Jump to content
Dogomania

Lucky-szczeniak po złamaniu łapy, 3 m-ce w hotelu MA DOM!!! zdj str.17,25

Recommended Posts

Posted

Była szansa na domek dla Luckiego w Łodzi, ale pani Hania się nie zdecydowała. Centrum Łodzi, kamienica bez kawałka zieleni, podwórka, wyjście prosto na ruchliwą ulicę i dodatkowo niepełnosprawna osoba. On jest za bardzo żywiołowy na takie warunki, on musi się wybiegać, wyszaleć. To nie był domek dla niego. Trudno szukamy dalej.

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la napisał(a):
Była szansa na domek dla Luckiego w Łodzi, ale pani Hania się nie zdecydowała. Centrum Łodzi, kamienica bez kawałka zieleni, podwórka, wyjście prosto na ruchliwą ulicę i dodatkowo niepełnosprawna osoba. On jest za bardzo żywiołowy na takie warunki, on musi się wybiegać, wyszaleć. To nie był domek dla niego. Trudno szukamy dalej.
macie racje , to nie sztuka wcisnąc psa , trzeba to zrobić z głową :lol: :lol: :lol:

Posted

Rozmawiałam z panią Hanią, w hotelu pojawiły się jakieś problemy...boję się o Luckiego. Jakiś pies się rozchorował a on nie był jeszcze szczepiony...
Możliwe, że trzeba będzie go trzeba zabrać, tylko dokąd następny hotel, schronisko?

Posted

Lucky szuka domku także na allegro. Zobaczymy...
Szkoda, że nie ma lepszych zdjęć, ale pani Hania nie ma jak tam podjechać, to około 30 km za Łodzią.

Posted

Pokazuj się chłopaku, domu szukaj!!!! Młody jest, sliczny, potrzebuje tylko domu!!!!

Nie wiem jak, ale trzeba załatwić nowe zdjęcia :razz: Te z gipsem moga trochę odstraszać...

Posted

Wiem, ale ja sama nic nie poradzę.:shake: Nie mam aparatu. Właśnie kombinuję, że może zabiorę w weekend panią Hanię i pojedziemy razem do tego hotelu. Ona ma aparat, a ja transport. :lol: TZ się zgodzi pojechać jeśli nic innego się nie wymyśli.
Muszę porozmawiać z panią Hanią co ona na to, ale ona jedzie jutro z niewidomą sznaucerką do Warszawy na badania. Więc porozmawiam z nią w czwartek.

Posted

Pewnie TZ-et się zgodzi :evil_lol: Nowe zdjęcia możnaby wstawic na Allegro i do innych ogłoszeń. Sama jestem ciekawa, jak Lacky teraz wyglada, pewnie wyrósł ;)