Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I tutaj takie super zdjęcia:loveu:
Dopiero dzisiaj ukazało sie ogłoszenie W Tygodnki Zamojskim; miałam 3 telefony, ale jak na razie to beznadziejne.
Czekam na konkretny.

Posted

a to... no po prostu chyba je bede nosic w telefonie na tapecie:

terier napisał(a):
Zdjęcia z nowej "sesji zdjęciowej";) Dexterka :)

pasowaliby do siebie.... nie?:cool1:

Posted

Dzisiaj byłam odwiedzić Dextera. Pierwszy raz widziałam go na żywo. To prawdziwy misiu przytulanka i ma takie niedźwiadkowe oczy, a jak się go przytula to oczka ma maślane! Piękny piesek i taki kochany!!!

Posted

Fajnie,że w ogóle dzwonią;-)Dexter właśnie na Śląsku ma ogromną oglądalność.Wiele psów nie ma ani oglądalności na portalach ani tym bardziej tel.o nie nie ma,a skoro ogłoszenie przyciąga uwagę,to prędzej czy później zadzwoni właściwa osoba;-)
Ja mu na tych najpopularniejszych odświeżam co tydzień lub co 2tyg-zależy od portalu i polecam psiaka.Niestety wiele osób wolałoby Dextera w postaci 3mies.szczeniaka:cool3:bo szukają psa docelowo o walorach i wymiarach Dextera,ale ma być jednak szczeniak:razz:

Posted

to chyba ci ludze z Jarmarku dzwonia, bo ogloszenie sie juz ukazalo, w Metro niestety czeka sie troche dluzej. Nasz Gufi, mial ogloszenia w Jarmarku od ok. polowy marca... a od wczoraj w nowym domu, drugi - Lizak mial ogloszenia przez dwa tygodnie, od czwartku w domu ;) mam nadzieje, ze i Dexiu w koncu swojego czlowieka znajdzie.

Posted

Do mnie wczoraj zadzwoniła pani z okolic Zamościa, ze bardzo chce adoptowac Dexterka; ma bernardyna w kojcu, a Dexter mieszkałby w domu.
Ale to lubelska wies ipo historii z Bursztynem nie mam zbyt duzego zaufania..
Mam namiary, przy okazji tam podjadę.

Posted

Odezwał się bardzo fajny dom z Rudy Śląskiej!!! Czy znacie kogoś stamtąd, kto mógłby podejść do Pana, wszystko sprawdzić i obejrzeć, oraz dogadać się w sprawie transportu!