Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jesli wszystko dobrze pojdzie, to Dexter moze sie szykowac do drogi. Nie wiem tylko czy sie zgadzacie na jego wyjazd do DE?

Jak najbardziej!!! Wszystkie domki w Niemczech sprawdziły się, są zdjęcia i na prawdę ich poziom zaangażowania w psie sprawy jest wysoki!!! Ja jestem za!!! Aga, czy możesz jakieś szczegóły na PW podać! Bo jest trochę formalności z czipem i paszportem, więc chciałabym finanse rozplanować!

Posted

[quote name='Ulka18']Agusiazet, jest jeszcze kilka tygodni. Spokojnie mozesz szukac kolejnej psinki na lipiec, dobrze byloby jakas mielecka bide w zamian za ten domek :D

Jasne, że mielecka. Może udałoby się złapać tego bezdomnego spod mojego bloku, choć mocno wątpię. Może jakaś mała, fajna i adopcyjna sunia ze schronu!

Posted

Oficjalnie informuję wszystkie ciotki zaglądające na watek Dextera, że znalazł dom i całkiem niedługo jedzie do siebie! Naczekał się maluch trochę, ale wierzę, że dobrze trafi, bo Fundacja sprawdza domy rygorystycznie!!!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Agusiazet, jeszcze tylko waga i wzrost Dextera. Nie zapomnij. No i jeszcze kilka tygodni musi Dexter poczekac.

Pamiętam, przypominałam dzisiaj Aśce!!

Posted

Jak będzie to taki dom jak ma zamojska Jetka i Maja to ja jestem jak najbardzie "za":loveu:
Zdjęcia Mai do dzisiaj wzruszają mnie do łez.
Dexterku - juz nie mogę sie doczekac:lol:
Mały kochany psiulek we włąsnym domciu:)

Posted

zagladam tu rano i az wlasnym oczom nie wierze... myslalam, ze jeszcze sie nie obudzilam, ale w pracy poinformowano mnie, ze jednak nie spie... jakze sie ciesze! :) :) :)
Powodzenia Dexiu!