marra Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Szarotka napisał(a):I co bedzie z maluchem ?? ponawiam :( Quote
gabat Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 No i co? Jamor nie mów, że Tobie się nie udało. Nie wierzę! :razz: Kto lepiej zna się na psach od Ciebie? Quote
marlenka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Norek siedzi dalej w rurze , co sie okazuje jest kilka osób które go dokarmiają ... ma jedzenie wode , kocyk ... ale to nie to samo co ciepły kąt :( Quote
marra Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Pewnie że nie, wyłaź mały co to za życie w norze !! Quote
gabat Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 marlenka napisał(a):Norek siedzi dalej w rurze , co sie okazuje jest kilka osób które go dokarmiają ... ma jedzenie wode , kocyk ... ale to nie to samo co ciepły kąt :( To może ktoś z tych "karmicielek" lub "karmicieli" weźmie Rurka do domu? Próbowałaś nawiązać kontakt? Quote
toyota Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja też coś mu do skarbonki wrzucę , ale to dopiero w grudniu , bo teraz jestem bankrutem. Będę o nim pamiętać , bo to "brat " mojej Tosi :-(. Quote
Szarotka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Narazie to trzeba by go za uszy wyciagac z rury ....... Quote
marlenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Szarotka napisał(a):Narazie to trzeba by go za uszy wyciagac z rury ....... Szarotka ja z checią bym go wyciagneła ale tak jak napisałam , nie mogę wziąc odpowiedzialności finansowej, jesli nie ma stałych deklaracji ... rozsyłałam watek na Pw i cisza :( Quote
sleepingbyday Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 podliczyłas deklaracje? ile tego jest? Quote
marlenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 sleepingbyday napisał(a):podliczyłas deklaracje? ile tego jest? Tak stałych jest 35 zł jednorazowych 130 zł ... niestety nie wygląda to dobrze ... Quote
sleepingbyday Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 jednorazowych nie licz, na szczepienia chocby pójdzie. prosże, zmień tytuł "Rurek ma 35 zł deklaracji, więc jednak przezimuje w rurze" albo cos w ten deseń. wazne: napisz info i podaj swój telefon z prośba o kontakt i połóż to gdzies tam w jego okolicahc zafoliowane przed deszczem. może z kims tam zgrasz działania/ moze kogoś da się namówić na miejsce do zcasu znalezienia domu? damy rade zebrać te 50 zł czy 100 na karmę dla opiekuna. nie wiadomo, co ten ktoś może i na co da się go namówić, ale tzreba złapac kontakt!!! tymczasem- jakieś foty przy karmieniu spróbuj jeszcze zrobić, jka się da. Quote
marlenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 sleepingbyday napisał(a):jednorazowych nie licz, na szczepienia chocby pójdzie. prosże, zmień tytuł "Rurek ma 35 zł deklaracji, więc jednak przezimuje w rurze" albo cos w ten deseń. wazne: napisz info i podaj swój telefon z prośba o kontakt i połóż to gdzies tam w jego okolicahc zafoliowane przed deszczem. może z kims tam zgrasz działania/ moze kogoś da się namówić na miejsce do zcasu znalezienia domu? damy rade zebrać te 50 zł czy 100 na karmę dla opiekuna. nie wiadomo, co ten ktoś może i na co da się go namówić, ale tzreba złapac kontakt!!! tymczasem- jakieś foty przy karmieniu spróbuj jeszcze zrobić, jka się da. Kartkę zostawiłam w koszulce zeby nie zmokła , już 2 razy bo co pojadę to nie ma , przygniatam ją kamykiem ale znika , może Norek pożera :) . Z karma nie ma kłopotu , najważniejsze jest to zeby on miał co jeść .. Quote
marra Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 czyli kartkę ktoś bierze i sprawę olewa. Quote
Awit Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 A może przylep ją, omotaj dokoła drzewa blisko tej rury.... Quote
AresekSE Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 a ile potrzeba na ten hotel? ja moge dac 15zl co miesiac, a jak go z tej rury nie wyciagniecie to on tam w koncu zamarznie Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 a ze 300. dizęki za deklarację, świetnie. powoli moze się uzbiera? byle te 200 choć z groszami mieć, resztę z bazarków co miesiąc powinno się dac radę. Quote
Szarotka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Czy jest chociaz nikla, zeby owa rura znikla z zycia Norka, moze zlapcie go do worka, lub do klatki - piesko lapki bo odmrozi w zimie lapki I zamarznie w misce woda strasznie mi malucha szkoda :(:( Quote
marlenka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Norek dalej siedzi w tej swojej norce . Wczoraj pasztetową zjadł z reki ale dotknac sie nie dał łobuz . Mylałam ze go złapię za sierść jak królika i wrzucę do samochodu , ale nie dało rady , może się facet przekona do mnie ... Quote
joanna83 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Małymi kroczkami powinno się udać. Dobrze, że są postępy:) Quote
marlenka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 joanna83 napisał(a):Małymi kroczkami powinno się udać. Dobrze, że są postępy:) Dobrze że nie ma mrozów :) Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 już je z z ręki, z atem spoko. marlenka, nie łąp go za wcześnie, bo to cofnie cały proces. możesz, jak z ręki je, troche ją zacisnąć, zeby musiał wygzrebywać ci żarełko z dłoni. a jak je zręki, to jednocześnie delikatnie pomiziac palcami tej ręki pod brodą. i potem znów. Quote
Recommended Posts