donacja Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='Greven']Po prostu Ty musisz wystawić go za bramę szybciej, niż on Ciebie. Ale mnie się wydaje, że to dobry chłop jest. Nie wystawi. Tak mu z oczu patrzy...pozytywnie.[/QUOTE] zły nie jest, w końcu 16 lat ze mną wytrzymał:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 haha no byłoby super gdyby został....dla niego super bo zapchałby tymczas zapewne:-) Quote
beka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Banerek działa, po nim trafiłam na watek. Mnie odeszal sunia z Nowegodworu w ubiegłym roku na parwo własnie. Ten smód długo czułam,. On się mózg wrżera.. Bardzo się ciesze że maleńka juz lepiej. Donacja daj nr konta. Miałam wspomóc szczepienie, ale napisane ze szczepiona wiec dorzuce sie do leczenia,. Quote
sacred PIRANHA Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 super że sunia już lepiej oby to nie było chwilowe! Quote
donacja Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 beka napisał(a):Banerek działa, po nim trafiłam na watek. Donacja daj nr konta. Miałam wspomóc szczepienie, ale napisane ze szczepiona wiec dorzuce sie do leczenia,. Zaszczepiona była u mnie i po tym szczepieniu zachorowała, fatalny zbieg okoliczności :( Wet ją badał przed szczepieniem i było ok, a na drugi dzień świat kupy mnie powitał z rana :( Quote
donacja Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Jest lepiej, kupa co prawda nadal rzadka, ale z normalną częstotliwością, nie wymiotuje, ma apetyt, jest wesoła. Juto idziemy do weta na kontrolę. Quote
sacred PIRANHA Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 donacja dobrze by było pokarmić ją trochę RC intestinalem junior to jest delikatna bardzo łatwo strawialna karma, którą używa się własnie jak organizm jest wycieńczony po ciężkich zabiegach lub np po chorobach które niszcza przewód pokarmowy/równowage flory bakteryjnej w przewodzie pokarmowym po parwowirozie (wymioty, buegunka) psy często mają problemy z dojsciem do porządku z przewodem pokarmowym i ta karma zdecydowanie przyspiesza rekonwalescencję. Ja karmiłam tym moją tymczasowiczke jak wyszła z parwo właśnie. To jest karma sucha lub w puszkach, rzecz jasna w puszczakch jest delikatniejsza, my na początku kupowaliśmy w puszkach i mieszalismy jej z ryzem. Jest droga bo kosztuje cos koło 20zł za kilogram ale nie musisz nią karmić cały czas tylko np pół na pół z innym delikatnym jedzonkiem jakies 3 tyg w ramach leczniczej terapii Quote
donacja Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Będę jutro u weta, to jej to kupie, na razie wg zaleceń je kleik ryżowy z marchwianką i odrobiną gotowanego, posiekanego kurczaka. Bardzo jej to smakuje. Quote
zadra Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 donacja napisał(a):Będę jutro u weta, to jej to kupie, na razie wg zaleceń je kleik ryżowy z marchwianką i odrobiną gotowanego, posiekanego kurczaka. Bardzo jej to smakuje. Po diecie w schronie potrzeba czasu,aby flora jelitowa się ustabilizowała. Quote
donacja Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Kupiłam jej to RC, cena jest rzeczywiście zaporowa, ale mała wcina to jak wściekła, no i kupa nie jest już taka rzadka, nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy cudowne właściwości tej karmy-w końcu "cena czyni cuda" ;) Quote
sacred PIRANHA Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 ta karma jest rewelacyjna to fakt ale cena jak widac...masakryczna... na szczescie typowa lecznicza terapia tą karma to tylko 3 tygodnie hihii Quote
zadra Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='donacja']spanie synchroniczne ;) Zdjęcie cudowne !!! Quote
donacja Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Sabina pokochała Sisi szczerym uczuciem, co mnie bardzo dziwi, bo te szczeniaki co miałam poprzednio ledwo tolerowała, a każdego dorosłego psa, który się u nas pojawia, chce zamordować, a tu proszę: a po zabawie: Quote
marlenka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Donacja zdjęcia super , mam do Ciebie pytanie , czy byłabyś chętna odwiedzić Alę ze swoim super aparatem ???? Mój zanim zrobi zdjęcie to psy uciekają , a u Ali nowe nabytki i przydałoby się je obfocic ....co Ty na to ? Quote
donacja Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Może by mi się udało w ten długi weekend, jak Marcin się zgodzi ze zwierzyńcem zostać. Quote
agada Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Zdjęcia cudne i sunie się tak świetnie dogadują :loveu:, myślałaś o powiększeniu stada :evil_lol:?? Quote
donacja Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 agada napisał(a):Zdjęcia cudne i sunie się tak świetnie dogadują :loveu:, myślałaś o powiększeniu stada :evil_lol:?? stado w tej chwili składa się z amstafki, dobermanki i owczarka szkockiego...czwarty pies, no cóż, ślubny jakoś nosem kręci. Quote
agada Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 donacja napisał(a):stado w tej chwili składa się z amstafki, dobermanki i owczarka szkockiego...czwarty pies, no cóż, ślubny jakoś nosem kręci. Nie to już by była przesada, zawsze mozna potymczasować jakiegoś przez chwilę i ciągle ma się nowego! Quote
marlenka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 donacja napisał(a):Może by mi się udało w ten długi weekend, jak Marcin się zgodzi ze zwierzyńcem zostać. Oj super by było ... jakyś zrobiła foty zwierzyńcowi u Ali . Quote
Greven Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Elu, a może Sabina po prostu chce Ci dać do zrozumienia, że ten nowy pluszak bardzo jej się podoba i może zostać w jej domu "na zawsze"... pod warunkiem, że "na zawsze" będzie taki mały, puchaty i zabawny :diabloti: Moja Tanga jest raczej paskudna w stosunku do innych psów, ale ma taki odchył, że lubi owczarki i wilczury. Lubi i już. Może Sabina tak ma z collakami. Quote
Recommended Posts