dredlok Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witkacy, Klejnoty Świata, Kamienie Szlachetne i Biżuteria Wiktoriańska. Czekam na pw! Pozdrawiam Quote
ata Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Czy jest szansa aby wprowadzic opcje KUP TERAZ?? Quote
ania & jazz Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witam, jestem tu nowa a chciałabym jakiemus potrzebujacemu psiakowi oddać prawie cały 15 kg worek karmy Belcando junior. Jestem z Krosna n/Wisłokiem (woj. pdkarpackie). Może ktos wie o kimś, kto opiekuje się znalezionymi psami w moim rejonie? Karmę mogę nawet dowieźć, ale osobie, która naprawdę potrzebuje pomocy w opiece nad psiakami. Quote
Kolia Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ata, nie chcą do ciebie dojść moje PW, jak mam się z Toba skontaktować?? Quote
Cathedral Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 ania & jazz napisał(a):Witam, jestem tu nowa a chciałabym jakiemus potrzebujacemu psiakowi oddać prawie cały 15 kg worek karmy Belcando junior. Jestem z Krosna n/Wisłokiem (woj. pdkarpackie). Może ktos wie o kimś, kto opiekuje się znalezionymi psami w moim rejonie? Karmę mogę nawet dowieźć, ale osobie, która naprawdę potrzebuje pomocy w opiece nad psiakami. W dziale "żywienia", prawie na samej górze jest przyklejony wątek "ogłoszenie: oddam karmę". Na pewno ktoś chętny się tam znajdzie i weźmie karmę z wielkim podziękowaniem. Quote
Lulka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 lavinia napisał(a):Lulka, Twoich książek jeszcze nie wystawiłam jesli wciąż je chcesz, to daj znać chce, chce :lol: wyslij prosze numer konta, moze tym razem dojdzie Quote
ulvhedinn Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ulvhedinn napisał(a):Ja bym chciała Dzieje Archeologii i Wielką Encyklopedię Antyków... jeśli jeszcze są. Aktualne?? Quote
mikimol Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Gdzie można znaleźć listę , na jakie cele zbierane sa fundusze? Czytanie wszystkich wątków przekracza moje możliwości czasowe. :oops: Na wątku AFN trochę jest opisane, ale czy wszystko? Quote
GreenEvil Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 mikimol napisał(a):Gdzie można znaleźć listę , na jakie cele zbierane sa fundusze? Czytanie wszystkich wątków przekracza moje możliwości czasowe. :oops: Na wątku AFN trochę jest opisane, ale czy wszystko? Na dowolnego psa z PwP na dobra sprawe :) prawie kazdy wymaga wsparcia finansowego ;) a AFN to tylko kropla w morzu potrzeb. pzdr GreenEvil Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Pytanie: czy są jakieś ograniczenia dot.rodzaju rzeczy,które sprzedawane byłybyna bazarku?Konkretnie chodzi oto,że dano na licytację kolekcję znaczków dot.III Rzeszy.Czy moge je wystawić? waldi481 Quote
GreenEvil Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 waldi481 napisał(a):Pytanie: czy są jakieś ograniczenia dot.rodzaju rzeczy,które sprzedawane byłybyna bazarku?Konkretnie chodzi oto,że dano na licytację kolekcję znaczków dot.III Rzeszy.Czy moge je wystawić? waldi481 Wiesz... ja ostatnio sprzedalam tutaj motocykl i nikt mi glowy nie urwal :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
andzia69 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Oooo - widzę,że przez czas mojej nieobecnosci ktoś zrealizował mój pomysł wrzucony na AFN odnośnie przeniesienia na grunt psi "kociego bazarku" Wspaniale dziewczyny. Formica - dzięki!!!!!!! No to ja też mogę się dorzucić - mam 100 szt. podstawek z plexi na np. płytki CD (wchodzi 3 szt. w grubszych etui) oraz podstawki na wizytówki - ok. 50 szt - to wszystko mogę przeznaczyć na psiaki!!!! Quote
