agusiazet Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Z nowym dniem nowe szanse na domek dla Dexia - więc hop na pierwszą! Quote
Ulka18 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ja tam mysle, ze wszystko bedzie ok, nowy dom czeka na Dextera, umowa podpisana, itd. Quote
terier Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Oby się udało i jak najszybciej niunio trafił do domeczku :) Quote
kaskadaffik Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Widziałam dzisiaj oba cudeńka małe, Kubuś faktycznie malutki i oba takie śliczne i kochane !! Quote
Ulka18 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 To juz niedlugo .... 3 tygodnie z kawalkiem i Dexter bedzie u siebie. Quote
agusiazet Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Jak uda mu się wyjechać, bo ja jakaś sceptyczna jestem! Quote
Ulka18 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Dlaczego ma sie nie udac? Ze powiatowy nie pusci? Niby dlaczego ma jednego malego pieska nie puscic? Juz widze awanture, ktora by byla, gdyby nie mogl jechac. Quote
agusiazet Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Zainteresował się dom w Polsce Dexterem, w najbliższy piątek dom zostanie sprawdzony i jeśli okaże się ok Dexter tam pojedzie! Pani od powiatowego przyczepiła się do Dextera i powiedziała, że osobiście dopilnuje, aby taki pies z hoteliku nie pojechał jako pies schroniskowy, zwłaszcza, że nie jest to pies mielecki! Jeśli zatem takie ryzyko istnieje, nie mam zamiaru go podejmować, bo wszystko wskazuje, że dom w Polsce jest ok! Zatem może okazać się, że Dexter zostanie w Polsce. Bardzo przepraszam za te komplikacje, na miejsce Dexterka mogę zaproponować maleńkiego Kubusia! Ulka bardzo przepraszam i nie złość się na taki obrót sprawy - bo i tak nie wiem, co z tego wyniknie!!! Quote
Zuzka2 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 No to świetne wieści i jakieś konkrety!A skąd domek?Bo ja odświeżam psiakowi cały czas ogłoszenia na kilka woj. Quote
Ulka18 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ok, tylko chcialabym wiedziec ktora to pani od powiatowego powiedziala. Fundacja napisze na pewno skarge na jej prace, a na Dextera czeka od lipca dom staly. No ale to sie bede juz ja tlumaczyc i ja zbiore ciegi. OK. PS. w sprawie Biry tez nie mam odpowiedzi, czy ten dom moze byc DT->DS wiec odpuszczam calkowicie temat psow spoza schronu. Quote
agusiazet Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Za Dextera bardzo przepraszam, ale nie chcę robić kłopotów. Co do Biry to jestem dla niej zainteresowana tym domem, choć cały czas się łamię, czy sobie młodzi ludzie poradzą, ona czasami tak panikuje, że człowiek traci cierpliwość! Ale jestem na tak. Zadzwonię! Quote
agusiazet Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Dexter znalazł dom, dm już został sprawdzony i jest w porządku. W najbliższym możliwym terminie piesek pojedzie, przyszli właściciele dołożą się do kosztów podróży! Quote
Tola Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Aga - napisz cos więcej o tym domku... czyli do Niemeic nie jedzie? Quote
agusiazet Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Nie, Dexter nie jedzie do Niemiec! W najbliższym tygodniu jedzie do Lwówka Śląskiego do Pana Łukasza. Mieszkanie w bloku, blisko ładne tereny spacerowe, Pan Łukasz zawsze w domu, spacery zapewnia rodzina, bo on jest na wózku. Rodzina z nim mieszka, do wyprowadzania Dextera są rodzice i rodzeństwo. Pan miał pieska identycznego jak Dexter, który niedawno odszedł. Pan nie boi się żadnych problemów z Dexterem, bardzo potrzebuje czworonożnego przyjaciela! Quote
Zuzka2 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Idealny dom dla Dextera!:-)Fajna rodzinka z nich wynika z opisu. Quote
Tola Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 :multi: Brzmi idealnie:loveu: Dexterek widac na ten dom własnie czekał:cool3: Quote
kaskadaffik Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Bardzo się cieszę, ze malutki wreszcie pojedzie do domku, choć nie ukrywam, że bardzo nie fajnie wyszło z Rodziną, która na Dexa czekała kilka miesięcy. Quote
agusiazet Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Mnie też jest głupio z tego powodu i bardzo gorąco rodzinę za to przepraszam, ale stosunki z Powiatowym nie pozwalają mi ryzykować, że Dexter znowu będzie bez domu! Quote
Recommended Posts