Jump to content
Dogomania

Lucky-szczeniak po złamaniu łapy, 3 m-ce w hotelu MA DOM!!! zdj str.17,25

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dabrowka napisał(a):
Rozumiem z tego, że pani się jednak nie zdecydowała?
To teraz trzymamy kciuki za jedyną słuszną decyzję pana ;)

Pani miała zadzwonić za tydzień, bo gdzieś wyjechała. Jak na razie nie dzwoni. Pan miał zadzwonić dzisiaj. Czekamy.:roll:

Aga dziękuję.

Posted

Czy pan, który miał dzownic dzisiaj się odezwał?
Byłam dzisiaj w Złotnikach u "mojego" ON-ka z Sochaczewa. Mały bohater tego watku skakał wkoło nas jak mała pchełka. Jest bardzo przyjacielski. Potem spał rozwalony na słoneczku. Najlepiej by było jakby spał w swoim domku.
Nie mam czasu wałkowac całego watku, a chciałabym wiedzieć czy macie w hotelu w Złotniakch jakiś dług, a jesli tak, to ile?
Doba w hotelu tam kosztuje z wyżywieniem 12 zł. Ile ma już zapłacone i ile brakuje?

Posted

Podnoszę i proszę o odpowiedź na zadane wyżej pytanie lub nr tel do osoby, która zajmuje się płatnościami za tego psiaka w Złotnikach. Zależy mi na otrzymaniu odpowiedzi najpóźniej do jutra rano.

Posted

CoolCaty rozmawiałam z Hanią. Sytacja wygląda tak, że dług za Luckiego jest spory. Hani zawiozła im ostatnio 100 zł, bo więcej nie miała. Pan wziął i przymknął oko na część długu. Oni tam Luckiego bardzo lubią i liczą go teraz ulgowo, ale jednak płacić trzeba. Jeśli możesz Ty lub ktokolowiek dołożyć parę złotych będziemy wdzięczne. :modla::modla::modla: Dług rośnie na bieżąco, nic do przodu nie jest zapłacone.

W sprawie adopcji ani Pan ani Pani się nie odezwali. :shake:

Posted

Dzięki za odpowiedź. Jutro zabieram ze Złotnik ON-ka, więc nadpłatę jaka nam została za niego przekazujemy na Luckiego. To będzie 78 zł. Jutro przekażemy właścicielce domku w Złotnikach, ze ta kasa, która została jest na niego. Przekaż pani Hani ile kaski na niego zostawiamy - zależy mi na tym, żeby była dobrze wykorzystana.

Posted

A dzisiaj była u mnie Hania...i wiecie co????:cool3::cool3::cool3::cool3:

W tym tygodniu zawozimy chłopaka do nowego,długo wyczekiwanego domku do Aleksandrowa:) :) :)