invictus hilaritas Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ja chcialam sie zapytac czy np kurtke uzywana aczkolwiek w stanie idealnym/bdb mozna dac?? pieniazki z kupna beda szly na schronisko.. Quote
Rybc!a Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 No jasne że tak! To jest takie mini Allegro, a przecież tam też są rzeczy używane, ale w bdb. stanie! Quote
rebellia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ja wystawiam swoje rzeczy na pomoc kotce, mam nadzieję, że to nic strasznego ;) też ma 4 łapy, aczkolwiek nie szczeka :) Quote
Rybc!a Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Żauważyłam ze na miau.pl, bazarek ma o wiele większe wzięcie. Tam ludzie licytują dosłownie wszystko. To jest boskie, bo za kupek z kotkiem dają po 50/60zł! Quote
agusiazet Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Mam kolekcję porcelanowych figurek, chciałabym ją sprzedać na spłacanie długu pajuni za chore szczeniaki na parwo u weta. Jeśli ktoś jest chętny zdjęcia prześlę na maila. Kontakt ze mną krzysiek.z@wp.pl Quote
rebellia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ja tutaj pisałam, że mam aukcje na kota, nikt mi nic nie odpisał. Teraz aukcja na nowe posłanie dla Feli została zwyczajnie usunięta, jako niezgodna z regulaminem. Bardzo dziękuję... Gdyby nie to, że Jola mimo wszystko postanowiła nam pomóc, Fela nie miałaby na zimę nowego posłanka, bo mnie w tej chwili na to nie stać. Tak więc dziękuję Coztego - nawet nie zamknęłaś wątku - tylko od razu won. Po co więc jest wątek tutaj, jeśli nic z niego nie wynika? Przepraszam bardzo społeczność dogomanii, że adoptowałam kota, nie psa. A dodatkowo uświadamianie mnie w kwestii e-bay'u i allegro jest conajmniej nie na miejscu. Dobra niech będzie, że załamałam regulamin, ale jak się mamy go tak sztywno trzymać, to trzeba byłoby połowę dogo zamknąć w pizdu (za przeproszeniem). Nie może być tak, że się traktuje ludzi na zasadzie, że kogos się lubi a kogoś nie. Ja właśnie się tak poczułam potraktowana. Zwłaszcza, ze nie robię tego dla siebie, tylko dla kota. Doskonale o tym wiedziałaś. Przykre to wszystko i tyle mam do powiedzenia. Quote
invictus hilaritas Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 na dogo nie odzywam sie duzo - wiecej czytam , uwazam jednak ze nie wazne jest czy to kot , pies czy kon.. aukcja wystawiona byla na rzecz pomocy zwierzakowi i to sie liczy !!! nie powinna byc usunieta.. powinnismy pomagac kazdemu zwierzakowi !! Quote
Dabrowka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 invictus hilaritas napisał(a):nie wazne jest czy to kot , pies czy kon.. aukcja wystawiona byla na rzecz pomocy zwierzakowi i to sie liczy !!! nie powinna byc usunieta.. powinnismy pomagac kazdemu zwierzakowi !! Zdecydowanie popieram. Jeżeli bazarek jest ortodoksyjnie psi (wydawało mi się, że nie jest...), wszystkie aukcje na rzecz AFN bez precyzowania konkretnego psa są podejrzane. A jeśli AFN zdecyduje pieniądze z ogólnej kasy przeznaczyć na kota? :diabloti: Quote
