Jump to content
Dogomania

Lucky-szczeniak po złamaniu łapy, 3 m-ce w hotelu MA DOM!!! zdj str.17,25

Recommended Posts

Posted

Kar0la napisał(a):
:shake:. Ja już straciłam nadzieję, że ktoś go zechce.... Nie wiem co z nim będzie. On ma w tym hotelu dobrze, to jest wieś, ma dużo przestrzeni do biegania. Za Luckiego liczą taniej, ale pieniądze kiedyś się skończą...

Nie można wątpić..pamiętamy przecież wszyscy Awarię..Wielkoucha!!!
Sytuacja też była beznadziejna..dług w hotelu..też po złamaniach..psiaka długo nikt nie chciał..a tutaj w 1 jeden dzień stał się cud dla niej..ja wierzę, że szczęście i do Niego przyjdzie!!!

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dabrowka napisał(a):
Cholera, zastanawiam się, jak rozreklamować wątek - bo on nawet na dogo jest mało odwiedzany :(
Klasyka - nie ma dramatu, pies jest bezpieczny, młody i ładny, nikt się nie interesuje...

Dokładnie, ale jak powiedziałam mojemu TZ-towi, że nikt Luckiego nie chce, bo jest taki zwyły i z krzywą łapką to się bardzo oburzył. Powiedział, że to bardzo ładny pies i jaki mądry i to i tamto :crazyeye: . Jeśli spodobał sie mojemu TZ-towi to to powinna być najlepsza reklama, bo jemu sie prawie żaden pies nie podoba...:mad: A do Luckiego ma słabość.:lol:

Posted

A mi się ostatnio udało wymiziać Lucky'ego:)
Chłopak jest przkomiczny i jakiś taki mały...na zdjęciach wydaje się wiekszy:)
W niedzielę jedziemy tam z Maciusiem to porobię chłopakowi nowe fotki:)

Posted

Ogłosiłam psiaka na www.kupiepsa.pl/
Może to coś pomoże..KarOla tak jak prosiłaś podałam Twój nr kontaktowy..sprawdź czy może być taki tekst, bo chcę się zalogować i na innych stronach, bo muszę jeszcze 2 niepełnosprawne psiaki ogłosić, bo ich adopcja też jest trudna to i Luckego ogłoszę podając taki sam tekst więc jeśli jest coś nie tak to zmienię..

I czekamy na fotki słodziaka :cool3: