Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dodam, że konto Bovy należy do mojego TZ. Nie do mnie. Post pisałam od niego z domu. Podpisałam się, aby nie było niejasności kto pisał, na przelogowywanie się nie miałam czasu.

Posted

[quote name='Kora']Coztego, mozesz mi wytlumaczyc jak to sie stalo ze aukcja asz w ktorej licytowalam i wygralam (zdjecie "W drzwiach Cerkwi") nim zostalam powiadomiona o wygranej zniknela:crazyeye: i nawet asz byla zaskoczona, a ja nie moglam sprawdzic za ile i na co:shake: !
Tytuł aukcji był zmieniony na "Aukcja Zakończona", co, jak mi się wydawało jest równoznaczne z dokończeniem wszelkich procedur związanych z aukcją, w związku z czym została usunięta. Jeśli potrzebne są Wam jakieś informacje z usuniętego topiku, to daj mi znać na PW.

"Formalności" związane z zakończeniem aukcji odbywają się na PW, więc nie jestem w stanie sprawdzić, czy aukcja o zmienionym tytule jest "załatwiona", po prostu ją usuwam.

ZMIENIAJCIE TYTUŁ DOPIERO WÓWCZAS, KIEDY AUKCJĘ MOŻNA USUNĄĆ

Posted

Kora napisał(a):
Aukcja trwala do 10.10 wczoraj byl 11:roll: , kiedy wieczorem usiadlam przy kompie mialam tylko powiadomienie od asz na pw.

Nie sprawdzam dat, tytuł brzmiał: "ZAKOŃCZONA: Unikalne zdjęcie: W DRZWIACH CERKWI... - WĘGRÓW - BUDY"
więc została usunięta. Tytuł zmieniła asz, więc widocznie uznała, że chce zakończyć przed czasm :niewiem:

• 2 weeks later...
Posted

całkiem niedawno przeglądając bazarek trafiłam na posta pewnej osoby, która oferowała, że może przeznaczyć na zwierzaki znaczki pocztowe, które przydadzą się przy wysyłaniu paczek z przedmiotami wylicytowanymi na bazarku.

Teraz za nic nie mogę tego posta odnaleść. Czy ktoś może mi pomóc podając login tej dziewczyny lub chociaż link do tego posta??

Bardzo bym prosiła o to i z góry dziękuję.

Posted

ja mialam znaczki.:cool3: 30 szt wyslalam Cathedral, i jutro wysle nastepne 20 (po raz drugi bo jakims dziwnym trafem do mnie wrocily:angryy: ). poczta polska jest niezawodna :mad: . jesli ktos ma potrzeby znaczkowe na wysylki z aukcji, to piszcie do mnie, moze bede mogla jeszcze pomoc znaczkowo :lol:

pozdrawiam!

Posted

Proszę o podpowiedź, jak dopisać w tytule wątku, że aukcja została zakończona? Kiedy edytuję post, umiem zmienić tylko jego treść, a tytułu nie. Zakończyłam już kilka aukcji i chciałabym dopisać, że to koniec i można je usunąć.

Posted

Dziękuję, już pędzę zmieniać tytuły :evil_lol:
I mam jeszcze jedno pytanko - czy trzeba gdzieś zgłaszać zakończone aukcje, żeby zostały usunięte i nie zaśmiecały bazarku?

Posted

Isiak napisał(a):
czy trzeba gdzieś zgłaszać zakończone aukcje, żeby zostały usunięte i nie zaśmiecały bazarku?

Wystarczy, że wpiszesz w tytule, że aukcja została zakończona. Przy najbliższym sprzątaniu usunę. 8)

• 2 weeks later...
Posted

Czy można na bazarku cudze baśnie, wiersze ? W swoim zasobie mam kilka pięknych opowiadań i wierszy, w których główną rolę odgrywają psy. Są to utwóry wybitnych poetów.

Posted

Ja kliknełam dwa razy edit i nie umiem zmienic tytułu na zakonczona.
Moja aukcja to obrazek z goldenkiem na AFN
bardzo proszę o usunięcie:oops:
Ja już nie zdążę nic wymyśleć bo zaraz sie zbieram na światówkę chyba że po powrocie
Nie czytalam całego wątku i mamn pytanie czy powiadomić fundusz o tej aukcji????Obrazek przekażę dzisiaj i myślę , że po światówce pieniążki wplyną na konto AFN

Posted

Chodzi mi o to, czy na bazarku można wystawiać, niby do kupienia wiersze i opowiadania które przesyłałabym na e-mail? Tylko, że one są pisane przez słynnych pisarzy , a bohaterami głównymi są psy!

Posted

A ja mam pytanie:roll: Nowy jestem więc jeszcze wszystkiego nie przewertowałem (i raczej nigdy mi się to nie uda:diabloti: ) I jak zwrócić sobie koszty przesyłki jeśli podaje nr. konta tego na które chciałbym przeznaczyć pieniądze ?? Pytanie jak tak czytam głupio brzmi:oops:
Ale chodzi o to, że chętnie bym sprzedał parę rzeczy tylko, że nie bardzo mam wykładać na ciągłą przesyłke.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Chodzi mi o to, czy na bazarku można wystawiać, niby do kupienia wiersze i opowiadania które przesyłałabym na e-mail? Tylko, że one są pisane przez słynnych pisarzy , a bohaterami głównymi są psy!

W dziale "Prawo" był kiedyś wątek dotyczący praw autorskich, może poszukaj i tam zapytaj, bo prawa autorskie mogą być tu problemem :hmmmm:
daga_27 napisał(a):
Mam suke doga z adopcji i kotke, ktora przygarnelam jak byla mala i schorowana. czy moge na bazarku wystawic cos na ich sterylizacje czy niebardzo

Wystawiaj.
I jak zwrócić sobie koszty przesyłki jeśli podaje nr. konta tego na które chciałbym przeznaczyć pieniądze ?? Pytanie jak tak czytam głupio brzmi

Brzmi całkiem rozsądnie ;) , ciekawa jestem jak rozwiązują ten problem inni? Może wpłata na Twoje konto tylko kosztów przesyłki? :niewiem:

Posted

[quote name='deszczowa']a dlaczego wcięło mój wątek o sukience czarnej?
Bo zmieniłaś tytuł na "Zakończona".
Już pisałam wiele razy, zmieniajcie tytuł, dopiero kiedy aukcja jest rzeczywiście zakończona i gotowa do usunięcia.

ja nie wiem, kto wylicytował i za ile

Masz PW

Guest Elżbieta481
Posted

Pytanie:
na bazarku był wystawiony wiersz.Czy ja bym mogła spróbować wystawić któryś ze swoich?:oops: :oops: :oops:
waldi481+Ela