Jump to content
Dogomania

Lucky-szczeniak po złamaniu łapy, 3 m-ce w hotelu MA DOM!!! zdj str.17,25

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la napisał(a):
Dodzwoniłam się dzisiaj do pani Hani. Najprawdopodobniej pojedziemy do Luckiego razem w niedzielę.:lol: Ona ma aparat a ja TZ z samochodem. :evil_lol:To się TZ ucieszy jak sie dowie o wycieczce za miasto.:diabloti:

:multi: :multi: :multi: ..no nareszcie coś się ruszy..super..a TZ niech nie marudzi..bo się jeszcze KarOla zakochasz w Lucky i będziesz Go chciała do domu zabrać jak tam do niego pojedziesz..to dopiero TZ będzie miał:eviltong:

Posted

martik b napisał(a):
:multi: :multi: :multi: ..no nareszcie coś się ruszy..super..a TZ niech nie marudzi..bo się jeszcze KarOla zakochasz w Lucky i będziesz Go chciała do domu zabrać jak tam do niego pojedziesz..to dopiero TZ będzie miał:eviltong:
niestety , te TZ ety to takie marudzące stworzenia , pogłaskaj TZ , zajrzyj w oczy , pochwal , czasem skutkuje , choc przy naszym poziomie bzika coraz mniej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Taaa. TZ wie co robi. Po ostanim tymczasie.....przybył nam nowy członek rodziny....śliczna, malutka Tola. :diabloti:Cudo na czterech łapach...:loveu:
Dlatego o tymczasie nie ma mowy. :shake:On Luckiego widział jeszcze w schronisku i sam mu robił zdjęcia. :evil_lol:Pojechać pojedzie, bo mu szkoda szczeniaka. To super psiak, ale na tymczas go nie zabierzemy. Gdyby był pewny domek to kilka dni by się pewnie zgodził, ale w innym wypadku nie ma szans.:roll:

Posted

Jutro jadę do Luckiego. :sweetCyb: Wyściskam go osobiście. Bardzo się cieszę, bo bardzo dawno go już nie widziałam.:loveu: No i jutro powinny byc zdjęcia.
Lucky uważaj przybywam...:cool3:

Posted

No i byłam u Luckiego.:lol: Lucky troszkę podrósł i jest cudowny. To bardzo wesoły i fajny piesek. Wycałował wszystkich, którzy mu sie nawinęli pod język. Jest bardzo mądry. TZ rzucał mu patyczki,:Dog_run: najpierw nie bardzo wiedział co ma z nim zrobić, ale za drugim razem już załapał i przynosił patyczek do rzucania.
Lucky ma tam dobrze. Biega po całym terenie, śpi w łóżku, kąpie się w stawie. Wszyscy go bardzo lubią. :loveu:

Niestety ta łapa po złamaniu jest troszkę krzywa i on na nią utyka jak chodzi.:roll: To mu zupełnie w niczym nie przeszkadza, bo biega jak szalony, no ale niestety jest jak jest. Mam nadzieję, że ktoś go pokocha. To rozkoszny, zabawny piesek. Podobno już nauczył się, że w domu sie nie sika i drapie w drzwi jak chce wyjść,:klacz: ale sika jeszcze jak dziewczynka.:evil_lol: Ma do towarzystwa kilka innych psiaków więc wariuje cały dzień.

Jemu potrzeba domku, najlepiej z ogrodem, bo bieganie to dla niego prawdziwa przyjemność. Nie usiedzi nawet 5 minut. Domku, gdzie jesteś???

Posted

Zdjęcia będą najprawdopodobniej jutro, ponieważ było trochę problemów z aparatem i w końcu pania Hania pożyczyła aparat ze schroniska. Jutro ma podjechać do schroniska oddać aparat, tam zgrają zdjęcia i prześlą mi na maila. Problem w tym, że jutro i pojutrze schronisko jest zamknięte i nie wiadomo czy pani Hani uda się to załatwić.:roll:

Posted

Kar0la napisał(a):
Niestety ta łapa po złamaniu jest troszkę krzywa i on na nią utyka jak chodzi.:roll: To mu zupełnie w niczym nie przeszkadza, bo biega jak szalony, no ale niestety jest jak jest.

Kar0la, moja jamniczka po rozjechaniu przez samochód miała tylną łapę praktycznie zmiażdżoną - kość była w 9 kawałkach :( Dzięki wetowi - cudotwórcy dzisiaj łapa jest zupełnie sprawna... chociaż krótsza o 1,5 cm.
1,5 cm w przypadku jamniczej łapy do bardzo dużo. Sonia utykała na początku, potem tak śmiesznie zawijała łapką przy chodzeniu... dzisiaj chodzi tak, że kompletnie nie widać jakichkolwiek braków.
A była starsza od Luckiego o 2 lata. Lucky to szczenior, szybko nauczy się tak chodzić, że nikt nie będzie wiedział, że z łapą jest cokolwiek nie tak.

Posted

Łoł!!!! Ale on fajny jest :lol: Taki już trochę wyrośnięty szczenior :evil_lol: Ale ma swój urok i wygimnastykowany jest... przytulaśny, jak widac...
Kar0la, a kto go trzyma????

Posted

Lucky rośnie i niedługo przestanie byc szczeniaczkiem, a wtedy może być jeszcze trudniej o dom. :roll: Wygimnastykowany to on jest baaardzo i ogromnie ruchliwy. Ciężko mu było zrobić zdjęcie, bo ciągle biegał.:lol:
On ma cudowny charakter. Jest bardzo wesoły, pojętny, grzeczny, mało szczeka. Wszyscy bez wyjątku go bardzo lubią.

A trzymają go wszyscy co byli, pani Hania, ja, mój TZ, córka właścicielki hoteliku.:evil_lol:

Mój TZ głaskał go cały czas, rzucał mu patyczki. To jego ulubieniec.:cool3:
Właśnie mi powiedział, że jak będę wstawiać Luckiego do ogłoszeń z nowymi zdjęciami to żebym go dobrze opisała, jaki on mądry i wogóle.:crazyeye:

Posted

Akucha ja to te czarne nogi, reszty nie widać.:evil_lol:

Na allegro wystawiłam go ja na konto TZ-ta.:diabloti: TZ nie chce się zgadzać na wystawianie psów na jego konto, no ale na Luckiego się zgodził. :cool3:

Posted

Ale sie kamuflujesz!!!!! :mad: A ja myslałam, ze to twoje oblicze troche widac, cfffaniara...

Ale TZ-et dobry jest!!! Lucky'ego polubił i pozwolił wystawić :lol:

Szukamy domu, a gadamy przy okazji :diabloti:

Posted

Nie ja robiłam te zdjęcia. Nie moja wina, że mnie ucieli. Widocznie Lucky był ciekawszy. :roll:Ta dziewczyna na zdjęciach to właście córka właścicielki.

Lucky domu szuka nieustająco.