agusiazet Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Dexter marsz na pierwszą, po domek!!! Quote
agusiazet Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Dogo07 napisał(a):Czy Dexterka czeka adopcja do Niemczech ? Trudno powiedzieć. Dom czeka, ale PIW stawia opory! Przyczepił się do tego jednego psa, więc nie wiem jak to się skończy! Quote
Onaa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ale to adopcja poprzez jakąś fundację ? Bo są bardzo niepokojące informacje na temat adopcji do Niemczech, i poprzez fundacje których nie ma a psy idą na straszne testy :(. Trzeba się dobrze zastanowić gdzie się psa wysyła. Quote
agusiazet Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Mielec współpracuje z tą Fundacją od lat, więc obaw nie ma, a są zdjęcia szczęśliwych psów, ale mam duże obawy, czy Dexter pojedzie, z wcześniej wymienionych powodów! Quote
agusiazet Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Dexterek kłania się na dzień dobry!!! Quote
agusiazet Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Zaglądam, jak zwykle samotnie, do Dexterka! Quote
terier Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ja zaglądam i wrzucam zdjęcia wesołego maluch, który ma teraz kumpla, normalnie się nie rozstają słodziaki :) i oczywiście ze swoim najlepszym kumplem Kubusiem :) Quote
Tola Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Cos dziwnego dzieje sie od wczoraj z postami - wpisałam sie na wątki, a dzisiaj nie ma postów:roll: Wiec piszę jeszcze raz, ze Dexterek ma wreszcie kolege w swoim rozmiarze:lol: Quote
Tola Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Tola napisał(a):Cos dziwnego dzoieje sie od wczoraj z postami - wpisałam sie na wątki, a dzisiaj nie ma postów:roll: Wiec piszę jeszcze raz, ze Dexterek ma wreszcie kolegę w swoim rozmiarze:lol: :evil_lol: Wszystko ok - to ja zakręcona:evil_lol: Wpisałam się u Kubusia;) Quote
agusiazet Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Kochany kudłaczku, jaki los Cię czeka??? Quote
Onaa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Taki słodki mały piesek i nie ma domku. Ale napewno jakiś dobry domek czeka gdzieś na niego tylko jeszcze o tym nie wie :). Quote
Tola Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 agusiazet napisał(a):Kochany kudłaczku, jaki los Cię czeka??? Czyli nie ma nadziei na ten dom? Quote
agusiazet Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Tola napisał(a):Czyli nie ma nadziei na ten dom? Ten dom jest i czeka,ale wydaje mi się, że Dexter tam nie dojedzie. Nie chcę być złym prorokiem, ale zbyt się do niego przyczepili i mam wrażenie, że chcą go tępić! Tak dla zasady, bez wyraźnego dla mnie powodu! Quote
kaskadaffik Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Dexterku co za ludzie..... już dawno byś był w domku :( Quote
agusiazet Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 kaskadaffik napisał(a):Dexterku co za ludzie..... już dawno byś był w domku :( Właśnie i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze:( Quote
agusiazet Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 I ja też, jak zawsze zresztą:) Quote
Zuzka2 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 agusiazet,ponieważ od jakiegoś czasu znów wrzuciłam Dextera na portale i odświeżam,to dziś dostałam maila od samotnego pana z Puszczy Kampinowskiej:-)Nie ma transportu,ale i tak kazałam mu dzwonić pod podany nr tel.Napisał tyle,że ma dom,mieszka w bardzo spokojnej okolicy;nie ma dzieci,zwierząt.Mam nadzieję,że zadzwoni. Quote
agusiazet Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Niech dzwoni, Dexter nadaje się do mieszkania ze starszymi, jest zrównoważony i mądry! Quote
Recommended Posts