysłałam ajlii pieniążki na karmę :) Sokołek jest na plusie, ma 4,50zł. ajlii zrobiła już zdjęcia i opisy, i lada moment ruszamy z bazarkiem ;) Quote
katarzyna09 Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Kolejny raz zaniemówiłam!Na konto wpłynęły pieniążki od israela w kwocie 300zł! Ależ psina ma szczęście! Ogromnie dziękujemy za tak szczodre wsparcie!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
katarzyna09 Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Nie wiem co się dzieje,ale znowu nie mogę zapisać.Tamto rozliczenie jednak mi się zapisało,nowe niestety nie chce... Quote
bea100 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 katarzyna09 napisał(a):Kolejny raz zaniemówiłam!Na konto wpłynęły pieniążki od israela w kwocie 300zł! Ależ psina ma szczęście! Ogromnie dziękujemy za tak szczodre wsparcie!!!:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
katarzyna09 Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Wysłałam już Pliszce zdjęcia od ajlii ,troszkę tego będzie :-) Bea,jeszcze raz dziękuję za podarowanie fantów na bazarek :kiss_2: Quote
katarzyna09 Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 katarzyna09 napisał(a):Nie wiem co się dzieje,ale znowu nie mogę zapisać.Tamto rozliczenie jednak mi się zapisało,nowe niestety nie chce... Sprawdziłam,jest już ok ;) Quote
bea100 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 katarzyna09 napisał(a):...troszkę tego będzie :-) Bea,jeszcze raz dziękuję za podarowanie fantów na bazarek :kiss_2: Oby tylko się wszystko sprzedało :) Quote
katarzyna09 Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Na konto wpłynęły pieniążki od malibo57-25zł(stała) Dzięki! :loveu: Quote
paula_t Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 bea100 napisał(a):Oby tylko się wszystko sprzedało :) Już Kasia to ma niezwykły dar do rozkręcania bazarków, więc w najmniejszym stopniu w to nie wątpię ;) Quote
katarzyna09 Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Ja i rozkręcanie bazarków... :D:D:D Na bazarek Amiśkowo-Szczurkowy musimy jeszcze troszkę poczekać ;) Quote
katarzyna09 Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Są już pieniążki od Selengi-10zł (stała) Bardzo dziękujemy! :loveu: Quote
Pliszka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Zapraszam na bazarek z fantami od ajliii i bea100, połowa pieniążków dla staruszka :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248683-Dla-Soko%C5%82a-i-ogonk%C3%B3w-bazarek-pe%C5%82en-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-zapraszamy-do-25-11-%29?p=21533930#post21533930 Quote
katarzyna09 Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='Pliszka']Zapraszam na bazarek z fantami od ajliii i bea100, połowa pieniążków dla staruszka :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248683-Dla-Sokoła-i-ogonków-bazarek-pełen-różności-zapraszamy-do-25-11-)?p=21533930#post21533930 Dziękuję Pliszko :loveu: Quote
Recommended Posts