Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, teraz już sama nie wiem, co o tym myśleć - zadzwoniłam do Pana i okazało się, że to jego żona chce pieska. Ale Państwo wyjeżdżają do sanatorium i mogą dopiero myśleć o adopcji dopiero w okolicach 10 maja. Pytam się, czy w ew. przyszłości takich wyjazdów miałby kto zająć się psem, na co Pani odpowiedziała, że to wtedy będą się martwić! Na razie spasowałam i zamawiam Dexterowi z 130 ogłoszeń, może wreszcie ktos odpowiedni go wypatrzy!

Posted

Ten gosciu od 'sanatorium' juz sie przewijal na dogomanii. Murka na pewno miala suczke, ktora mialam wiezc, a w ostatniej chwili gosciu zrezygnowal zaslaniajac sie wyjazdem do sanatorium.

Posted

Dziewczyny, jeśli mogę radzić, to trzymajcie się zasady: jeśli jest cokolwiek co budzi Wasze wątpliwości - nie wyadoptujcie takiej osobie psa. Stosuję tę zasadę wiele lat i uwierzcie mi, że dobrze na tym wychodzę :).

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Ja też miałam mu wieźć Żabkę, nie ma mowy, to ten sam gość, on juz tak kilka lat działa !!

co kieruje takimi ludzmi? nie rozumiem tego... dobrze, ze psow nie dostaja; ciagle sie dziwie, ze nie ma domku dla Dexia

Posted

aaa, ja zapomnialam przeciez dodac, ze 14 kwietnia bylo to ogloszenie ze zdjeciem w Metro... czekam na egzemplarz, ktory przyjdzie do mnie poczta, ale niestety, jak widac, niewiele to dalo :(

Posted

Zaglądam do psiaka:-)
Taka cisza u niego...
Dextera polecam,odświeżam ogłoszenia-jest w moim stałym repertuarze polecanych psiaków.Ciężko mi zliczyć ilu osobom go podesłałam,ale naprawdę wielu.
Najfajniejsze domki jakie kojarzę,a którym Dextera podesłałam to Warszawa i Kraków.Trzymam kciuki,żeby się spodobał ludziom!:-)

Posted

Ja też podsyłam komu mogę, ostatnio nawet na fb jakaś młoda osoba do mnie pisała że szuka pieska dla mamy z Rzeszowa, podałam link do ogłoszenia, ale chyba nic z tego nie wyszło :(.