Jump to content
Dogomania

Lucky-szczeniak po złamaniu łapy, 3 m-ce w hotelu MA DOM!!! zdj str.17,25

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga przepraszam Cię, ale zapomniałam napisać tekst. Miałam ostanio mało czasu. Chore dzieci, wczoraj miałam iść na wesele, ale nie dotrałam a zaraz wychodzę na poprawiny. Jutro napisze to Ci prześlę. OK?

Posted

Kar0la napisał(a):
Aga przepraszam Cię, ale zapomniałam napisać tekst. Miałam ostanio mało czasu. Chore dzieci, wczoraj miałam iść na wesele, ale nie dotrałam a zaraz wychodzę na poprawiny. Jutro napisze to Ci prześlę. OK?

dobrze, dobrze...ja poprostu nie chciałam, żeby wyszło, że zapomniałam ......poczekam...spokojnie...

Posted

Kar0la, nie zaglądałam tu, bo w sobotę przyjechał do mnie Miś z Radomia i sporo rzeczy wyleciało mi z głowy :shake:

Z drugiej strony nie mam pojęcia jak można mu pomóc. Jest bardzo ładny, niewielki, młody... i nikt się nim nie interesuje :(

Posted

Dzisiaj zadzwoniła miła Pani w sprawie Luckiego. Będzie się jeszcze zastanawiać. Ma zadzwonić w przyszłym tygodniu, bo teraz nie ma czasu....ale może....:cool3:

Posted

Dzisiaj dzwonił bardzo fajny Pan. Zupełnie nie przejął sie łapą Luckiego. Pan mieszka w domku i ma 6 kotów. Muszę dowiedzieć się jak Lucky reaguje na koty. Oby dobrze, bo to byłby dla niego super domek. Będe jeszcze z Panem rozmawiać. Trzymajcie kciuki z całych sił. :thumbs::thumbs::thumbs: