Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet, w takim razie przeslij mi prosze na maila jedno najlepsze zdjecie Dexa, zeby byl dobrze widoczny i tekst do ogloszenia.
Jesli daloby sie z tego zdjecia ujac tlo, byloby super, jak nie, sama sie postaram.
Mail loveable@wp.pl.

Posted

nie dziekuj ;) trzymaj kciuki, ze to przyniesie efekt, bo jak nie, to chyba moja sie juz na tyle przyzwyczai, ze on u mnie wyladuje ;)
Puscilam tez maila do Jarmarku, zeby wydrukowali ogloszenie, mozecie tez to zrobic, np. za tydzien. Im krotsze, tym lepsze bo wtedy mozna je nadac bezplatnie!
http://www.jarmark.com.pl/nadac.htm

Posted

Nie wiem,bo dostałam cynk od kolegi,który tam w Starachowicach w ramach jakiejś fundacji zajmuje się bezdomniakami i jakaś znajoma do niego zadzwoniła,że szuka psiaka do bloku.Nie wiem czy zadzwoni czy nie-podałam tel.p.Joasi z 1postu.Czekam też na info od kolegi co Pani zdecydowała.

Posted

to co wstrzymac sie ze dwa dni z ogloszeniami? moze cos w tym jest? ostatnio jak juz mialam puszczac ogloszenie dla mojej podopiecznej, to poszla do domu z ogrodem ;) a i ja troche przesadna jestem.

Posted

ja sadze, ze on ma max 2-3 lata, a nie az 4 ;) kurcze, z jednej strony, chcialabym, zeby znalazl domek, a z drugiej, bedzie mi przykro :( bo chcialabym go widziec hasajacego z moja :) taki pies ogrodnika ze mnie ;) bo go wziac na razie nie moge, chyba nie moge, nie jestem psim psychologiem, ale tak mi mowiono

Posted

poczekalam kilka dni, widze, ze nie ma dalszej czesci tego telefonu :(, a wiec jutro zasiadam do kompa wieczorem i nadaje kolejne ogloszenie dla niego! Mam nadzieje, ze wreszcie pojedzie do wymarzonego domku!

Posted

Kama83 napisał(a):
poczekalam kilka dni, widze, ze nie ma dalszej czesci tego telefonu :(, a wiec jutro zasiadam do kompa wieczorem i nadaje kolejne ogloszenie dla niego! Mam nadzieje, ze wreszcie pojedzie do wymarzonego domku!

Z takimi zdjęciami to sukces murowany!
Trzymam kciuki.

Posted

Co tam Dexterku u Ciebie?
Wlasnie Kama napisala maila do Metro z trescia ogloszenia dla Ciebie i Twoim zdjeciem.
Czekam jeszcze na dane do przelewu i ogloszenie sie wkrotce wydrukuje ;)
Mam nadzieje, ze dzieki temu znajdziesz domek :)