Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GOLDI z zamojskiego schroniska jest już w DT w Krakowie :)
Chłopak ma wg weta max. 1,5 roku. Był w schronisku tylko ok. 20 dni.
Jest w trakcie leczenia stanu zapalnego, wykastrowany, zaszczepiony, wykapany, zakropiony przeciwko kleszczom :-)
Lubi dzieci, nie ma nic przeciwko kotom ani innym (nawet dużym) psom.
Maluch jest psiakiem kanapowo-fotelowo-nakolanowym ;)
Nie ma choroby lokomocyjnej. Lubi jazdę samochodem. Ładnie chodzi na smyczy. Wraca na przywołanie :)
Po zakończeniu leczenia (koniec listopada) Goldi będzie gotowy do adopcji!

Oto Goldi, już w DT:

tel: 691 43 77 71 (Jolanta)
e-mail: szansa@goldenretriever.pl

Posted

malawaszka napisał(a):
i on przyjechał teraz z Zamościa do Krakowa? szkoda, że nie wiedziałam nic bo pisałam na wątku zamojskim że chciałam wziąć do hotelu sznupkowego psiaka stamtad a nie mam transportu :(

Transport trafił się nagle i niespodziewanie.

Posted

Witam , zapodałam temat jednemu panu , który poszukuje psiaka dla cioci. Może się uda. Jestem dobrej mysli. Pan miał wziąć ode mnie szczeniaka, ale ciocia nie moze sie doczekać bo moje maja dopiero 5 tygodni. (wątek -śliczna terierowata sunia i 4 malce);)

Posted

DoPi napisał(a):
Witam , zapodałam temat jednemu panu , który poszukuje psiaka dla cioci. Może się uda. Jestem dobrej mysli. Pan miał wziąć ode mnie szczeniaka, ale ciocia nie moze sie doczekać bo moje maja dopiero 5 tygodni. (wątek -śliczna terierowata sunia i 4 malce);)

Jeżeli ktoś będzie zainteresowany adopcją to będzie musiał przejść procedury obowiązujące w Szansa-na pomoc goldenom. Czekamy na wypełnioną ankietę, którą można znaleźć na naszej stronce (w moim podpisie) :). Trzeba kliknąć znaczek w moim podpisie i wejść w "informacje ogólne".

Posted

Transport z Zamościa do Krakowa zdarzył się nagle i cudem!
Tym cudem jest nasza Jola/Julian i jej rodzina:lol:
Jolu - dziekujemy! Twoja pomoc jest nieoceniona!!!
O 19:30 usłyszałam: "Dzwoń, bo jest transport!", a godzinę później Goldi już jechał do Krakowa :)
Po 1:00 odebrałam zaspanegp psiaka od przemiłego młodego człowieka, który nie chciał nawet kawy/herbaty:oops:
Goldi jest cichy, miły, przytulny... sama słodycz!
Jest baaardzo spokojny, ale to chyba jeszcze z powodu stresu. Zobaczymy, co będzie za tydzień...
Ulubione miejsce: na kolanach.
Spacery: na smyczy, nie ciągnie!
Szczekajace burki za płotami: olewa.
Kot: zero zainteresowania.
CUDO, absolutne cudo!:lol:

Posted

Charakter identyczny jak wygląd. Kocha człowieka. Bardzo pogodny i ustępliwy psiak. Jest w DT u Joli, która ma dwie sunie goldenki i psa goldena, który ma charakter ;). Nasz Goldi nikomu nie wadzi. Na kota też nie zwraca uwagi. Same zalety.