Ziutka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='malibo57']Ziutka, co myślisz? Szukamy DT przez ogłoszenia? [/QUOTE] Moim zdaniem trzeba spróbować, nie mamy nic do stracenia. Zrobię pakiet ogłoszeń, że szukamy domu stałego lub tymczasowego, wyróżnię ogłoszenia i zobaczymy. Tylko tekścik i fotaski na maila (jak zwykle :cool3: bo tutaj mi zaginie) No i namiary na kogo, też w mailu mi podajcie. Quote
malibo57 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ok, popracuję chwilkę i wyślę na maila - dzięki! Quote
Luzia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='ania shirley'] Żeby nasz Misiak nie stracił tych 5zł (bo jednak wycofana deklaracja to strata, belu51 - minus to munus) podnoszę moją na 30zł. (wyśl dopłatę do poniedziałku)[/QUOTE] Bardzo dziękuję w imieniu Sokoła :) Quote
katarzyna09 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Malibo57,czy orientujesz się,kiedy mogą już być wyniki badań krwi Sokołka?Jak biedaczek się czuje? Quote
Luzia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Doszły wpłaty: Selenga deklaracja za III + 30 zł na badania - 40 zł BUDRYSEK deklaracja za III - 20 zł Joteska - 30 zł Razem na koncie Sokoła jest 538 zł za co bardzo dziękuję :loveu: Quote
kasiek. Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dziewczyny na evencie fb pojawiła sie Fundacja for animals ,która moze wspomóc finansowo Sokoła ,prosi o szczegóły ,na co konkretnie potrzebne wsparcie ,więc przekażcie info ,bo ja nadal nie ogarniam tych psiaków ;) Quote
malizna78 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='kasiek.']Dziewczyny na evencie fb pojawiła sie Fundacja for animals ,która moze wspomóc finansowo Sokoła ,prosi o szczegóły ,na co konkretnie potrzebne wsparcie ,więc przekażcie info ,bo ja nadal nie ogarniam tych psiaków ;)[/QUOTE] Fajna wiadomośc. Dziewczyny "od Sokoła" na pewno sie ucieszą:) Quote
wilczy zew Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='malibo57'] Sokół-Amir nadal niechętnie opuszcza pielesze domowe - kanapa i TV to jest to, co psy lubią najbardziej:p[/QUOTE] ale piwa nie żąda ;) dobrze,że może się dogrzać Quote
malizna78 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='wilczy zew']ale piwa nie żąda ;) dobrze,że może się dogrzać[/QUOTE] No najwyzsza pora ogrzac stare kości. Nie dziwie się, że pielesze domowe to jest to za czym tęsknił Sokól/ W zyicu sie już pewnie nabiegał namarżł z ogromnym zapasem Teraz ciepłe kapcie, kalesonki, grzaniec i pilocik pod ręką to jest to, co sobie wysłyzył staruszeczek. Quote
malibo57 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='wilczy zew']ale piwa nie żąda ;) Jak zażąda to dostanie;-) Quote
Iljova Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Już go by tak nie rozpieszczajcie ... Bez przesady ... bo dopiero zacznie marudzić i wymyślać ;-) Quote
malibo57 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 To psie piwko jest bardzo dobre na oczyszczenie organizmu, przepłukanie nerek i uzupełnienie elektrolitów:p Nie ma nic wspólnego z rozpieszczaniem - każdy facet Ci to powie:evil_lol: Quote
malibo57 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='kasiek.']Dziewczyny na evencie fb pojawiła sie Fundacja for animals ,która moze wspomóc finansowo Sokoła ,prosi o szczegóły ,na co konkretnie potrzebne wsparcie ,więc przekażcie info ,bo ja nadal nie ogarniam tych psiaków ;)[/QUOTE] Luiza, możesz się tym zająć? FB i ja to dwa różne światy. Quote
kasiek. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='malibo57']Luiza, możesz się tym zająć? FB i ja to dwa różne światy.[/QUOTE] Malibo a mozesz Ty to napisać dac mi na p/w ,albo tu i ja dam na fb ...? bo sama nie dokonca wiem jakie te potrzeby ,ile kasy na to itd ..to jak ktos to zbierze ,to ja podeślę ;) Quote
malibo57 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Mogę te koszty i potrzeby określić trochę "z palca" - nie wiem, ile dostaniemy zniżek ( albo zwyżek, bo i tak bywa) 1. Transport do Wawy = ok. 150,- 2. Usg u Marcińskiego = 105,- ( bez zniżki) 3. Konsultacja u dr Garncarza - 35,- = 50,- albo gratis 4. Konsultacja kardiologiczna+ echo = ok. 100,- 5. Badanie krwi, w tym badanie kliniczne, lek p.bólowy, płyn do czyszczenia uszu = 184.- - zapłacone 6. Advantix, antybiotyk, Dehinel plus = 112,21 - zapłacone 6. Transport miejscowy do weta/ odbiór antybiotyku = 30,- zapłacone 7. Immunactiv Balance x 2 = 58,48; Gelacan Fast 500g = 125,- - zapłacone 8. Koszt leków - nieznany 9. Koszt innych koniecznych zabiegów - nieznany 10. Karma lekkostrawna, odpowiednia dla staruszka - 170-200/m-c 11. Suplementy na stawy - do ustalenia. Dobre - tanie nie będą. Quote
Luzia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Wysłałam te informacje do pana Wojciecha Zaremby w prywatnej wiadomości. Dodatkowo dopisałam, że cały czas szukamy domowego DT. Quote
Luzia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Bardzo mi się plakacik podoba, tylko przy mojej ślepocie troszkę napisy nieczytelne :evil_lol: Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
malizna78 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 _ChiQuiTa_ napisał(a):Luzik wyślij mi dane do przelewu ^^Mi tez poproszę, bo chyba niechcacy skasowalam wiadomosc z nr konta:( Quote
Luzia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 _ChiQuiTa_ napisał(a):Luzik wyślij mi dane do przelewu ^^ Witamy :lol: Za chwilę ślę i dziękuję ;) malizna78 napisał(a):Mi tez poproszę, bo chyba niechcacy skasowalam wiadomosc z nr konta:( Nie skasowałaś bo nie dostałaś ;) Nie wysyłałam bo pisałaś, że będziesz wysyłać na konto fundacyjne. Jeśli zmiana planów to oczywiście PW już leci :) Quote
Recommended Posts