Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia']nie no padłam i chyba nie wstanę... Teraz dobrze że schodzi z wagi a na początku było wielkie biadolenie, że taki chudy :shake:
Tak zaraz zostanę zjedzona że się odzywam a piesku nie pomagam, ale hotel który wali faktury 450 zł i do tego wymaga karmy i wszystkiego innego nie jest dla mnie miejscem które kocha psy, a takim która chce się na tym dorobić, a tylko udaje wielkich samarytan :diabloti:

Skąd!! Najlepszy jest taki, który nie daje faktur, woła 300zł, trzyma psy w garażu -a właściwie we wiacie, bo nie ma drzwi -w 20 stopniowym mrozie, w trakcie kontroli nie ma jedzenia dla kilkunastu psów, z którego psy zostają zabrane , pod groźbą wywiezienia do schroniska- taki jest cudowny!!! Nieprawdaż????
A co szkodziło szukać hoteliku innego, jak ten u Ajli sie nie podobał? Byłaś opiekunką Amisia- Sokoła. I porzuciłaś go. Więc nie pisz o kochaniu. Gdyby nie Kasia, to niewiadomo , co by z nim było. Ciebie to przestało obchodzić. Nawet nie napisalaś na wątku , że zrzekasz się opieki nad nim. To sie nazywa tchórzostwem, jakbyś miała wątpliwości. I jak padłaś i nie wstaniesz , to daruj sobie komentarze , bo skoro nie pomagasz, to Cię pożremy za każdy taki bezczelny komentarz.

A dla mnie , za to co zrobiłaś , jesteś zerem....

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania shirley']Skąd!! Najlepszy jest taki, który nie daje faktur, woła 300zł, trzyma psy w garażu -a właściwie we wiacie, bo nie ma drzwi -w 20 stopniowym mrozie, w trakcie kontroli nie ma jedzenia dla kilkunastu psów, z którego psy zostają zabrane , pod groźbą wywiezienia do schroniska- taki jest cudowny!!! Nieprawdaż????
A co szkodziło szukać hoteliku innego, jak ten u Ajli sie nie podobał? Byłaś opiekunką Amisia- Sokoła. I porzuciłaś go. Więc nie pisz o kochaniu. Gdyby nie Kasia, to niewiadomo , co by z nim było. Ciebie to przestało obchodzić. Nawet nie napisalaś na wątku , że zrzekasz się opieki nad nim. To sie nazywa tchórzostwem, jakbyś miała wątpliwości. I jak padłaś i nie wstaniesz , to daruj sobie komentarze , bo skoro nie pomagasz, to Cię pożremy za każdy taki bezczelny komentarz.

A dla mnie , za to co zrobiłaś , jesteś zerem....

po prostu przyjechał by do Tarnobrzega ;) Bo taki wariant był, tylko o dziwo nie poruszony na wątku ;)

Posted (edited)

katarzyna09 napisał(a):
I mam jeszcze jedną dobrą wiadomość.Pliszka zaoferowała pomoc w wystawieniu bazarku :lol:
Jak tylko ajlii upora się ze zdjęciami i opisami fantów,ruszymy z bazarkiem ;)

Ciocie- Ogromnie mnie cieszy, że Konar/Niuniuś ( w zasadzie) wyszedł z długów :multi: W takim razie moje fanty co zostały z jego ostatniego bazarku (nie sprzedały się) a są fizycznie u Pliszki- proszę dołączyć i przeznaczyć na nowy bazarek dla Amisia :smile:

EDIT
I może Pliszka ciut przeceni? Nie jest tego dużo, ale zawsze jakiś grosik więcej będzie...

Edited by bea100
Posted

bea100 napisał(a):
Ciocie- Ogromnie mnie cieszy, że Konar/Niuniuś ( w zasadzie) wyszedł z długów :multi: W takim razie moje fanty co zostały z jego ostatniego bazarku (nie sprzedały się) a są fizycznie u Pliszki- proszę dołączyć i przeznaczyć na nowy bazarek dla Amisia :smile:

EDIT
I może Pliszka ciut przeceni? Nie jest tego dużo, ale zawsze jakiś grosik więcej będzie...

Bea,wielkie dzięki za fanciki :loveu:

Posted

Luzia,co Tobą kieruje i czemu miało to służyć?
Jeżeli chodzi o Tarnobrzeg...no właśnie,czemu ten wariant nie został poruszony na wątku?
Pojawiłaś się po półtora roku i czego oczekujesz?

Posted

Luzia napisał(a):
po prostu przyjechał by do Tarnobrzega ;) Bo taki wariant był, tylko o dziwo nie poruszony na wątku ;)

A kto miał to poruszyć????????????????????????????? Sądząć z podpisu- Ty jesteś z Tarnobrzega. Mogłaś coś zaproponować, a nie zwinąć sie z wątku i zostawić psa. Porzucic.....

Posted

Najważniejsze, że Amisiek dobrze się czuje, że nic tak naprawdę poważnego się nie dzieje, a że niektóre sprawy "szwankują"...no cóż....to już starszy psiak, który wiele w życiu przeszedł, ale teraz jest już pod dobrą opieką, regularnie bierze leki, regularnie bywa u weterynarza i miejmy nadzieję, że to pozwoli żyć mu jak najdłużej bez chorób, bólu i cierpienia.

Kasiu, jesteście niesamowite z tymi bazarkami:D

Posted

Mam problem z zapisaniem postu rozliczeniowego...,klikam zapisz i nic...:roll:
No nic,jutro to zrobię.

Wysłałam ajlii pieniążki na karmę :)
Sokołek jest na plusie, ma 4,50zł.

ajlii zrobiła już zdjęcia i opisy, i lada moment ruszamy z bazarkiem ;)

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Kolejny raz zaniemówiłam!Na konto wpłynęły pieniążki od israela w kwocie 300zł!
Ależ psina ma szczęście!
Ogromnie dziękujemy za tak szczodre wsparcie!!!:loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu::multi: