agusiazet Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Zdjęcia Dextera od Ulka18 (dziękuję): Quote
Kama83 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 agusiazet, w takim razie przeslij mi prosze na maila jedno najlepsze zdjecie Dexa, zeby byl dobrze widoczny i tekst do ogloszenia. Jesli daloby sie z tego zdjecia ujac tlo, byloby super, jak nie, sama sie postaram. Mail loveable@wp.pl. Quote
Kama83 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 mam :) okroje nieco, zeby ludziom sie chcialo doczytac do konca :) i zeby sie w dwoch modulach zmiescilo i puszcze :) Quote
agusiazet Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Kama83 napisał(a):mam :) okroje nieco, zeby ludziom sie chcialo doczytac do konca :) i zeby sie w dwoch modulach zmiescilo i puszcze :) Z góry pięknie dziękuję:) Quote
Kama83 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 nie dziekuj ;) trzymaj kciuki, ze to przyniesie efekt, bo jak nie, to chyba moja sie juz na tyle przyzwyczai, ze on u mnie wyladuje ;) Puscilam tez maila do Jarmarku, zeby wydrukowali ogloszenie, mozecie tez to zrobic, np. za tydzien. Im krotsze, tym lepsze bo wtedy mozna je nadac bezplatnie! http://www.jarmark.com.pl/nadac.htm Quote
Zuzka2 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Mam osobę chętną ze Starachowic na małego psiaka do bloku,więc wysłałam tel.Mam nadzieję,że ew.dowóz będzie możliwy;-) Quote
agusiazet Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 A czy ta osoba jest sprawdzona? Czy trzeba byłoby ją sprawdzić? Quote
Zuzka2 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Nie wiem,bo dostałam cynk od kolegi,który tam w Starachowicach w ramach jakiejś fundacji zajmuje się bezdomniakami i jakaś znajoma do niego zadzwoniła,że szuka psiaka do bloku.Nie wiem czy zadzwoni czy nie-podałam tel.p.Joasi z 1postu.Czekam też na info od kolegi co Pani zdecydowała. Quote
Kama83 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 to co wstrzymac sie ze dwa dni z ogloszeniami? moze cos w tym jest? ostatnio jak juz mialam puszczac ogloszenie dla mojej podopiecznej, to poszla do domu z ogrodem ;) a i ja troche przesadna jestem. Quote
agusiazet Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Jakie piękne zęby!!! Dexter to piesek ławeczkowy:) Quote
Kama83 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ja sadze, ze on ma max 2-3 lata, a nie az 4 ;) kurcze, z jednej strony, chcialabym, zeby znalazl domek, a z drugiej, bedzie mi przykro :( bo chcialabym go widziec hasajacego z moja :) taki pies ogrodnika ze mnie ;) bo go wziac na razie nie moge, chyba nie moge, nie jestem psim psychologiem, ale tak mi mowiono Quote
agusiazet Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Mały przystojniak Dexter szuka domu!!! Quote
terier Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 To taki śliczny i kochany psiak, dziwne że nie może znaleźć domku :( to idealny kanapowiec przytulanka :) najchętniej z kolan by nie schodził :) Quote
Kama83 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 poczekalam kilka dni, widze, ze nie ma dalszej czesci tego telefonu :(, a wiec jutro zasiadam do kompa wieczorem i nadaje kolejne ogloszenie dla niego! Mam nadzieje, ze wreszcie pojedzie do wymarzonego domku! Quote
agusiazet Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 My też cały czas mamy taką nadzieję:) Quote
Tola Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Kama83 napisał(a):poczekalam kilka dni, widze, ze nie ma dalszej czesci tego telefonu :(, a wiec jutro zasiadam do kompa wieczorem i nadaje kolejne ogloszenie dla niego! Mam nadzieje, ze wreszcie pojedzie do wymarzonego domku! Z takimi zdjęciami to sukces murowany! Trzymam kciuki. Quote
Kama83 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Co tam Dexterku u Ciebie? Wlasnie Kama napisala maila do Metro z trescia ogloszenia dla Ciebie i Twoim zdjeciem. Czekam jeszcze na dane do przelewu i ogloszenie sie wkrotce wydrukuje ;) Mam nadzieje, ze dzieki temu znajdziesz domek :) Quote
terier Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Oby się udało piesiaczkowi :) trzymam kciuki za sukces :) Quote
Recommended Posts