Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlenka napisał(a):
Norek siedzi dalej w rurze , co sie okazuje jest kilka osób które go dokarmiają ... ma jedzenie wode , kocyk ... ale to nie to samo co ciepły kąt :(

To może ktoś z tych "karmicielek" lub "karmicieli" weźmie Rurka do domu? Próbowałaś nawiązać kontakt?

Posted

Szarotka napisał(a):
Narazie to trzeba by go za uszy wyciagac z rury .......

Szarotka ja z checią bym go wyciagneła ale tak jak napisałam , nie mogę wziąc odpowiedzialności finansowej, jesli nie ma stałych deklaracji ... rozsyłałam watek na Pw i cisza :(

Posted

jednorazowych nie licz, na szczepienia chocby pójdzie.

prosże, zmień tytuł "Rurek ma 35 zł deklaracji, więc jednak przezimuje w rurze" albo cos w ten deseń.

wazne: napisz info i podaj swój telefon z prośba o kontakt i połóż to gdzies tam w jego okolicahc zafoliowane przed deszczem. może z kims tam zgrasz działania/ moze kogoś da się namówić na miejsce do zcasu znalezienia domu? damy rade zebrać te 50 zł czy 100 na karmę dla opiekuna. nie wiadomo, co ten ktoś może i na co da się go namówić, ale tzreba złapac kontakt!!!

tymczasem- jakieś foty przy karmieniu spróbuj jeszcze zrobić, jka się da.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jednorazowych nie licz, na szczepienia chocby pójdzie.

prosże, zmień tytuł "Rurek ma 35 zł deklaracji, więc jednak przezimuje w rurze" albo cos w ten deseń.

wazne: napisz info i podaj swój telefon z prośba o kontakt i połóż to gdzies tam w jego okolicahc zafoliowane przed deszczem. może z kims tam zgrasz działania/ moze kogoś da się namówić na miejsce do zcasu znalezienia domu? damy rade zebrać te 50 zł czy 100 na karmę dla opiekuna. nie wiadomo, co ten ktoś może i na co da się go namówić, ale tzreba złapac kontakt!!!

tymczasem- jakieś foty przy karmieniu spróbuj jeszcze zrobić, jka się da.

Kartkę zostawiłam w koszulce zeby nie zmokła , już 2 razy bo co pojadę to nie ma , przygniatam ją kamykiem ale znika , może Norek pożera :) . Z karma nie ma kłopotu , najważniejsze jest to zeby on miał co jeść ..

Posted

Czy jest chociaz nikla,
zeby owa rura znikla
z zycia Norka,
moze zlapcie go do worka,
lub do klatki - piesko lapki
bo odmrozi w zimie lapki
I zamarznie w misce woda
strasznie mi malucha szkoda :(:(

Posted

Norek dalej siedzi w tej swojej norce . Wczoraj pasztetową zjadł z reki ale dotknac sie nie dał łobuz . Mylałam ze go złapię za sierść jak królika i wrzucę do samochodu , ale nie dało rady , może się facet przekona do mnie ...

Posted

już je z z ręki, z atem spoko. marlenka, nie łąp go za wcześnie, bo to cofnie cały proces. możesz, jak z ręki je, troche ją zacisnąć, zeby musiał wygzrebywać ci żarełko z dłoni. a jak je zręki, to jednocześnie delikatnie pomiziac palcami tej ręki pod brodą. i potem znów.