Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czy Dexterka czeka adopcja do Niemczech ?

Trudno powiedzieć. Dom czeka, ale PIW stawia opory! Przyczepił się do tego jednego psa, więc nie wiem jak to się skończy!

Posted

Ale to adopcja poprzez jakąś fundację ?
Bo są bardzo niepokojące informacje na temat adopcji do Niemczech, i poprzez fundacje których nie ma a psy idą na straszne testy :(.
Trzeba się dobrze zastanowić gdzie się psa wysyła.

Posted

Ja zaglądam i wrzucam zdjęcia wesołego maluch, który ma teraz kumpla, normalnie się nie rozstają słodziaki :)

i oczywiście ze swoim najlepszym kumplem Kubusiem :)

Posted

Cos dziwnego dzieje sie od wczoraj z postami - wpisałam sie na wątki, a dzisiaj nie ma postów:roll:
Wiec piszę jeszcze raz, ze Dexterek ma wreszcie kolege w swoim rozmiarze:lol:

Posted

Tola napisał(a):
Cos dziwnego dzoieje sie od wczoraj z postami - wpisałam sie na wątki, a dzisiaj nie ma postów:roll:
Wiec piszę jeszcze raz, ze Dexterek ma wreszcie kolegę w swoim rozmiarze:lol:

:evil_lol:
Wszystko ok - to ja zakręcona:evil_lol:
Wpisałam się u Kubusia;)

Posted

Tola napisał(a):
Czyli nie ma nadziei na ten dom?

Ten dom jest i czeka,ale wydaje mi się, że Dexter tam nie dojedzie. Nie chcę być złym prorokiem, ale zbyt się do niego przyczepili i mam wrażenie, że chcą go tępić! Tak dla zasady, bez wyraźnego dla mnie powodu!

Posted

agusiazet,ponieważ od jakiegoś czasu znów wrzuciłam Dextera na portale i odświeżam,to dziś dostałam maila od samotnego pana z Puszczy Kampinowskiej:-)Nie ma transportu,ale i tak kazałam mu dzwonić pod podany nr tel.Napisał tyle,że ma dom,mieszka w bardzo spokojnej okolicy;nie ma dzieci,zwierząt.Mam nadzieję,że zadzwoni.