Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sisi bardzo szybko nauczyła się, że nie paskudzimy w domu, jak chce wyjść staje pod drzwiami i szczeka :). W drugą stronę też to działa, jak chce wejść to też szczeka, tylko z drugiej strony drzwi :)
No i na forum collie kroi się dla malutkiej domek :) Oczywiście najwcześniej za dwa tygodnie, ale domek jest skłonny poczekać.

Posted

o to super! a ile Sisi ma miesiecy?
moj 4miesieczny nie pokazuje wogole ze chce na dwor, kupe trzyma do spaceru ale sika na maty między spacerami i tak i tak:-) moja poprzednia sunia tez yorczyca mimo ze trzymac potrafila i 12 godzin jak trzeba było nigdy nie pokazywała że chce na dwor,ja musiałam o tym myslec:-)

Posted

Byliśmy dziś u weta, pochwalił malutką, że przytyła i sierść jej się poprawiła :)
Zaszczepił i za dwa tygodnie można już ją oddać do nowego domu-będę płakać :(

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
nie płacz guuuuuuupia:-P jak będziesz wyć to psiakowi będzie źle w nowym domu i będzie chorował!!! (taki przesąd mojej babci hihihi)

no to jest argument nie do odparcia :) będę dzielna.

Posted

donacja napisał(a):
Sisi ma ok 4 miesięcy. Tak naprawdę to Sabina(ta amstafka, która jest z nią na fotkach) ją tego nauczyła. Psy bardzo szybko uczą się od siebie.

A widzisz jaka mądra :p!
Super, ze domek sie szykuje :loveu:, potrzymam jednak kciuki na wszelki wypadek... ;)
No właśnie ciekawe, czy taaaakie piękne futro też mieć będzie :cool3:? Nie miałam na myśli koloru :roll::lol:

Posted

Kolejne piękne zdjęcia w jeszcze jesiennej kolorystyce i wspaniałe wiesci.
Tak bardzo cieszę sie, ze malutkiej sie udało. \
Dzięki donacja za wspaniałą opieke nad sunią, rozwkwitła nam panienka:loveu:

Posted

Greven napisał(a):
Jaka ona śliczna! I mówi to ktoś, kto wcale nie przepada za lassie wróć :lol:

Lassie rządzi :) parę dni temu kupiłam na wyprzedaży płytę dvd z "Lassie wróć" i moją córa z moją matką siedziały wpatrzone w telepudło ze łzami w oczach; na ekranie collie, u stóp collie...czyste szaleństwo.