donacja Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='beka']Donacja się dopsiła :) to ile liczy Twoje stado??[/QUOTE] Cztery psy, jeden kot i dwa konie :) Quote
marlenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='donacja']Cztery psy, jeden kot i dwa konie :)[/QUOTE] No to tez się ładnie dorobiłaś :) Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 hehe nie wiem czy sie cieszyc czy nie cieszyc:-) z jednej strony suni sie super dom udało urobić, z drugiej zapchał sie tymczas :-) Quote
donacja Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='marlenka']No to tez się ładnie dorobiłaś :)[/QUOTE] Tak było, tylko przez jakiś czas po śmierci Lorny były trzy psy, bo jakoś wydawało mi się, że żaden inny pies nie będzie taki jak ona. W między czasie były jakieś tymczasy, nawet przelotem przepiękna onka, ale dopiero Sisi wszystkich zauroczyła(nawet wredną Sabę, która ją wręcz adoptowała) Quote
agada Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 No skoro taaaka miłość to niech tam....:lol: Może masz ochotę na jeszcze jednego kotka, mam na zbyciu :cool3:? Quote
donacja Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 nasza Sisi ogrodniczka i niania :) a z nowości; pierwsza cieczka i trzeba o sterylce pomyśleć. Rośnie nam panna :) Siada, daje łapkę, głos, służy, waruje, a dla równowagi coś spsoci-ostatnio boazerie w przedpokoju obgryzła. Quote
Tola Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Piękna. Ale wyrosła! Kocham takie wiadomosci:) Quote
agada Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='donacja'] tutaj dopiero widać jak wyrosła :) Bardzo ładna para!!! Quote
Tola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [SIZE=3]Dla wszystkich życzenia radosnych Świąt Quote
Recommended Posts