Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Telefonów do Dexterka troszkę było, ale zero konkretów. Wszyscy spodziewali się, że psiak mieszka w bloku obok na ŚLĄSKU i można go za chwilę zobaczyć. Pomoc nasza w transporcie nikogo nie zachęciła. A teraz telefony milczą.

Posted

zdjecie w ogloszeniu bylo, wiec nie wiem, co tacy ci ludzie... jak bede rano w domu, to cykne fote ogloszeniu i wam podesle, moze warto by mu takie ogloszenie wykupic w innym rejonie w Metro? Ja niestety finansowo tym razem nie pomoge :( co wy na to? znajdzie sie kilka osob chetnych na zrzutke?
ja zawsze zapisuje wszystkie takie numery i swoje adnotacje, po kilku dniach oddzwaniam, ew. proponuje wiecej zdjec i czasem cos z tego wychodzi.

Posted

Aga rozmawiałam z Asią, jest dużo tel. o małego ze Śląska, ale jak słyszą że z Mielca, to daleko i rezygnują.... nie chcą słuchać, że możemy pomóc w transporcie ....jakby im zależało, to chyba by chcieli...

Posted

Też tak myślę,że ludziom nie zależy...
My wszystkie psiaki praktycznie wydajemy właśnie takim sposobem z okolic Kielc-nie piszemy gdzie pies przebywa,a jak ktoś zadzwoni,to rzadko kiedy rezygnuje z powodu odległości,skoro my ten temat załatwiamy.
Ja na bieżąco ogłaszam psiaka i odświeżam i polecam...

Posted

no, jak bedzie wiecej chetnych do dorzucenia grosika, to moze sie uda, a tu zdjecie owego ogloszenia ode mnie:

to sa dwa moduly XL, 1 emisja, cena: 516zl i 90% rabatu, wychodzi 51,6 netto - 63,47 brutto.
Rabat byl dany, bo nie umawialam terminu puszczenia ogloszenia - to tzw. "bank ogloszen".
Wymiar w cm ogloszenia to 10 x 6.