Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj przyjechała do mnie, wyciągnięta z zamojskiego schronu, prześliczna śniada suczka w typie collie. Ma ok 3-4 miesiące, jest odpchlona, odrobaczona i zaszczepiona. Szuka domu. Zostanie u mnie na dt, dopóki tego domu nie znajdzie. Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu, bo mam b. wolny internet, który czasami w ogóle odmawia współpracy.
zdjęcia ślicznotki:

kontakt w sprawie adopcji
tel 604 289 678
mail donacja@o2.pl

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jka to szceniak,przez tydzien zapewne przybyło jej kilka centymetrów.
Pytałaś o książeczkę zdrowia.W naszym schronie szceniaki ich nie dostają.Kiedys ,kiedy jeszcze współpracowalismy z nimi szczepiliśmy na wirusówki.Wtedy dawaliśmy książeczki.Od kiedy"nie maja do nas zaufania" w zasadzie nic z nimi nie robia,przepraszam może jednie nieskutecznie odrobaczją.

Posted

Mała ma paskudne rozwolnienie od rana :(
A ja już cała w nerwach, wczoraj przed szczepieniem wet ją oglądał, badał, powiedział, że jest zdrowa...Już dzwoniłam do niego, po południu z nią jadę.

Posted

niestety, mamy najczarniejszy scenariusz, czyli parvo
Właśnie wróciłam od weta, była kroplówka, zastrzyki, doustne lekarstwo, które zaraz zostało wyrzygane....szykuje się gówniana noc.

Posted

donacja napisał(a):
niestety, mamy najczarniejszy scenariusz, czyli parvo
Właśnie wróciłam od weta, była kroplówka, zastrzyki, doustne lekarstwo, które zaraz zostało wyrzygane....szykuje się gówniana noc.

Orzesz!!!! Czekam na wieści mam nadzieję, że ....dobra poczekam. Pisz prosze o wszystkim, choć wiem, że może być trudno....

Posted

zasnęła bidula

na szczęście pije wodę, umęczona jest strasznie po tej kroplówce i zastrzykach, no i widać, że brzuch ją boli, bo aż stękała przy atakach tej biegunki, teraz już od prawie 2 godzin nie robiła kupy, tak jakby jej trochę odpuściło. Ale smród jest okropny mimo, że od razu sprzątam, każdy kto miał psa z parvo, to wie o czym piszę...

Posted

Rano zawiozłam starsze dziecko do szkoły, młodsze do przedszkola, a psie dziecko do doktora na kroplówkę i zastrzyk. Wg pana doktora jest lepiej, a ja wszędzie czuję smród kupy.....

Posted

donacja napisał(a):
Rano zawiozłam starsze dziecko do szkoły, młodsze do przedszkola, a psie dziecko do doktora na kroplówkę i zastrzyk. Wg pana doktora jest lepiej, a ja wszędzie czuję smród kupy.....

I będziesz jeszcze długo czuła :)

Posted

kup sobie podklady w aptece takie zwykle najwieksze z mozliwych
one przynajmn iej troche wchlania ja to;]
a co do smrodu to ja to dlugo czulam jeszcze
chyba mialam zwidy jakies
a lazienke to po calej akcji szorowalam 3 godziny :-)

Posted

[quote name='donacja']dzisiaj już znacznie lepiej, rano nawet szczekała i machała ogonem :)
Ale nie mam już żadnych gazet w domu.[/QUOTE]
To trzymam dalej kciuki i mam nadzieje, ze to juz początek tego lepszego..., ale to tak po cichutku mówię....

Posted

Tfu, tfu odpukać, ale chyba lepiej. Kupa nadal rzadka, ale już nie co chwila, tylko co kilka godzin. No i je, kleik ryżowy, trochę marchewki ugotowanej. Nie wymiotuje. Ale chuda jest strasznie, skora i kości, nie ma w co zastrzyków robić :(
dopóki nie wydobrzeje i nie przytyje, nie będę jej ogłaszać.

Posted

banerek zrobiłam, ale czy on działać będzie???

A czy zostanie...no cóż, plan był inny, ale jak wiadomo, życie weryfikuje plany, przy trzech psach, dwóch koniach i jednym kocie to i taki mały szczeniak się pożywi ;)
a ślubny któregoś dnia wystawi mnie za bramę z całym tym zwierzyńcem ;)

Posted

[quote name='donacja']ślubny któregoś dnia wystawi mnie za bramę z całym tym zwierzyńcem[/QUOTE]
Po prostu Ty musisz wystawić go za bramę szybciej, niż on Ciebie.
Ale mnie się wydaje, że to dobry chłop jest. Nie wystawi. Tak mu z oczu patrzy...pozytywnie.