Ewka :) Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dodam zdjęcie na facebooku i naszej-klasie, może znajdzie się dla niego domek :) Quote
Jola i Czterołapy Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Cioteczki, nie krzyczcie za OT! Chciałam tylko zaprosić na bazarek dla Borysa z Zamościa: http://www.dogomania.pl/threads/196279-Książki-ciuchy-kosmetyki-biżu-i-inne-dla-Borysa-z-Zamościa-21.11-do-godz-22.00!!/page1 Quote
Żunia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Goldi ma już wybrany DS w Nowym Wiśniczu. Pojedzie tam w czwartek. Chętnych do adopcji pieszczocha było wielu, ale najlepszym jest wg. nas domek u p. Zofii. Quote
_Goldenek2 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Golduś już w nowym domku. Jola jutro wklei fotki. Bardzo wszyscy się cieszymy, bo trafił naprawdę cudownie :) Quote
Jola i Czterołapy Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Jak miło, Dogo hasło przyjęło... może faktycznie uda mi się fotki wstawić? Dostałam wiadomość i foteczki z nowego domu Goldiego :) "Przesyłam w załączeniu zdjęcia z Wiśnicza. Nie było żadnych niepokojących sygałów. Z mamą się dogaduje. Wskakuje jej na kolana :-) . Byłem z nim na dłuższym spacerku, żeby poznał okolicę. Dziękuję i pozdrawiam. Romek K." Goldi w ogrodzie: Czas wracać do domu... ... do ulubionych zajęć! Quote
_Goldenek2 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Nasz Goldi kochany.... super trafił :) Quote
Joodith Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Buszujący w śniegu :) ale wyrósł przystojniak Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 nie moge sie napatrzec na tą fote na kolanach...no jak sie rozłożył jak panicz :-) Quote
coronaaj Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):nie moge sie napatrzec na tą fote na kolanach...no jak sie rozłożył jak panicz :-) sliczny goldenek ale szczescie, ze ma juz domek!!! Quote
Recommended Posts