eliza_sk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Kochani, edycja na Psach w Potrzebie wróciła !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
teapot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 No to mamy pierwszy sukces! Teraz jeszcze tutaj i będzie ok. :-) Quote
supergoga Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ja też czekam na odpowiedź. Przeczytałam regulamin bazarku i już właśnie wiem, że moje ostatnie bazarki są niezgodne. W pierwszym poście sa nieaktualne ceny i nieaktualne osoby które prowadzą licytacje. No i jak mam to zrobić, żeby było ok.?:shake::oops: Quote
Puma1984 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jak nie bedzie edycji w bazarkach to bedzie jeden wielki BURDEL. Mi sie juz odechciewa bazarkow robic... I Chwała ze na dniach mi sie wszystkie koncza. Quote
Kolia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 eliza_sk napisał(a):Kochani, edycja na Psach w Potrzebie wróciła !!!!!!!!!!!!!!!! Nie wróciła, tylko nigdy nie została usunięta. Ja taką możliwość miałam czas, również wtedy, gdy opcja ta zniknęła z bazarku. Quote
Poker Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Nadal nie ma możliwości edycji 1.postu. :angryy: To bzdura totalna bardzo utrudniająca prowadzenie bazarków. Jak tu sie przekopywać przez cały bazarek ,by sprawdzić licytacje?:crazyeye: Miejmy nadzieję,że to tylko chwilowa awaria. Quote
tomcug Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Szkoda sobie języka strzępić. To wszystko jak grochem o ścianę. :shake: Quote
eloise Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 powiem wam, ze tak mnie jeszcze nic nigdy na dogo nie rozśmieszyło bazarki bez edycji 1 postu, masakra, a co z edycją tytułów bazarków? zrobi sie taki bałagan, że hoho i tak naprawde to mnie to nie bawi tylko wkurza na maxa :angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Naprawdę, ręce opadają coraz niżej. Może jak opłacimy abonament i będziemy VIPami to dostaniemy prawo do głosu :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 I teraz wszyscy będą pisać post pod postem i robić bałagan, bo nie ma opcji edytuj :roll: Szkoda, że najbardziej ucierpią na tym bazarki... Quote
Brucio Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 wlasnie przed chwila sprawdzalam moje bazarki i u mnie tez opcji edycji tez niet.:shake: .Nie chce mi sie nawet pisac nic bo ostatnio jak pierwszy raz zabralam glos w dyskusji na temat bazarkow to moderator z ryjem na mnie wyskoczyl, szkoda nerwow. Quote
baffi2 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ''chcesz edytować posty to kup abonament za 50zł'' takie rozumowanie...:shake: Quote
rozi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 HEJ!!! Przestańcie. Stało się coś głupiego i trzeba poczekać. Quote
Poker Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 próbowałam napisać post na admin.,ale tam jest cenzura i pewnie moja wypowiedź się nie ukaże. Będzie pełno postów z cytatami i dopiero będzie wesoło :mad: A może chcą nam tak uprzykrzyć działanie na dogo,żebyśmy przestały na niej działać? Quote
Poker Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dziwne rzeczy się dzieją.Niektóre posty mogę edytować , a niektórych nie. Nic z tego nie rozumiem ,chyba mam z ciasny mózg. Quote
Alicja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):I teraz wszyscy będą pisać post pod postem i robić bałagan, bo nie ma opcji edytuj :roll: Szkoda, że najbardziej ucierpią na tym bazarki... [FONT=Arial]znowu ucierpią najbiedniejsi :shake:[/FONT] roz2 napisał(a):HEJ!!! Przestańcie. Stało się coś głupiego i trzeba poczekać. [FONT=Arial]aż coś głupszego wymyślą ??:roll: napisałam 2 posty na ADMINISTRACJI ....wrócila CENZURA :angryy:jakza starej Polski :angryy: [/FONT] Quote
teapot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Nasze komentarze "na Administracji" właśnie zostały opublikowane. Kurcze- jesteśmy wręcz wzorcowo zgodni! ;)\ EDIT: I MAMY PRZYWRÓCONĄ EDYCJĘ!!! Dziękuję! Quote
Alicja Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='teapot']Nasze komentarze "na Administracji" właśnie zostały opublikowane. Kurcze- jesteśmy wręcz wzorcowo zgodni! ;)\ EDIT: I MAMY PRZYWRÓCONĄ EDYCJĘ!!! Dziękuję! [FONT=Arial]:shake::shake:ja nie mam [/FONT] Quote
teapot Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jesteś pewna? Ja edytuję bez problemu. Pisałam do admina, który wydaje mi się być online: http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=5 I choć nie dostałam żadnej odp. nagle się wszystko ułożyło jak chciałam... Ps. tego posta też edytowałam, doprecyzowując o którego admina chodzi. Quote
Pianka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 roz2 napisał(a):HEJ!!! Przestańcie. Stało się coś głupiego i trzeba poczekać. Cierpliwość ważna cecha:razz: Edycja powinna już być. Sprawdźcie. jak nie ma to pisać. Admin napewno naprawi, bo akurat na bazarku nie chcial tej opcji blokować. Musiał zrobic to przez przypadek. Na PWP tez wam powinno działać. Quote
tomcug Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Edycja działa na PwP i na bazarkach też. Dzięki :lol:. Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Arial]Już mam ...monity poskutkowały :cool1:[/FONT] Quote
rozi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja, niestety, nadal nie mam na forum "na rzecz bezdomnych" co kompletnie uniemożliwia mi prowadzenie Skarbonki i Ściuchrańców :( Quote
Recommended Posts