rebellia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Poza tym gdybym chciała sprzedać posłanie na allegro to żaden problem dla mnie. Sprzedałam i tak poniżej kosztów kupna i wyszłam z założenia, najwyraźniej błędnego, że być może tu ktoś i tak chciał kupić posłanie. I właśnie tak było. Jola się zaoferowała - z przesyłką wyjdzie ją tak samo, jak nie taniej, co w sklepie,a przy okazji dzięki temu ja coś kupię Feli. Czy odbieram tym szansę innym psom? Nie!!!! dodatkowo napisałam, że może ktoś ma inne zbędne, to się mogę zwyczajnie zamienić... Jest mi podwójnie przykro, a sądząc po ilości privów jakie otrzymuję, nie jest to pierwsza taka "urocza decyzja". I to wobec dogomaniaków, którzy robią coś dla psów. No comments. Quote
coztego Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='rebellia']Ja tutaj pisałam, że mam aukcje na kota, nikt mi nic nie odpisał. Teraz aukcja na nowe posłanie dla Feli została zwyczajnie usunięta, jako niezgodna z regulaminem. Rebellia, doskonale wiesz, że nie o kota chodziło, bo napisałam Ci na PW uzasadnienie. Bluerat wystawiała aukcje na klatkę-łapkę i nikt nic nie usuwał. Chodzi o to, że tutejsze aukcje mają być przeznaczone na pomoc zwierzętom w potrzebie, a nie na zakupy dla naszych własnych zwierząt. Przypuszczam, że ok. 50% dogomaniaków ma zwierzęta adoptowane i na tej zasadzie każdy mógłby wystawić coś, żeby kupić dla swojego zwierzaka nowe posłanie czy smycz. Przypominam, że ogłoszenia kupna-sprzedaży są zabronione regulaminem forum Dogomania. Jeśli Bazarek zamieni się w dogomaniackie allegro to Admin zamknie ten dział, a chyba nie o to chodziło pomysłodawcom. Nie może być tak, że się traktuje ludzi na zasadzie, że kogos się lubi a kogoś nie. Nie Twoja aukcja pierwsza została usunięta. Ten sam regulamin obowiązuje wszystkich dogomaniaków i moje sympatie nie mają tu nic do rzeczy. Zasługi na rzecz potrzebujących psów także nie usprawiedliwiają łamania regulaminu, można pomagać zwierzętom i przestrzegać regulaminu. KAŻDY REJESTRUJĄC SIĘ NA DOGOMANI ZOBOWIĄZAŁ SIĘ DO PRZESTRZEGANIA REGULAMINU. Zapewniam wszystkich, że aukcje na rzecz psów, kotów, koni, krów czy słoni są tak samo traktowane, jak dla zwierząt w potrzebie. Poza tym, Rebellia, przypominam: [quote name='Regulamin Forum Dogomania']8. Wątpliwości i uwagi dotyczące sposobu moderowania zgłaszamy wyłącznie na PW moderatora odpowiedzialnego za dany dział, Margo bądź Admina. Jeśli masz mi cos jeszcze do powiedzenia, zapraszam na PW. Quote
BOVA Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 1. Niniejsze podforum służy do zakładania i prowadzenia prywatnych wątków aukcyjnych w celu uzyskania środków na pomoc dla psów bezdomnych , schroniskowych, azylowych, fundacyjnych i innych, które nie są albo nie mogą być otoczone właściwą troską przez ich własnych opiekunów. Fela jest w tej chwili kotem, którego leczenie pokrywała także fundacja Emir (na co mam papiery), gdybym miała pieniądze nie byłoby tematu. Ale dobra... ja swoje wiem. Widocznie jak ktoś uczciwie napisze, że go nie stać to źle... a jak ma żebrać to dobrze. Dajmy spokój... łaski nie potrzebuję :shake: rebellia Quote
Dabrowka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='coztego']Zapewniam wszystkich, że aukcje na rzecz psów, kotów, koni, krów czy słoni są tak samo traktowane, jak dla zwierząt w potrzebie. Dziękuję za uspokojenie. Quote
Kora Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Coztego, mozesz mi wytlumaczyc jak to sie stalo ze aukcja asz w ktorej licytowalam i wygralam (zdjecie "W drzwiach Cerkwi") nim zostalam powiadomiona o wygranej zniknela:crazyeye: i nawet asz byla zaskoczona, a ja nie moglam sprawdzic za ile i na co:shake: ! Quote
Recommended Posts