Kar0la Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Była szansa na domek dla Luckiego w Łodzi, ale pani Hania się nie zdecydowała. Centrum Łodzi, kamienica bez kawałka zieleni, podwórka, wyjście prosto na ruchliwą ulicę i dodatkowo niepełnosprawna osoba. On jest za bardzo żywiołowy na takie warunki, on musi się wybiegać, wyszaleć. To nie był domek dla niego. Trudno szukamy dalej. Quote
wandul 66 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kar0la napisał(a):Była szansa na domek dla Luckiego w Łodzi, ale pani Hania się nie zdecydowała. Centrum Łodzi, kamienica bez kawałka zieleni, podwórka, wyjście prosto na ruchliwą ulicę i dodatkowo niepełnosprawna osoba. On jest za bardzo żywiołowy na takie warunki, on musi się wybiegać, wyszaleć. To nie był domek dla niego. Trudno szukamy dalej.macie racje , to nie sztuka wcisnąc psa , trzeba to zrobić z głową :lol: :lol: :lol: Quote
Kar0la Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Rozmawiałam z panią Hanią, w hotelu pojawiły się jakieś problemy...boję się o Luckiego. Jakiś pies się rozchorował a on nie był jeszcze szczepiony... Możliwe, że trzeba będzie go trzeba zabrać, tylko dokąd następny hotel, schronisko? Quote
akucha Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Kar0la, wisz coś??? Szczeniuś zdrowy??? :-o Malutki, szukaj szybko domu!!! Pomózcie, niech nie zmarnuje się taki piekny pies!!! Quote
Kar0la Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 Rozmawiałam z panią Hanią. Pies podbno może zostać w hotelu. Sytuacjia opanowana....przynajmniej na razie.... Quote
wandul 66 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 pewno że się znajdzie domek , najlepszy pod słońcem Quote
Kar0la Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Lucky szuka domku także na allegro. Zobaczymy... Szkoda, że nie ma lepszych zdjęć, ale pani Hania nie ma jak tam podjechać, to około 30 km za Łodzią. Quote
Kar0la Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 U Luckiego wszystko OK. Tylko domku nadal nie ma, a w hotelu wiecznie mieszkać nie może... Quote
Kar0la Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Lucky pokaż się może Cię ktoś pokocha. Quote
akucha Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pokazuj się chłopaku, domu szukaj!!!! Młody jest, sliczny, potrzebuje tylko domu!!!! Nie wiem jak, ale trzeba załatwić nowe zdjęcia :razz: Te z gipsem moga trochę odstraszać... Quote
Kar0la Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Wiem, ale ja sama nic nie poradzę.:shake: Nie mam aparatu. Właśnie kombinuję, że może zabiorę w weekend panią Hanię i pojedziemy razem do tego hotelu. Ona ma aparat, a ja transport. :lol: TZ się zgodzi pojechać jeśli nic innego się nie wymyśli. Muszę porozmawiać z panią Hanią co ona na to, ale ona jedzie jutro z niewidomą sznaucerką do Warszawy na badania. Więc porozmawiam z nią w czwartek. Quote
akucha Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pewnie TZ-et się zgodzi :evil_lol: Nowe zdjęcia możnaby wstawic na Allegro i do innych ogłoszeń. Sama jestem ciekawa, jak Lacky teraz wyglada, pewnie wyrósł ;) Quote
Kar0la Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Podobno dużo już nie urósł. Ja też go dawno nie widziałam. Quote
Kar0la Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 W czwartek mają być nowe zdjęcia Luckiego. :loveu: Quote
Kar0la Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Lucky no i gdzie to twoje szczęście?? Nikt nie chce słodziaka. Quote
martik b Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 No taki śliczny jestem:loveu: ..kto mnie zechce:cool3: Quote
Kar0la Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Lucky nadal szuka domku. Mam nadzieję, że dzisiaj będą nowe zdjęcia. Quote
martik b Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 A gdzie nowe zdjęcia Słodziaka :cool3: Podnoszę na dzień dobry do góry po domeczek :multi: !!! Quote
akucha Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Lucky, na pierwszą stronę. Niech jego imie przyniesie mu wreszcie szczęście i znajdzie wymarzony dom!!! Quote
Recommended Posts