Luzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dodatkowo jutro wpłacam 100 zł z deklaracji stałych :lol: Zaraz dopiszę na pierwszej ;) Quote
katarzyna09 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Luzia napisał(a):Dodatkowo jutro wpłacam 100 zł z deklaracji stałych :lol: Zaraz dopiszę na pierwszej ;) Wow,super!!!:lol: Quote
Czarodziejka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 katarzyna09 napisał(a):Sokół musi być na plusie;) ,zbieramy dalej... Czarodziejko,dałaś radę go wyczesać?:evil_lol: Nie, nie dałam. Dzisiaj pada i w dodatku miałam sterylkę Hery. Dopiero niedawno ją przywiozłam. Sokół zapuszczony jak kloszard, ale mu tak dobrze ;) Chociaż obciach takiego filca trzymać. Nie on jeden jednak linieje - pół stada wyłazi ze skóry, a Sokół, Rafi i Daszka najbardziej.Może jeszcze Carmen ;) Quote
Negrita8 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 przeleciałam przez cały wątek od deski do deski, ależ to się czyta ! mizianka dla Sokoła :) Quote
Luzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Negrita8 napisał(a):przeleciałam przez cały wątek od deski do deski, ależ to się czyta ! Aż tak źle? :evil_lol: Quote
Negrita8 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Czarodziejka napisał(a):A to taki lightowy wąteczek ;) no właśnie, leko pisane, więc się czyta :lol: p.s. Czarodziejko a mogłabys podać linki do innych psiaków ze stada - miałabym więcej do czytania ;) no i wiesz - dobrze wiedzieć w jakim towarzystwie Frida się obraca :evil_lol: Quote
Negrita8 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 leko to jest mania a oczywiście miało być lekko Quote
bela51 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/205424-Duke-stary-ONek-bez-szans-w-schronie!-Zbieramy-na-DT!!! Dziewczyny, zajrzyjcie do Duka. Mialby szanse tu zamieszkac, ale trzeba troche pozebrac o deklaracje. Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ja na wątku jestem niestety finansowo nie mam jak pomóc :( Quote
Czarodziejka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Sokół przygarnął do swej obszernej budy Herę - sunieczkę po sterylce. Myślę, że ona sobie do niego wlazła, a on nie śmiał zaprotestować. Julka pościeliła koce i leżą teraz oboje wtuleni w siebie ;) Nocami oczywiście, bo w dzień pełna aktywność. Quote
Czarodziejka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Negrita8 napisał(a):Czarodziejko a mogłabys podać linki do innych psiaków ze stada - miałabym więcej do czytania ;) no i wiesz - dobrze wiedzieć w jakim towarzystwie Frida się obraca :evil_lol: Otóż wątków jest sporo. Zerknij w moje posty na profilu ;) Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Czarodziejka napisał(a):Sokół przygarnął do swej obszernej budy Herę - sunieczkę po sterylce. Myślę, że ona sobie do niego wlazła, a on nie śmiał zaprotestować. Julka pościeliła koce i leżą teraz oboje wtuleni w siebie ;) Nocami oczywiście, bo w dzień pełna aktywność. Bo Sokołek to dobry piesek :loveu: nie jakiś tam warchoł ostatni :lol: Quote
Czarodziejka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A jaki porządny. S*a tylko w wybranym zakątku ;) A nie jak reszta, gdzie popadnie. Aron potrefi zerżnąć się na kocu i nawet nie zauważyć, że zostawił treść swego przewodu pokarmowego :D Quote
Luzia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No a jak! Kultura musi być :lol: Sokoły to bardzo szlachetne ptaki to i naszemu psiakowi się od imienia udzieliło :evil_lol: Quote
katarzyna09 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Ale on ma tam dobrze u Ciebie,Czarodziejko.Budę ma,michę ma i jeszcze nawinęła mu się"baba":evil_lol:Kurde,on ma zycie jak w raju:lol:;) Quote
Czarodziejka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Baba wycięta co prawda, ale młodziutka, a on sam to nie wiem, czy jaję któreś posiada jeszcze? Quote
Negrita8 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Kochany Sokołek - prawdziwy gentelman: damie się nie odmawia ;) Quote
Luzia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Czarodziejka napisał(a):Baba wycięta co prawda, ale młodziutka, a on sam to nie wiem, czy jaję któreś posiada jeszcze? Nie, Sokołek odjajczony :lol: Quote
Czarodziejka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Odjajczony gentelmen wczoraj przy kolacji tak się zapomniał w spożywaniu, że narżnął pod siebie wielkie wiosenne zielone qoopsko. Na werandzie 8) Ech...ale co tam takie drobiazgi.... wymsknęło mu się niechcący i nawet nie zauważył. Aron za to i owszem i pewnie wyczuł, że będzie na niego więc rozpoczął obszczekiwanie Sokoła. No ale cóż... przyganiał głuchy ślepemu ;) Quote
katarzyna09 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Oj tam...raz mu się zdarzyło... :smile: Quote
Czarodziejka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Prawda? Drobiazg i tyle. Każdej z was się może czasem wymsknąć 8) Przy jedzeniu 8) Quote
Negrita8 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 zwłaszcza jak już będziemy "w latach" :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Czarodziejka napisał(a):Prawda? Drobiazg i tyle. Każdej z was się może czasem wymsknąć 8) Przy jedzeniu 8) Zwłaszcza przy jedzeniu, w końcu trzeba zrobić miejsce na to co się je :diabloti: Quote
Recommended Posts