Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Sokół musi być na plusie;) ,zbieramy dalej...
Czarodziejko,dałaś radę go wyczesać?:evil_lol:

Nie, nie dałam. Dzisiaj pada i w dodatku miałam sterylkę Hery. Dopiero niedawno ją przywiozłam. Sokół zapuszczony jak kloszard, ale mu tak dobrze ;) Chociaż obciach takiego filca trzymać. Nie on jeden jednak linieje - pół stada wyłazi ze skóry, a Sokół, Rafi i Daszka najbardziej.Może jeszcze Carmen ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
A to taki lightowy wąteczek ;)

no właśnie, leko pisane, więc się czyta :lol:

p.s.
Czarodziejko
a mogłabys podać linki do innych psiaków ze stada - miałabym więcej do czytania ;)
no i wiesz - dobrze wiedzieć w jakim towarzystwie Frida się obraca :evil_lol:

Posted

Sokół przygarnął do swej obszernej budy Herę - sunieczkę po sterylce. Myślę, że ona sobie do niego wlazła, a on nie śmiał zaprotestować. Julka pościeliła koce i leżą teraz oboje wtuleni w siebie ;) Nocami oczywiście, bo w dzień pełna aktywność.

Posted

Negrita8 napisał(a):
Czarodziejko
a mogłabys podać linki do innych psiaków ze stada - miałabym więcej do czytania ;)
no i wiesz - dobrze wiedzieć w jakim towarzystwie Frida się obraca :evil_lol:

Otóż wątków jest sporo. Zerknij w moje posty na profilu ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Sokół przygarnął do swej obszernej budy Herę - sunieczkę po sterylce. Myślę, że ona sobie do niego wlazła, a on nie śmiał zaprotestować. Julka pościeliła koce i leżą teraz oboje wtuleni w siebie ;) Nocami oczywiście, bo w dzień pełna aktywność.

Bo Sokołek to dobry piesek :loveu: nie jakiś tam warchoł ostatni :lol:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Baba wycięta co prawda, ale młodziutka, a on sam to nie wiem, czy jaję któreś posiada jeszcze?

Nie, Sokołek odjajczony :lol:

Posted

Odjajczony gentelmen wczoraj przy kolacji tak się zapomniał w spożywaniu, że narżnął pod siebie wielkie wiosenne zielone qoopsko. Na werandzie 8) Ech...ale co tam takie drobiazgi.... wymsknęło mu się niechcący i nawet nie zauważył. Aron za to i owszem i pewnie wyczuł, że będzie na niego więc rozpoczął obszczekiwanie Sokoła. No ale cóż... przyganiał głuchy ślepemu ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Prawda? Drobiazg i tyle. Każdej z was się może czasem wymsknąć 8) Przy jedzeniu 8)

Zwłaszcza przy jedzeniu, w końcu trzeba zrobić miejsce na to co się je :diabloti: