Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zainteresował się dom w Polsce Dexterem, w najbliższy piątek dom zostanie sprawdzony i jeśli okaże się ok Dexter tam pojedzie!

Pani od powiatowego przyczepiła się do Dextera i powiedziała, że osobiście dopilnuje, aby taki pies z hoteliku nie pojechał jako pies schroniskowy, zwłaszcza, że nie jest to pies mielecki! Jeśli zatem takie ryzyko istnieje, nie mam zamiaru go podejmować, bo wszystko wskazuje, że dom w Polsce jest ok! Zatem może okazać się, że Dexter zostanie w Polsce. Bardzo przepraszam za te komplikacje, na miejsce Dexterka mogę zaproponować maleńkiego Kubusia! Ulka bardzo przepraszam i nie złość się na taki obrót sprawy - bo i tak nie wiem, co z tego wyniknie!!!

Posted

Ok, tylko chcialabym wiedziec ktora to pani od powiatowego powiedziala. Fundacja napisze na pewno skarge na jej prace, a na Dextera czeka od lipca dom staly. No ale to sie bede juz ja tlumaczyc i ja zbiore ciegi. OK.

PS. w sprawie Biry tez nie mam odpowiedzi, czy ten dom moze byc DT->DS wiec odpuszczam calkowicie temat psow spoza schronu.

Posted

Za Dextera bardzo przepraszam, ale nie chcę robić kłopotów.

Co do Biry to jestem dla niej zainteresowana tym domem, choć cały czas się łamię, czy sobie młodzi ludzie poradzą, ona czasami tak panikuje, że człowiek traci cierpliwość! Ale jestem na tak. Zadzwonię!

Posted

Nie, Dexter nie jedzie do Niemiec!

W najbliższym tygodniu jedzie do Lwówka Śląskiego do Pana Łukasza. Mieszkanie w bloku, blisko ładne tereny spacerowe, Pan Łukasz zawsze w domu, spacery zapewnia rodzina, bo on jest na wózku. Rodzina z nim mieszka, do wyprowadzania Dextera są rodzice i rodzeństwo. Pan miał pieska identycznego jak Dexter, który niedawno odszedł. Pan nie boi się żadnych problemów z Dexterem, bardzo potrzebuje czworonożnego przyjaciela!