Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie rozumiem czemu taki fajny psiak nie ma domku:roll:
Ma wszelkie cechy psiaka,po którego powinny ustawiać się kolejki.Poza tym ma świetne zdjęcia,dużo ogłoszeń...:roll:
Zrobiłam kolejne ogłoszenia-ma na podkarpackie,świętokrzyskie,śląskie i mazowieckie.
To nie jest psiak,który powinien zapuszczać korzenie w hotelu:roll:
Moja mama jak tylko słyszy o "Misiu" (bo tak go nazwała),że nadal szuka domu,to błysk w oku,uśmiech-bardzo jej się ten psiak spodobał i to od razu jak go zobaczyła.
Niestety nic z tego nie wynika dla Dextera:roll:
Grunt,że są moje ogłoszenia i mam nadzieję,że się w końcu uda.Nie takich weteranów wydawałam;-)

Posted

Napiszcie gdzie macie jakieś dobre łącze transportowe-gdzie Dextera można ogłaszać,żeby nie było cyrku z dowozem.Coś kojarzę,że ktoś z Mielca jeździ często kawał drogi na północ-nie wiem czy nie Poznań.Opole wchodzi w grę?Lublin?Łódź?

Posted

Generalnie whcodzą wszystkie kierunki, Asia może dowozić w stronę Poznania, Reno czasem Łódż, ja do 200 km za zwrotem wszędzie, Halcia na Rzeszów, a do Krakowa też się często zdarzają jakieś wyjazdy, stamtąd na Śląsk :)

Posted

Nikt nie dzwoni,nie pyta o kudłacza?
Na Katowicach ma rekordową wprost oglądalność-416wyświetleń na dobę:crazyeye:
A to tylko jedno z wielu ogłoszeń jakie mu zrobiłam na najpopularniejsze portale i województwa:-)
Oby to był dobry znak:-)

Posted

[quote name='Zuzka2']Nikt nie dzwoni,nie pyta o kudłacza?
Na Katowicach ma rekordową wprost oglądalność-416wyświetleń na dobę:crazyeye:
A to tylko jedno z wielu ogłoszeń jakie mu zrobiłam na najpopularniejsze portale i województwa:-)
Oby to był dobry znak:-)[/QUOTE]
jakby byla potrzebna pomoc w okolicach Katowic (wizyta, przenocowanie chlopaka itepe) dajcie znac, najlepiej na pw, bo moge czasem nie miec czasu odwiedzic wszystkich watkow :) ile bede w stanie - pomoge!